طراحی صفحه اول نرم افزار ویژه محرم

asa.graphic

Well-Known Member
سلام به همه دوستان ......:green:

این طرح یه نرم افزار که شرکتمون برای محرم تولید کرده بود .
طراحیش با من بوده ......

دوتا عکسه : عکس دوم حالتی بوده که موس میرفته روش گذاشتم که مشخص بشه هر بخش چیه ....
در ضمن اون قاب خالیه برای اسپانسره که گفتم خالیش کنم بهتره ...

منتظر نظرات شما دوستان هستم ......:rose:

پیوست ها

• Asa.co 01.png
    Asa.co 01.png
    943.8 کیلوبایت · بازدیدها: 129
  • Asa.co 02.png
    Asa.co 02.png
    953.4 کیلوبایت · بازدیدها: 103

ArTaBaZ

Well-Known Member
احسنت
یک نکته ریز برای مشخص شدن برآمدگی :
میتونستی یک سایه به قسمت برجستگی در قسمت قاب ها بدی
برای مفهوم بیشتر به پیوست دقت کن ، البته سریع زدم تا فقط منظورمو متوجه بشی

پیوست ها

• 2222.jpg
    2222.jpg
    187 کیلوبایت · بازدیدها: 36

mayapower

Well-Known Member
سلام
از هاشور موربش خوشم اومد
به نظرم اون رنجه شدن نوشته های اون بالا یکم تو چشه
سایه پشت قابها بهتر میتونه باشه
رنگش خوب شده آفرین
درکل ظریفتر بشه بهتر
سید جان فعلا:)
یا علی

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

ArTaBaZ-2010
ممنون از نظرت و اینهمه دقت . حتما اجراش میکنم ...... :wink:

mayapower
از شما هم ممنون . چشم درستش میکنم ...... :wink:

main
ممنون از نظرتون. شما درست میفرمائین.......
ولی یه نکته داشت چون این مالتی مدیا قرار بود بصورت هدیه دست مردم برسه من باید با در نظر گرفتن اینه حتی افراد مبتدی هم
امکان استفاده داشته باشن مجبور شدم بیشتر از تصاویر استفاده کنم تا مخاطب گیج نشه !
اما نظر شما درسته .... :wink:

ممنون از نظراته سازندتون .................... :green:

منتظر نظرات شما دوستان و اساتید هستیم ... :rose:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

Morteza1371
ممنون از نظرت ....
ولی دوست عزیز . من که بالا گفتم مجبور بودم اینطوری طراحی کنم چون مخاطب این مالتی مدیا افرادی بودن که شاید بعضاهاشون
در حد روشن خاموش کردن کامپیوتر بلد باشن مجبور شدم گل درشت کار کنم وگرنه شما درست میفرمایید خومم موافقم ...

منتظر نظرات شما دوستان و اساتید هستیم ... :rose:

سلام
آقا شما هم سید بودی استاد؟ از شرفیابی خوشحال شدم: هم به حضور شما و هم به محرم مولا

محرم ماه اشک و ماه خون است ...

خب برادر ببینم چی میتونم عرض کنم.
یه نکته که به نظرم بهتر میشه روش کار کرد: نظم و چیدمان و قدرت ریتم و سازمان دادن بلوک های تصویری هست.
و جدای از اون شروعی از محرم برای محرم.
...

خب توضیح و اضافات:
نوشته ها رو اگه گذاشتی اینجا هم بگذار چون در تعدیل تصاویر و نمایش قدرت کاربردی و آگاهی بخش و همچنین زیبایی مالتی مدیا نقش تموم کننده ای داره.
درباره قاعده چینش و کادرها،... درباره نظم یکدست و رابطه اجزاء با هم و با مجموعه، درباره تاکید و راهنمایی برای اولین کلیک و و احتمالا یه استاتوس یا تولتیپ ثابت برای کار، درباره فضای منفی و فشردگی آبجکت ها، درباره تنوع مکانی و چرخش چشم، درباره جایگاه سازی و حاشیه گذاری متناسب با هر عنوان ... راجع به خیلی چیزا میشه تمرکز کرد. نیازهایی رو تعریف کرد و برای اونها ایده پردازی کرد.

کار شما اینقدر زمینه داره که من انتظار بیشترم رو ازش نشون بدم.
به نظر من استایل ها مهم هستند اما استخون بندی و چینش مهمترین گیرایی رو ایجاد میکنه.

من برای تعریف یا ایراد نیومدم. دوست دارم ایده هایی که با دیدن این صفحه به نظرم اومد رو برات تعریف کنم
مثلا اگه فرض کنیم این صفحه یه دسکتاپ هست اونوقت پس زمینه و آیکن هایی داره.
اگه این آلبومی از خاطرات حسینی و زینبی هست میتونه چه حس هایی ایجاد کنه.
اگه پر باشه بهتره یا فشردگی رو تقسیم کنی. اگه چیدمان رو بر حسی قاعده ای بچینی آیا بهتر میشه. این قابها رو میشه چه جورهایی کنار هم چید.
آیا این کادر دورتادوری تشخصی برای قسمتهای داخلی ایجاد میکنه یا اونها رو محدود و اسیر میکنه.
... نورپردازی ... شما تو کارت به این نکته اشاره کردی... خب بیشتر از اینها اگه بریم میشه رو سایه ها بیشتر کار کنی. شما به سه بعدی هم فکر میکنم واردی پس سایه های افتان و پرسپکتیوی و رنگی رو میتونم اشاره کنم
توی سایز و فاصله ها میشه بیشتر تنوع بدی مثلا قسمت هدر مانند کار میتونه کنده بشه و بره بالا و فاصله قسمتهای پایینی کمتر بشه.
اون پس زمینه ... یه ایده کوچولو به نظرم رسید ... اگه صفحات رو سه بعدی بچینی و سایه هاشون عامل درهم تنیدگی اونها بشه. اگه قاب ها رو روی یه تاقچه بذاری که یه مرغ عشق شهید شده و گلبرگ های سرخ و نیلی اونجا رو فرش کرده ... اگه یه ظرف سقاخونه ای بزرگ تو زمینه مشکی بگذاری و قابها رو بهش تکیه بدی ...
و
...
کربلایی ممنون از دعوت
...
بنشین تا به تو گویم زینب
غم دل با تو بگویم زینب
بعد من،
قافله سالار تویی خواهر من ...

