طراحی فونت !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سلام
دوستانی که تو زمینه تایپو گرافی سرشته دارن
می خواستم ببینم با چه برنامه ای میشه یه فونت جدید فارسی درست کرد؟
مثل فونتهای سایت dafont.com البته فارسیش !
ممنون میشم اگه لینکی چیزی دارین بزارین یا حتی چند نمونه تایپو گرافی ....

Mandana

Active Member
خوب بهر حال تایپو گرافی یا هنر خط در گرافیک مقوله ای جداست( تا اونجا که من میدونم) و ربطی به طراحی فونت نداره.شما میتونی متن رو بنویسی و در فری هند هر قدر دلت میخواد روش تایپو گرافی انجام بدی.برای نمونه هم چند تا تایپوگرافی اثر آقای رضا عابدینی که با اسم رضا طوفان اینجا میان رو برات میذارم.البته خیلی وقته من ندیدم سر بزنن و این کارها رو استادمون ترم یک بعنوان نمونه های موفق تایپوگرافی به ما نشون داد.امیدوارم به دردت بخوره

اما طراحی فونت.با نرم افزار font creator program میتونی فونتهای زیبای فارسی و انگلیسی طراحی کنی.یعنی اول هر حرف رو باید در یک نرم افزار برداری مثل فری هند یا ایلستریتور بنویسی و بعد وارد برنامه کنی.و برای فاصله ها و غیره هم خودش کلی کمک می کنه بهت.و در ضمن باهاش میتونی هر فونتی که خواستی رو هم ویرایش کنی
243.gif

امیدوارم تونسته باشم تا حدی کمک بکنم.موفق باشی

آبتین

پیوست ها

• 14.gif
    14.gif
    16.7 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • p04.jpg
    p04.jpg
    25 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • p03.jpg
    p03.jpg
    30 کیلوبایت · بازدیدها: 58

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته فونتهای انگلیسی که میبینید این همه فراوون ریخته بخاطر اینه که چون حروف انگلیسی (چه حروف کوچیک و چه حروف بزرگ) از هم جدا نوشته میشن به همین خاطر طراحیشون راحتتره ولی فونتهای فارسی چون باید یک سریشون سر هم نوشته بشن طراحی اونها برای اینکه موقع تایپ درست سر جاشون باشن یکمی سخته.

mba2431

New Member
سلام
برنامه ای وجود داره که بتونه نقشه فونت را ویرایش کنه. یعنی مثلا وقتی من کلید «م» رو فشار می دم به جاش حرف «ب» تایپ بشه. (می دونم که می شه نقشه کیبورد رو عوض کرد ولی من می خوام این تغییرو تو فونت بدم)
با تشکر:d

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز لطفا تاپیکای قدیمی رو بی جهت مطرح نکنید!

این تاپیک برای 2 سال پیش بوده!!!

قفل - سارا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا