طراحی قالب برای cms خودمون ! ( چجوری ؟ )

eliTive

Member
سلام،
من می خوام یه CMS برای خودم طراحی کنم. در مورد طراحی خود CMS مشکلی نیست، ولی می خوام طوری طراحیش کنم که بتونم مثل CMS های دیگه براش به راحتی قالب طراحی کنم.
می خواستم بدونم به چه روش های میشه این کار رو کرد. یه روش که روش smarty هست که فکر کنم دیتالایف انجین از اون استفاده می کنه.
میشه روش های دیگه رو معرفی کنید.

Mr.Steres

Active Member
یه روشی اینجا هست که به نظر من از همه روش ها بهتره

به نظرم روش چرتی بود ( ببخشید ... ) و اصلا ربطی به قالب مند بودن پروژه نداره ... برای تازه کارا این ( کلاس پیوستی ) از همه بهتره . نمونه هم توشه

پیوست ها

• simplest_template-2006-02-28.zip
    1.7 کیلوبایت · بازدیدها: 37
آخرین ویرایش:

pasargad-ir

Active Member
تمام پردازش ها رو باید در صفحات دیگه ای انجام بدی.

بعد اونا رو به دستورات PHP وارد صفحه اصلی کنی.

بهتره تا حد ممکن از Function استفاده کنی.

تمام زیر و بالای برنامه رو هم تست کنی تا Error نداشته باشی

pasargad-ir

Active Member
به نظرم روش چرتی بود ( ببخشید ... ) و اصلا ربطی به قالب مند بودن پروژه نداره ... برای تازه کارا این ( کلاس پیوستی ) از همه بهتره . نمونه هم توشه

در حضور استاد شاگرد چی داره که بگه !!!

چیزی گفتی که شد ختم کلام.

البته این روش واسه حرفه ای ها عالیه.

مبتدی شاید چیزی ازش سر در نیاره

آقا دست حودته

اگه مبتدی هستی require و include کن

اگه حرفه ای هستی استاد بحث رو ختم کرد.

آخرین ویرایش:

sharktech

کاربر فعال
هیچ قصه نخور روشت به نسبت خیلی هم خوب بود.:there:

ممنون دوست عزیز.

یکم فایلش قدیمی بود همه لباسمون خاکی شد تا اجراش کنیم :lol:
ولی جالبه ها, آقا من با استاد موافقم که روش من چرت بود !!! :rose:

eliTive

Member
خیلی ممنون که دوستان اینقدر خوب پیشگیرید . دمتون گرم ...
Mr.Steres جون من زیاد oop بلد نیستم ، میشه در مورد این روش یکم توضیح بدی برام ، خیلی ممنوت میشه اگه این لطف رو بکنی و واضح بخش ها رو بتوضیحی ..!

یا علی

Mr.Steres

Active Member
البته این روش واسه حرفه ای ها عالیه.

اتفاقا خیلی مبتدی بود . Smarty خودش کلی تابع و ... داره مثلا می تونید برای هر قسمت از صفحه فایل خاص رو تعریف کنید

راستش کلاس بالا رو تست نکرده بودم . ماله خودم رو براتون می زارم تست شدست .

میشه در مورد این روش یکم توضیح بدی برام

کدش سادست ببینی می فهمی . example.php & index.html برای اجرا example رو اجرا کنید

انقدر استاد استاد نکنید بابا ملت فکر می کنن خبریه :lol:

پیوست ها

• Mr_Template.rar
    1,020 بایت · بازدیدها: 22

hidensoft

Member
زحمت خوندن منوال رو به خودتون نمی دید :sad:
حد اقل زحمت جست و جو کردن رو به خودتون بدید. هر چند در بَدو ورودتون می تونید این تاپیک رو در تاپیک های مهم ببینید

Mr.Steres

Active Member
نمی دونم این مشکل vb یا مجید انلاین که بعضی موقع ها وقتی پست ها فرد می شه صفحه دوم نمی ره تاپیک ... یه پست بزنید درست می شه

Mr.Steres

Active Member

احتمالا مشکل از wamp باشه چون الان داره واسه من کار می کنه . روی هاست تستش کن .
یه نصیحت هم اینکه نصب جدا جدای apache , php , mysql خیلی از مشکلات لوکال رو حل می کنه و بهتر از برنامه های اماده هست ...

پیوست ها

• Mr_Template.jpg
    Mr_Template.jpg
    57.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7

hidensoft

Member
اتفاقا خیلی مبتدی بود .
موافقم
خودش کلی تابع و ... داره مثلا می تونید برای هر قسمت از صفحه فایل خاص رو تعریف کنید
اسمارتی خیلی مزخرف تر از این حرفاست
از php 5.3 استفاده می کنی ؟ جای ereg از preg استفاده کن.

ماله خودم رو براتون می زارم تست شدست .
من فرق چندانی احساس نمی کنم بین کد شما با کد اون.
آیا فقط دلیل استفاده از موتور قالب استفاده از فایل هایی با پسوند tpl یا hml یا phtml یا ... هست ؟ آیا با استفاده از موتوز قالب هایی مثل اسمارتی قوانینی جدیدی برای PHP نمی زاریم ؟ آیا فرق زیادی بین اینکلود و استفاده از توابع رگولار هست ؟

VIEW پیچیده تر از این حرفاست دوستان.

sharktech

کاربر فعال
ولی من از تمپلیت اون فرانسویه خوشم اومد, خیلی جالبه و نمیدونم چرا از اسمارتی خوشم نمیاد, البته تا حالا ازش استفاده هم نکردم ولی یه احساس بدی نسبت بهش دارم.

راستی راه ساده تری (بجز اینکه تک تک اجزا رو بهش تعریف کنی) برای گسترش این تمپلیت وجود داره ؟

مثلا من همین الان دارم روش کار میکنم تا یه تمپلیت سه سطونه بشه, حالا چطوری میشه دوباره همین تمپلیت رو دینامیک کرد؟ یعنی بشه از قسمت مدیریت منو ها یا بلوک ها یا ... رو تغییر داد ؟ باید روی قسمت php این تغییرات رو داد یا در قسمت html ؟

hidensoft

Member
راستی راه ساده تری (بجز اینکه تک تک اجزا رو بهش تعریف کنی) برای گسترش این تمپلیت وجود داره ؟

مثلا من همین الان دارم روش کار میکنم تا یه تمپلیت سه سطونه بشه, حالا چطوری میشه دوباره همین تمپلیت رو دینامیک کرد؟ یعنی بشه از قسمت مدیریت منو ها یا بلوک ها یا ... رو تغییر داد ؟ باید روی قسمت php این تغییرات رو داد یا در قسمت html ؟

سخت بلند پرواز هستی دوست من
پیشنهاد می کنم بشین و سورس یکی از سی ام اس های خوب رو بخون مثل جوملا. ولی نمی تونی. پس اول منوال رو بخون. حالا ببین من اینقدر همش بهت میگم منوال رو بخون اگه خوندی آخر سر.

Mr.Steres

Active Member
اسمارتی خیلی مزخرف تر از این حرفاست
نظر شخصی شماست .
من فرق چندانی احساس نمی کنم بین کد شما با کد اون.
از لحاظ الگوریتم که یکیه ولی فکر نمی کنم شباهتی بین کد نویسی من و اون باشه ...
یعنی بشه از قسمت مدیریت منو ها یا بلوک ها یا ... رو تغییر داد
همچین کدنویسی سختی نداره یک مقدار فکر می خواد به زودی اموزش رو می نویسم .
سخت بلند پرواز هستی دوست من
!

جدیدترین ارسال ها

بالا