طراحی صفحه اول نرم افزار ویژه محرم

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

lordalex
ممنون شما لطف دارین .... انشاءالله شما هم موفق باشید ....

cinema4d65
از شما هم ممنون .... شما هم موفق و سربلند باشی .....

منتظر نظرات شما اساتید و دوستان هستیم ..... :rose:

ghafeleh

Member
سلام
من چون خودم گهگاهی از این کارا می زنم نظر خودم رو میدم
بنظرم اولا صفحه بکگراندت خیلی تیرست درسته کار مذهبیه اما چون مالتی مدیاست بهتر کمی روشنتر استفاده کنید
برای دکمه صفحاتت هم بگم خوب نیست اون کاریی که در انتهای صفحه زدی و اون رو بولد کردی خیلی قشنگتره بنظرم خوبه دکمه هات در ابتدا خودش رو بهتر نشون بده یعنی دکمه بودنش رو می گم مثلا بولد کنی یا سایه داشته باشه
با نستعلیق بالا زیاد موافق نیستم
عکس بالای زمینت هم خوب نیست بهتر بود از عکس گنبد یا چیزی دیگه ای استفاده می کردی

فعلا در این حد بنر م میرسه

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

ghafeleh

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و سر زدی ...

نکاتی رو که فرمودید درسته اما تنوع هم در کار لازمه !
من هم معمولا برای مناسبت های اینطوری کار میزنم و از نوع دکمه هائی که شما فرنمودید هم در چندین مالتی مدیا دیگه
استفاده کردم . بهر حال باید یجا سبک کار رو عوض کرد تا از یکنواختی در بیاد و وقتی یکی چندتا نمونه کارتو با هم میبینه تفاوت رو احساس کنه !

------------------------------------------

- بابت بک کار هم بنظر خودم زیاد تیره نمیاد ! سعی کردم حس عاشورا رو منتقل کنم ! از رنک قرمز به نماد خون استفاده کردم و هم بخاطر کنتراستی که داره مخاطب رو جذب کنه .....

- فکر می کنم تصویر بالا و فونت هم یه نظر شخصیه . چون واقعا تنوع زیادی داره در اون زمان این تصویر و این فونت به دل
من نشست و استفاده کردم ولی شما درست می فرمائید میتونست خیلی از این بهتر باشه !

بازم مننون از اینکه با نظراتتون دیدمرو باز کردید .... موفق باشی ....

-------------------------------------------

R-med

Well-Known Member
آقا ما دیر رسیدیم همه ی نظراتو گفتن به ما ته دیگش هم نرسید :green:
فقط میتونم بگم دمت گرم سید . خیلی خوب شده :rose:
ــــــــــ
یا علی

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

R-med
خیلی ممنون مهدی جان از اینکه سر زدی ...... شما لطف داری ....
موفق باشی دوست من...

mehdi0098

Member
سلام

mehdi0098
مــــــــنم با نفــس طــرز فـکـــر شــما کــلــا مــخــالــــفــــم ........
ولی چون برای شما احترامی قائلم مختصر عرض میکنم :
اولا : اول شرط پایبندی به اصول اخلاقی و شرعیه ( یعنی من از کارم کم بزارم !!! فقط برای اینکه کسی ارزش کارو نمیدونه !!! ) واقعا برای چنین طرز فکری متاسفم ........
دوما : این کار برای من از دو طرف مهم بود و هست : اول : وجدان کاری ( بابت هزینه ای که میگیرم باید در حد توانم وقت بزارم )
دوم : این کار برای سید الشهدا بوده امامی که یه تار موش بکل عالم می ارزه ...
من بیام برای اینکه دیگران قدر کارمو نمیدونم از کارم کم بزارم !!! بعضی کارا
دلی هم هست .........
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما بابت نظراتتون در مورد طراحی :
در مجموع ممنون از اینه وقت گذاشتی و نظرات خوبی هم دادی ....

اما من بالا هم اشاره کردم چون کار برای عموم مردم بوده برای همین کل کار گل درشت هستش که مبتدی ها هم بتونن راحت کار کنن .....
بابت میر عماد هم خوب اگه دقت کنین روی کل فونت ویرایش شده و نقطه هاشم همینطور .....
بابت آفیس و بکگراند مشکی و.... اینها دیگه بسته به سلیقه هر شخصه ......

----------------------------------------------------------------------------------------------------

toxin
ممنون شما لطف دارین ......
موفق باشی ....

منتظر نظرات شما اساتید و دوستان هستیم .....
:rose:

نمیدونستم اینقدر برات مهمه ضمناً گفتم "اگه برات مهم نیست" که مثل اینکه متوجه نشدی.
بحث اعتقادات و اینجور مسائل بماند چون واقعاً جاش اینجا نیست و برا ما ایرانیها هم اکثر مواقع باعث اختلاف میشه وگرنه اینجا گرد و خاکی بپا میکردم!
ضمناً سلیقه هم خیلی بهش اعتقاد دارم اما اصول طراحی از هر چیزی مهمتره اما نمیگم اصول طراحی رو میدونم.
ضمناً امروز نظرتو دیدم چون معمولاً میل میومد برام اگه منظورت من بودم من جایی در نرفتم!

R-med

Well-Known Member

نمیدونستم اینقدر برات مهمه ضمناً گفتم "اگه برات مهم نیست" که مثل اینکه متوجه نشدی.
بحث اعتقادات و اینجور مسائل بماند چون واقعاً جاش اینجا نیست و برا ما ایرانیها هم اکثر مواقع باعث اختلاف میشه وگرنه اینجا گرد و خاکی بپا میکردم!
ضمناً سلیقه هم خیلی بهش اعتقاد دارم اما اصول طراحی از هر چیزی مهمتره اما نمیگم اصول طراحی رو میدونم.
ضمناً امروز نظرتو دیدم چون معمولاً میل میومد برام اگه منظورت من بودم من جایی در نرفتم!

دوست عزیز . مهدی جان :rose:
بهتر نیست این بحث ها و شاخ و شونه کشیدن ها و گرد و خاک به پا کردن هارو بزاری کنار ؟

این تاپیک زده شده تا اعضا بیان و نظراتشون رو راجع به کار طراح بیان کنن
حالا شما نباید با نیت طراح کاری داشته باشی . شاید فرد بخواد اون کار رو تقدیم کنه به یه نهاد

ما ایرانی ها روی اعتقاداتمون واقعا تعصب داریم و اگه بخواد کسی بهش توهین کنه , همه ی ما جلوش ایستادگی
شما هم برو برای اون هایی که دارن دینت رو منحرف میکنن گرد و خاک به پا کن نه برای خودی ها

از جفتتون خواهش میکنم این بحث رو همینجا تموم کنید :rose::rose::rose:

toxin

Active Member
دوستان همه حق دارن ، ولی دلیل نمیشه عقایدشونو به هم تحمیل کنن
هر کسی عقایدش محترمه ... ولی اینجا فقط بحث هنره ، پس بیاین در کنار هم نه مقابل هم ، هنر رو در ایران توسعه بدیم
موفق و پیروز باشید :cool:

فرهاد :rose:

mehdi0098

Member
دوست عزیز . مهدی جان :rose:
بهتر نیست این بحث ها و شاخ و شونه کشیدن ها و گرد و خاک به پا کردن هارو بزاری کنار ؟

این تاپیک زده شده تا اعضا بیان و نظراتشون رو راجع به کار طراح بیان کنن
حالا شما نباید با نیت طراح کاری داشته باشی . شاید فرد بخواد اون کار رو تقدیم کنه به یه نهاد

ما ایرانی ها روی اعتقاداتمون واقعا تعصب داریم و اگه بخواد کسی بهش توهین کنه , همه ی ما جلوش ایستادگی
شما هم برو برای اون هایی که دارن دینت رو منحرف میکنن گرد و خاک به پا کن نه برای خودی ها

از جفتتون خواهش میکنم این بحث رو همینجا تموم کنید :rose::rose::rose:

جناب R-med گرام بنده هیچ حرف اضافی نزدم و گفتم جای همچین بحثهایی اینجا نیستش!!!
سوءتفاهم نشه همچین جوابی از شما مثل حرکات تفرقه اندازها میمونه که باز میان تخم کینه میپاشن!
ضمناً هر سخن جایی و هر نکته مقامی دارد!
حتی توی قوانین سی جی هم نوشته که بحث 30یا30 ممنوعه!
قبلاً گفتم الآن هم میگم جای اینجور بحثها فس بوکه و اینجا جای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل گرافیکی است!
من هم از این به بعد دیگه همین یه ذره نیشگون هم نمیگیرم!
ضمناً خواهشاً از این بعد تا اونجایی که میتونید اینجور بحثها رو کنار بگذارید!
از این به بعد در این تاپیک فقط در مورد دیزاین جناب آسا بحث میشه!
همین و بس! :rose:

toxin

Active Member
درود بر mehdi0098
این تاپیک یه درس داشت ، سوای کار هنری و زیبای جناب آسا ! که واقعا جای تحسین داره
امیدوارم سایرین هم یاد بگیرند... :cool:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

agira3d
ممنون از اینکه سر زدی ... شماهم موفق باشی دوست من ....

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

Hossein.59
اولا ورودتون رو به مجید آنلاین خوش امد میگم ... و ممنون از نظرت . شماهم موفق باشی دوست من ....

nassir
خواهش میکنم ... اینطوریاهم نیست ! دوستان به نکاتی اشاره داشتن که بحق جای تامل و کار داره ... ولی چون این کار برای محرم بود و تحویل شده بود نشد که تغییرات رو اعمال کنم ! الانم انقدر درگیر کارهای شب عیدیم که وقت نیست ... انشاءالله برای طراحیهای بعدی قبل از تحویل با دوستان مشورت میکنم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا