طراحی سیستم های یکپارچه

DaDaDooDoo

کاربر VIP
سلام .

این بحث asp بهتره یا php بارها و بارها مطرح شده ، من هم چون تازه به سمت یادگیری یه زبان سرور ساید اومدم زیاد تحقیق کردم و در نهایت php رو انتخاب کردم . اما از اونجایی که net. تو بازار کشور ما مطرح هست و زیاد استفاده می شه سیستم های یکپارچه هم اغلب با استفاده از زبان asp پیاده سازی می شن .
حالا سوال من این هست که زبان php در تولید سیستم های یکپارچه چه جایگاهی داره ، خوب php در مقیاس جهانی مطرح تر و محبوب تر از asp هست اما من می خوام بدون چه فریم ورکهایی برای تولید سیستم های یکپارچه وجود داره بر پایه php باشه ؟؟؟

sharktech

کاربر فعال
فریم ورک های زیادی برای php وجود داره!

مثلا : zend framework, symfony, cakephp, codeigniter

DaDaDooDoo

کاربر VIP
فریم ورک های زیادی برای php وجود داره!

مثلا : Zend framework, symfony, cakephp, codeigniter

منظورم دقیقاً خود فریم ورک نبود . ببینید مثلاً نسل جدید نرم افزار های همکاران سیستم طوری طراحی شده که مثلاً وقتی یک سند مالی توی استان خوزستان ثبت می شه (تحت وب و اینترنتی) به صورت بلادرنگ همون سند در db اصلی در تهران ( دیتابیس لوکال) ثبت می شه ، یعنی سیستم نرافزار تحت وب تعامل خوبی با نرم افزار لوکال ( تحت ویندوز) داره
و این تعامل قوی به خاطر این هست که یک از یک فریم ورک واحد به نام net. استفاده می شه (asp و مثلاً #c)

P.H.P

Member
سلام

البته کاملا صحیح نگفتید

شما میتونید همچین سیستمی، حتی پیچیده تر از این رو طراحی و پیاده سازی کنید.

امکان اتصال به نرم افزار های تحت ویندوز هم به سادگی انجام پذیره (هرچند امکان شبکه شدن مستقیم تحت وب بهتره)

این نسل رو جدید نمیگن، و برای این کار روش های بسیاری وجود داره که با استفاده از php/mysql امکان پذیره، فقط تسلط کامل و پیاده سازی صحیح نیاز هست و البته آشنایی با شبکه.

موفق

DaDaDooDoo

کاربر VIP
البته کاملا صحیح نگفتید

ضعف اطالاعات من رو ببخشید ، همونطور که گفتم حدود 1ماه هست که پا به ابن عرصه گذاشتم .

می شه بیشتر توضیح بدید ؟؟؟ اشتباه من کجا بود ؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا