طراحی فروم برای یک پرتال

phpweb

Active Member
من دارم یه پرتال طراحی می کنم و می خوام یه فروم بهش اضافه کنم.

لطفا بگید که شما برای این موراد از اول یه فروم طراحی می کنید یا اینکه از فرومهای آماده استفاده می کنید؟

لطفا فرومهای فارسی و رایگان که محبوبیت بیشتری دارن رو معرفی کنید.

همچنین لطفا بگید که اگر از فرومهای آماده استفاده کنم چطور باید رنگ و ظاهر این فروم را با رنگ و ظاهر پرتالم یک نواخت کنم؟

Milad

Well-Known Member
لطفا بگید که شما برای این موراد از اول یه فروم طراحی می کنید یا اینکه از فرومهای آماده استفاده می کنید؟

کاملا بستگی به خودتون داره ! ببینید مشتریتون کیه و تو چه سطحی کار میکنه ، خیلی ها موقع سفارش پرتالتون میگن فلان فروم کنارش باشه . ببینید اگر خودتون فروم بنویسید امکاناتش در حدی هست که کسی راضی به خریدش بشه !؟

mybb , phpbb , smf , ipb , vb

همچنین لطفا بگید که اگر از فرومهای آماده استفاده کنم چطور باید رنگ و ظاهر این فروم را با رنگ و ظاهر پرتالم یک نواخت کنم؟

باید با تگ هاش آشنا باشی یا نحوه مثل Vb باشه ! با تعویض عکس و دست بردن تو style ها ست بشه .

Masoud1365

مدیر انجمن
من دارم یه پرتال طراحی می کنم و می خوام یه فروم بهش اضافه کنم.

من اگر کاربر فروم ازم بخواد ترجیحا یه رایگان یا لایسنس دار واسش نصب می کنم ! چون نوشتنش اصلا مقرون به صرفه نیست هم از لحاظ زمان و هم قیمت به علاوه این همه فروم با این امکانات هست دیگه چرا از اول بنویسیم ؟
فروم رایگان اگر میخوایی برو سراغ mybb !
ظاهر هر کدومش هم بستگی به پرتالش داره هر کدومشون استایل هاشون یه جایی هست و باید عوضش کنید ! همین !

جدیدترین ارسال ها

بالا