طراحی عکس و لوگو برای یک پروژه متن باز!

IRANCMS

Member
سلام

ابتدا یک توضیح کوتاه در مورد پروژه بدم:
داریم یک سیستم مدیریت محتوا با زبانا php مینویسیم. کارش هم مثل سایت های تبلیغاتی (ایستگاه) هستش.
قرار هم هست که اون رو بصورت رایگان عرضه کنیم تا این بازار سیاهی که در مورد اینجور سیستم ها راه افتاده یکم کمتر بشه.

قالب این سیستم شبیه به سایت ایستگاه هستش ، با همون رنگ بندی و استایل.
حالا از استادان ارجمند در زمینه گرافیک خواهش میکنم اگر طرحی میتونن دربیارن که اون سیستم زیبا تر بشه اینکار رو انجام بدن. بهتر بگم یه سر برید سایت ایستگاه و ببینید که اگر رنگ بندی ها چطور باشه سایت جلوه بهتری پیدا میکنه.
تصاویری که به نظرم در مرحله اول باید تغییر کنند رو همینجا ضمیمه میکنم.
اگر استایل سایت خوب هستش لطفا در همون رنگ بندی که ضمیمه کردم تصاویر جدید رو طراحی کنید و جای نام هم یک نام با نظر خودتون بنویسید ولی در فایل psd امکان تغییر اون باشه ، چون هنوز نامی برای این سیستم انتخاب نشده.

این پروژه سورس باز و رایگان هستش ، پس لطفا اگر کمکی میتونید بکنید اون رو از ما درغ نکنید و اگر هم نامی مناسب برای این سیستم مد نظر دارید بفرمایید تا در موردش بحث بشه.

ببخشید که زیاد توضیح دادم و مسائل رو کلی گفتم - باتشکر - علی

پیوست ها

• hr_top_right.gif
    hr_top_right.gif
    7.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • hr_top_right2.gif
    hr_top_right2.gif
    8.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • hr_top_right_back.gif
    hr_top_right_back.gif
    172 بایت · بازدیدها: 51
  • logo-is.gif
    logo-is.gif
    2 کیلوبایت · بازدیدها: 54

IRANCMS

Member
این رو هم اضافه کنم که برای اینکه تصاویر ساخته شده رو تست کنید میتونید صفحه ایندکس سایت ایستگاه رو ذخیره کنید و عکس ها رو جابجا کنید.

IRANCMS

Member
کسی نیست که پیشنهادی بده؟
کار داره تموم میشه و فقط مونده ست کردن استایل و تصاویر

من به رایگان دارم این سیستم رو مینویسم ولی هیچ کس حاظر نیست حتی در حد یک لوگو کمک کنه؟

[SOBHAN]

Active Member
سلام عليكم دوست خوبم .

ورودتون رو به جمع مجيد آنلايني ها تبريك ميگم .

اگه درخواستتون رو در انجمن سوالات و درخواستها مطرح

مي كردين ، احتمالا زودتر نتيجه مي گرفتيد !

والا اين سايتي كه شما مي گين ، قالب خاصي كه نداره ، داره ؟!‌:دي

فقط همون عكسش هست كه قرار هست تغيرر داده بشه .

پس با اين حساب شما فقط قرار هست عكس هاي اون رو تغيير بدين درسته ؟

موفق باشيد
محمد حسين

memol_515

Active Member
ببخشيد، من دسترسي براي انتقال اين تاپيك به بخش سوالات رو ندارم.

يه درخواست به sara_is_nice_girl بزنيد، تا ايشون تاپيك رو منتقل كنن.

اميدوارم اونجا دوستاني باشن كه پاسخ شما رو بدن. اما معمولا چنين درخواستهايي، اونم بصورت رايگان يا خيلي دير جواب داده ميشه، يا اصلا جواي داده نميشه.

خوب تقريبا همه مثل خودتون گرفتارن:)

اگه يه طرح خودتون بزنيد و بعد با كمك بچه ها كاملش كنيد، فكر ميكنم خيلي زودتر به نتيجه برسيد.

ممنونم. موفق باشيد

IRANCMS

Member
ممنون از سبحان عزیز
قالب خاصی که نه ولی اگه قرار باشه که عکس ها تغییر کنه باید رنگ بندی های سایت هم تغییر کنه ، درست نمیگم؟
رنگی باشه که کاربرا رو خسته نکنه و یه جور جلب اعتملد باشه (آبی)

memol عزیز من دارم سیستمی که خود پرشین فرم 250 هزار میفروشه رو رایگان طراحی میکم تا در اختیار علاقه مندان قرار بدم
حالا اگه یه نفر یک تصویر طراحی کنه و یا حتی پیشنهاد بده باید به اون پول بدم؟ البته شما درست میگید ، ولی دوستان باید یکم به این فضیه لطف داشته باشن و متفاوت تر نگاه کنن.

برای سارا خانوم هم پیام ارسال کردم

جدیدترین ارسال ها

بالا