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
نظرهای تخصصی رو آقای برهانی و دیگر اساتید دادند, که تقریبا میشه گفت کاملا درست اشاره کردند, من در حدی نیستم که بخوام نظر تخصصی بدم, اما نظر شخصیم, با توجه به نرم افزارهایی که خودم کار کردم و با توجه به افراد مبتدی که در کلاسهام دیدم, چیدمان این چنینی خیلی برای افراد مفید هست, چون گیج نمیشن و از کار با نرم افزار زده و ناماید نمیشن...
موفق باشید

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

borhani59
ممنون از اینکه وقت گذاشتی و نکات خوبی رو گفتی که انشاالله اجرائیش کنم ....

Violet89
از شماهم ممنون که سر زدید . شما لطف دارین .....

منتظر نظرات شما اساتید و دوستان هستیم ..... :rose:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

mamad.noise
اول ممنون از اینکه سر زدی .........

میرعماد ( نستعلیق شکسته )

mehdi0098

Member
با نفس کار کاملاً مخالفم :green:
اما از اونجایی که برا آسا جان احترام زیادی قائلم نظرمو در حد خودم میگم! :wink:
اولاً که اگه برات مهم نیست دیگه وقتتو هدر نده چون برا یه کار رایگانی که قراره دست هر کسی بیفته و ارزش کار آدمو درک نمیکنن خیلی ببخشیدا وقت تلف کردنه و در همین حد خوبه واقعاً!
اما اگه دوست داری روش کار کنی و وقت بگذاری در کل:
فونتهای قسمت پایین خوبه اما بالا رو خیلی افراطی از نستعلیق شکسته استفاده کردی! ضمناً از اونجایی که مقداری خوشنویسی کار کردم میرعماد نقطه ها رو خیلی بد جاگذاری میکنه و باید جاشو خیلی وقتها تغییر داد.

فونتهام کوچیکتر میکردی بنظرم شیکتر میشد.
ضمناً پروانه هه چرا از قاب زده بیرون؟!
بکگراند مشکی خیلی ساده است بهتره یه طرح فلورال خیلی خفیف باشه.
فونتها رو میتونی خیلی راحت بهش افکتهای زیبایی توی آفیس 2010 بدی البته فکر کنم توی ایکس پی سرویس پک 3 فقط جواب بده.
[FONT=&quot]در کل دست آدم خیلی بازه و اگه بخوای خیلی شیکش کنی باید از اول کار کنی و خیلی بیشتر وقت بگذاری حتی میتونی نوع قابها رو فانتزی تر کنی اما میگم در همین حد و با همین شرایط خیلی خوبه :rose:
[/FONT]

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

mehdi0098
مــــــــنم با نفــس طــرز فـکـــر شــما کــلــا مــخــالــــفــــم ........
ولی چون برای شما احترامی قائلم مختصر عرض میکنم :
اولا : اول شرط پایبندی به اصول اخلاقی و شرعیه ( یعنی من از کارم کم بزارم !!! فقط برای اینکه کسی ارزش کارو نمیدونه !!! ) واقعا برای چنین طرز فکری متاسفم ........
دوما : این کار برای من از دو طرف مهم بود و هست : اول : وجدان کاری ( بابت هزینه ای که میگیرم باید در حد توانم وقت بزارم )
دوم : این کار برای سید الشهدا بوده امامی که یه تار موش بکل عالم می ارزه ...
من بیام برای اینکه دیگران قدر کارمو نمیدونم از کارم کم بزارم !!! بعضی کارا
دلی هم هست .........
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اما بابت نظراتتون در مورد طراحی :
در مجموع ممنون از اینه وقت گذاشتی و نظرات خوبی هم دادی ....

اما من بالا هم اشاره کردم چون کار برای عموم مردم بوده برای همین کل کار گل درشت هستش که مبتدی ها هم بتونن راحت کار کنن .....
بابت میر عماد هم خوب اگه دقت کنین روی کل فونت ویرایش شده و نقطه هاشم همینطور .....
بابت آفیس و بکگراند مشکی و.... اینها دیگه بسته به سلیقه هر شخصه ......

----------------------------------------------------------------------------------------------------

toxin
ممنون شما لطف دارین ......
موفق باشی ....

منتظر نظرات شما اساتید و دوستان هستیم .....
:rose:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

ممنون از همه دوستانی که نظر دادن و بعضی ها هم نظری انداختنو رفتن ..............................

جدیدترین ارسال ها

بالا