پشتیبانی طراحی لباس برای گیم - بالاتنه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دوستان لباس کاراکتر هم طراحی کردم ( Ken ) ، زیبراش ، مکس و فتوشاپ کلا :

از هیچ پلاگینی هم استفاده نشده :green:

عکس ها خیلی بزرگند کلیک کنید
کلا عکس هایی که میبینید Lowpoly اند و با نرمال ساخته شدن کلا همش شده 1000 vertex
لباس 500 تا سر 500 تا

00174101320644967601.jpg

00049953241836855921.jpg

60586294438391507259.jpg

69087235458665957070.jpg

96644289019907498453.jpg

خوشحال میشم نظرتون رو بدونم :rose:

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

خخخ مهران و مجتبی هم مثل خودمین !
شب زنده دار :lol:

مهران راستی مجتبی هم تو گروهه اونم مدل لباسه :green:

از هردو عزیز ممنونم :rose::rose::rose::rose::rose::rose:

sidsid

Well-Known Member
سلام حمید جان عالی شده ...
تبریک میگم بهت
منتظر کاراکتر کامل با رندر realtime و wireframe هستیم:mad:
موفق باشی
یا علی

LinkinForEver

دستها هم ساخته شد به پست بالا اضافه کردم

Mehran coyote

Well-Known Member
ببین از بلوپرینت نمیزنی چه مشکلاتی پیش میاد :د
دستاش نسبت به تنه کلا بزرگ هست اینو تو دومین عکس میشه تشخیص داد

ولی خیلی قشنگ شده

LinkinForEver

مهران گل
هیچ حرفه ای دیگه از رو بلو پرینت نمیزنه ، من از بزرگان مدلینگ FeedBack گرفتم و همه اتفاقا رو دستش تاکیید کردن که خوب شده :green:

Mehran coyote

Well-Known Member
مهران گل
هیچ حرفه ای دیگه از رو بلو پرینت نمیزنه ، من از بزرگان مدلینگ FeedBack گرفتم و همه اتفاقا رو دستش تاکیید کردن که خوب شده :green:
چندتا جمله برادرانه بهت میگمو بس
چرا حرفای عجیب غریب میزنی چند وقته!!!
هیچ حرفه ای دیگه رو بلوپرینت نیمزنه یعنی چی؟دیگه شما هم رفتی قاتی حرفه ای ها واسه همین رو بلوپرینت نیمزنی!!!
فرض اگه کاراکترت قرار شد جاییش تغییر اساسی کنه راحت میشه این 3 بعدی رو تغییر داد به نظرت؟آیا وقت گیر نیست؟
به نظرت به صورت 2 بعدی اول طراحی بشه و بعد از اتمام طراحی و پوشش معایب به 3 بعدی تبدیل بشه بهتر نیست؟

پس شرکت های بزرگ دنیا که این همه طراح خفن 2 بعدی دارن بوقن این وسط ؟؟؟شاید جدیدا به دلیل پیشرفت نرم افزار ها و تبلت های هوشمند کار با کاغذ کمتر شده ولی حذف نشده.
همیشه پیاده کردن پروژه(هر چی میخواد باشه حتی خرید کردن مایحتاج روزانه) روی کاغذ باعث میشه ادم اشتباهات و فراموشی هایی که ممکنه مرتکب بشه رو به حداقل برسونه

به این نتیجه رسیدم با روش تو یه نفره میشه پیکسار ساخت تو مشهد.

موفق باشی

LinkinForEver

نه داداش سو تفاهم شده ، بلوپرینتی که شما میگی منظورت همون کانسپت مدلینگه ، که دیگه الان حرفه ای ها ( مظورم از حرفه ای Sculpt ــه ) اونی که شما میگی مهران عزیز ، روش بیس مدلینگه که از رو بلو پرینته ، الان بنده کانسپت دارم و دارم از رو اون میزنم ...
برای تغییر هم فقط یک لایه اسکالپت میزنی ، مهران عزیز شما هنوز زیبراش کار نکردی واردش که بشی کاملا منظورم رو متوجه میشی !!! خواهشن لطفا کار کن بعد به من نصیحت برادرانه کن شما ...

