طراحی شبکه اجتماعی مانند فیس بوک

mezapoor

New Member
سلام دوشتان !

راستی دوستان عزیز خیلی وقت است که من دنبال اینم که چگونه میشه یه شبکه اجتماعی طراحی کرد مانند فیس بوک و یا توییتر

یعنی چقدر زمان میبره و با کدوم برنامه میشه بسازش هر که می فهمه راهنمایی کنه ممنون میشم

rastanweb

Member
سلام دوست گرامی/ الان چیزی که زیاد شده از این شبکه های اجتماعی. الان هم چند تا از این اسکریپت های آماده که سایتی مثل فیس بوک رو راه اندازی میکنند فارسی شده و قابل دانلود هست. اما اگر بخواب بنویسی به نظر من باید از پی اچ پی استفاده کنی . یه سیستم خوب حداقل 8 تا 12 میلیون تومن واست هزینه داره . یه سرچ تو گوگل بزن( phpfox فارسی ) این بهترین اسکریپتیه که میتونه کارتو راه بندازه!

سایتی رو که دوستمون در بالا بهش اشاره کرد دقیقا از همین اسکریپت استفاده کرده (http://www.sn.p4i.ir)

rastanweb

Member
شیرتراکنش هم هست.
ولی الان انقد زیاد شدن که همچین چیزی به صرفه نیس !!

با شکر از shnoit

بله اون هم سیستم خوبیه. اما متاسفانه هزینه پلاگین هاش و قالب هاش خیلی بالاست و فروشگاه فارسی اون اونهارو به قیمت بالایی میفروشه . برای کسانی که طراحی وب رو بلد نیستند کمی مشکله که بخوان طرح اختصاصی از این اسکریپت داشته باشن

shnoit

Well-Known Member
با شکر از shnoit

بله اون هم سیستم خوبیه. اما متاسفانه هزینه پلاگین هاش و قالب هاش خیلی بالاست و فروشگاه فارسی اون اونهارو به قیمت بالایی میفروشه . برای کسانی که طراحی وب رو بلد نیستند کمی مشکله که بخوان طرح اختصاصی از این اسکریپت داشته باشن

ولی بگردی میشه قالب رو براش پیدا کنی.
منتها در خصوص پلاگین ها حرفت درسته متاسفانه هزینه هاش سرسام آور گرون هست :دی

mezapoor

New Member
خیلی خیلی ممنون از همه دوستان مهربانم بخاطر راهنمایی شان

و برای راه اندازی این چنین انجمن ها از کجا آغاز کنم ؟

+Mohammad+

Well-Known Member
و برای راه اندازی این چنین انجمن ها از کجا آغاز کنم ؟
توصیه میکنم از فکرش بیاید بیرون ... به چند دلیل :
1-برای هزینه ها و زمانی که صرف میشه نمی صرفه...
2-اگه بخواید چنین کاری رو انجام بدید ، به نظر من از اسکریپت های آماده نباید استفاده کنید ، پس اگه بخواید خودتون یه CMS بسازید باید هزینه ی ساختش رو بدید که بیش از 1 میلیون خواهد بود! البته در صورتی که PHP بلد نباشید...

حالا اگه خیلی اسرار دارید :
با یه PHP کار حرفه ای صحبت کنید و بهش بگید تا این CMS رو براتون پیاده کنه ...
اگه پولش رو ندارید مجبورید به سایت www.sharetronix.ir برید و اسکریپت این سیستم رو دانلود و نصب کنید که البته همونطور که گفتم به صرفه نیست به خاطر این که هم پلاگیناش گرونه و هم سرور رو دان میکنه...

بنده فقط همین راه حل ها به ذهنم میرسه چون خودم هم در حال چنین سیستمی هستم ... اما نه سیستمی برای تفریح ... یه جامعه ی مجازی علمی .. که دارم با یه PHP کار همکاری میکنم.

ایام به کام - موفق باشید
یا علی

mezapoor

New Member
دوست عزیز من php خیلی بلد نیستم اما یه کمی بلد هستم .

اگه بشه به ایدی یاهوی منو اد کنید

[email protected]

دوستان موفق باشید !

جدیدترین ارسال ها

بالا