هیچ حرفه ای دیگه رو بلوپرینت نیمزنه یعنی چی؟دیگه شما هم رفتی قاتی حرفه ای ها واسه همین رو بلوپرینت نیمزنی!!!
واقعا از این حرفت ناراحت شدم ،یعنی چی ؟ :sad:
پس شرکت های بزرگ دنیا که این همه طراح خفن 2 بعدی دارن بوقن این وسط ؟؟؟شاید جدیدا به دلیل پیشرفت نرم افزار ها و تبلت های هوشمند کار با کاغذ کمتر شده ولی حذف نشده.
همیشه پیاده کردن پروژه(هر چی میخواد باشه حتی خرید کردن مایحتاج روزانه) روی کاغذ باعث میشه ادم اشتباهات و فراموشی هایی که ممکنه مرتکب بشه رو به حداقل برسونه
مهران جان ما هم بوق نیستیم میدونم تمام این چیز هارو ...

والا چی بگم ... اخه میگن فروم های ایرانی همش ایراد بنی اسراعیلی میگیرن ، راست میگن ... خودت هم سر اون قضیه دانشگاه اینو میگفتی ...
من موندم چیکار کنم ، یا شما خیلی واقع بینی یا این سایت های خارجی از بیخ همه هیچی حالیشون نمیشه

شما هم موفق باشی رفیق گل :rose:

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
نه داداش سو تفاهم شده ، بلوپرینتی که شما میگی منظورت همون کانسپت مدلینگه ، که دیگه الان حرفه ای ها ( مظورم از حرفه ای Sculpt ــه ) اونی که شما میگی مهران عزیز ، روش بیس مدلینگه که از رو بلو پرینته ، الان بنده کانسپت دارم و دارم از رو اون میزنم ...
برای تغییر هم فقط یک لایه اسکالپت میزنی ، مهران عزیز شما هنوز زیبراش کار نکردی واردش که بشی کاملا منظورم رو متوجه میشی !!! خواهشن لطفا کار کن بعد به من نصیحت برادرانه کن شما ...
واقعا از این حرفت ناراحت شدم ،یعنی چی ؟ :sad:

مهران جان ما هم بوق نیستیم میدونم تمام این چیز هارو ...

والا چی بگم ... اخه میگن فروم های ایرانی همش ایراد بنی اسراعیلی میگیرن ، راست میگن ... خودت هم سر اون قضیه دانشگاه اینو میگفتی ...
من موندم چیکار کنم ، یا شما خیلی واقع بینی یا این سایت های خارجی از بیخ همه هیچی حالیشون نمیشه

شما هم موفق باشی رفیق گل :rose:

خواهشا متن ها را با تمام آرامش و شمرده بخون که یه وقت فکر بد نکنی. کوتاه میگم و بحثو خاتمه میدم.
ناراحتی نداره حمید جان که، نظر بعضی کاربرها رو نسبت به اخلاق خودت میدونی چیه، شاید برای همین نوع حرفات و پست هاته......
نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم
باشه هر کی یه روشی داره
به نظرم اومدم بگم دستاش بزرگ شده ولی دیدم از عمد این مدلی زدی.به جای جبهه گرفتن و حاشیه ،میگفتی باید اینطوری طراحی میشد.

امضامو حتما یه دور با دقت بخون میدونی ماله کیه.:green:
بای.

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

خواهشا متن ها را با تمام آرامش و شمرده بخون که یه وقت فکر بد نکنی. کوتاه میگم و بحثو خاتمه میدم.
ناراحتی نداره حمید جان که، نظر بعضی کاربرها رو نسبت به اخلاق خودت میدونی چیه، شاید برای همین نوع حرفات و پست هاته......
نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم
باشه هر کی یه روشی داره
به نظرم اومدم بگم دستاش بزرگ شده ولی گفتم شاید از عمد بزرگ زدی که دیدم نظر خودت چیزه دیگس.

امضامو حتما یه دور با دقت بخون میدونی ماله کیه.:green:
بای.

مهران جان من ناراحت نشدم ، جز اون حرفت ، و اینکه شما هم لطفا حرف هام رو اروم بخون ، تند حرف نزدم ، خیلی ارومم ، الان ساعت 6 صبحه هنوز دارم روی لباس و دست های ایشون که گفتی کار میکنم ، و کاملا هم اروم هستم ...:-<
شما خیلی مثل اینکه پست های من رو با لحن تند خوندی ، امضات هم خیلی بی وزنه :lol::green: شوخی کردم ، نه نمیدونم ماله کیه
و اینکه بنده هم جواب شما رو دادم من از اساتید بزرگ فید بک گرفتم ، شما اگر دقت کنی ، دست هاش بزرگ نیست سرش کوچیکه :) یکم بیشتر دقت کنی معلوم میشه :wink: ...
اگر فکر میکنی بهتر میتونی بزنی خودت تو پروژه هستی ایرادی نداره اخر سر شما خودت یک دستی به سرو روش بکش ، من مشکلی ندارم :rose:
نظر کاربران هم برای من اهمیت داره اینو جدا میگم ، چون من بی ادب نیستم ، بی ملاحظه نیستم ، فقط جدی هستم ، چون میدونم واسه رسیدن به نتیجه ی خوب باید جدی بود ، و شما که هر حرفی رو با گذاشتن ":دی" حالت شوخی میدی ، این جوری حس بدی به ادم دست میده
انگار که طرف چیزی حالیش نبوده از دستش در رفته ... من نقد پذیرم ، خیلی هم هستم ، اما نمیتونم از ایراد های بنی اسراعیلی سریع بگذرم و جواب شخص رو میدم اگر قانع نشد ، مشکل از منه ، شما فکر کردی مهران جان من نمیدونم بلوپرینت چیه ؟ کانسپت چیه ؟ کانسپت ارتیست چیه ؟:-?
یعنی واقعا بعد این همه مدت با هم کار کردن متوجه این موضوع نشدی ؟ ازت توقع نداشتم ، اما به هر حال امید وارم این بحث ها دشمنی بین من و شما ایجاد نکنه و اگر بی احترامی شد عذر خواهی میکنم ، و منم یک نصیحت با بهتر بگم درخواست از شما دارم ، افراد مختلف هستند و دیدگاه های مختلفی دارند
هر کس طبق سلیقه ی خودش نظر رو مدی ، شاید یکی بگه سر کوچکه ، یک بگه دست ها بزرگند ، یکی بگه رنگ ها خوب نیست ، یکی بگه تکستچر خامه و ... همه ی اینهارو شنیدم اگر بخوام به سلیقه های مختلف کار رو بنا کنم معلوم نیست به کجا میرسه و همیشه حرف اخر رو خودم میزنم چون من خالق اون هستم و من هستم که تصمیم اخر رو میگیرم ، اما بهتره به جای این همه ایراد گرفتن خودت دست به کار بشی و ببینی واقعا سخته ! چون نه من استاد هستم و نه حرفه ای
من میگم اول تخصصت رو توی یک چیزی بالا ببر ( در حد معمول ) و بعد صاحب نظر شو و روی نظر پافشار کن ، دوستان عزیز تا حالا کسی دیده من تو تخصصی که ندارم نظر بدم ؟ خداییش ، مهران من گفتم چرا قایق کجه ؟ چرا مدل ها بده ، خدا شاهده هیچی نگفتم و فقط گفتم خوبه و بهتر هم میتونه باشه ... این بحث جالبه سر
کار عارف عزیز هم اتفاق افتاد و واقعا ایراد های بی دلیلی گرفته شد ... ولی به خدا حاضرم قسم بخورم اگر یکی از مدل های CapCom یا CyberTek یا EA هم من بگذارم میگید ، چرا دستش کجه ، چرا فلانه ، به نظرم بیاین اول از خودمون شروع کنیم و خودمون رو نقد پذیر کنیم و در درجه ی دوم نقد کردنمون رو علمی کنیم .
بله حرف شما هم قبول دارم ولی همونطور که گفتم سر کوچیک هست و دست ها درست هستن ... ، و اینکه امید وارم از حرف هام ناراحت نشده باشی ، مخاطبم شما نبودی و دوستان دیگری بودن که باعث شدند انجمن مجید انلاین به یک انجمن مبتدی خطاب بشه و افرادی مثل حامد ، فرهاد عزیز ، مسلم و ... رو پروندن با ایراد های بنی اسراعیلیشون ( منظورظم شما نیست مهران :rose: ) ، این دوستان دیگه سالی یک بار به سایت میان خیلی های دیگر که نام نمیبرن میگن مجید انلاین مبتدیانست و خیلی سطحی روی هر کار نظر داده میشه ... و شاید هم راست میگند ...

سفر خوبی داشته باشی مهران عزیز ، ارزوی موفقیت تیم خودمون و خودت :rose:

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
:د که میزارم برای من یعنی صحبت همراه با لبخند :د
شعره ماله پیشرو اتفاقا با وزن شعراشو مینویسه و قافیه بازی کمتری داره جدیدا، باید سبک خوندشو بگیری تا بتونی بخونی
ببین تو که میگی ایرانی ها ایراد بنی اسرائیلی میگیرن و باعث شد حرفه ای های این سایت پرونده بشن(فرهاد) بهتره دو تا پست زیرو بخونی که نظرت هم عوض بشه
#6 , #11

از اطلاعاتتم خبر دارم چقدر خوبه حتی بیشتر از خیلیا(حتی خوده من). این متن ها به دلیل حس نداشتن جمله ها گاهی اوقات خواننده دچار اشتباهاتی میشه و فک میکنه طرف مسخرش کرده و .فلان در صورتی که اینطور نبوده....بیخیال.

ما کوچیکیم
معذرت به داداش گل :rose:

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

سلام
اول اینکه اره دادا با لحن پیشرو که خوندم وزن دار شد :lol:

ببین تو که میگی ایرانی ها ایراد بنی اسرائیلی میگیرن و باعث شد حرفه ای های این سایت پرونده بشن(فرهاد) بهتره دو تا پست زیرو بخونی که نظرت هم عوض بشه
#6 , #11

بله مهران جان ، من همین پست رو از فرهاد عزیز پرسیدم و ایشون با دلایل کاملا منطقی من رو قاتع کرد ، چون ما مو رو میبینیم ایشون پیچش مورو ؛ یک مثالی که زد اون سرباز زن هست که از پشت معلوم نیست زنه یا مرد و اینکه بدن این زن ورزیدست اما دست هاش کاملا عادیه ...
این چیز ها چیزهایی که فقط حرفه ای ها میتونن درک کنند و کاره من و شما نیست ، یک مثالی هم زد فرهاد ، گفت دو تا انیمیشن رئال ساخته میشه یکی ماله ، وقتی ادم نگاه میکنه نمیتونه تشخیص بده چرا این یکی اینقدر طبیعی این یکی مصنوعی میزنه با این که هردو کاملا طبیعی هم دیتیل داره هم ...
اما اصلش اینجاست که کلیات کار باعث این تغییر میشه !!!

موفق باشی:rose:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام کارت عالی شده حمید جون خصوصا شیدر که معرکست.راستی واسه مدل بازی اون قسمتی از بدن که زیر لباس هست رو هم مدل می کنن؟:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا