غیره طراحی سنگ توالت WashForce ( شخصی )

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
درود بر عزیزان سایت

این کار رو امروز شروع و تموش کردم ، اصلش برای یک مسابقه طراحی سنگ توالت ایرانی بود اما من بعضی وقتی از کاری که باید انجام
بدم فرا تر میرم ... حالا به هر دلیلی ، کنجکاوی ، جو گرفتگی یا :green:

خلاصه این کار الان تموم شد .

آیا به نظرتون این ایده واقعا قابل اجراست ؟ لطفا حتما این سوال + نظر خودتون رو برام بگید .

با تشکر از همه شما عزیزان و عارف عزیز :rose:

رندر اصلی :

رنگ بندی :

توضیحات تکنیکی :

وایر فریم و ویوپورت :
13080348152010844366.jpg

Matin.B

Member
وای حمید چی کار کردی ؟!
این توالت فضای شده !!!!!!
واقعا دقیق کار کردی آفرین به شما

mohammad@er

Well-Known Member
سلام حمید جان :rose:

راستشو بخای من بخاطر این تو مسابقه شرکت نکردم که میای با یه طرح باعث دک شدنمون میشی :)

این ترس من به واقعیت پیوست .

ولی جدا از شوخی شما پرفسور یا سوپر پرفسور نیستید ؟؟؟؟ اقا شما تریدی کارید !!!

واقعا باحال شده .

ولی از نظر اجرا به نظرم اون مینی واشر ها یخورده منطقی در نمیاد .

اولن فشارشون پایینه و نمی تونه **** به داخل سوراخ تخلیه هدایت کنه :green:

دومن اینکه امکان نجس شدنشون خیلی بالاست ....

اگه ابو نگه میداشت یهو تخلیه می کرد باز یه چیزی ...

ولی خدایی خیلی دمت گرم :)green:) کار عجیب ، جالب و با ایده مهندسی ای انجام دادی .

با اون سیستم فنر حال کردم . سیستم خیلی جالبی .

به نظر من برای شرکت های ساخت سنگ توالت بفرست ... هر چند تو ایران هیچ چیزی ازش استقبال نمیشه و فقط طرحتو می دزند . ولی ....

برا خودم اتفاق افتاده ... یه کار مذهبی، فرهنگی ، صنعتی انجام داده بودم که هیچ استقبالی ازش نشد .. سازمان ثبت گفت قبلا انجام دادن .. ولی هیچ نمونه ای حتی شبیه به اون هم نبود ....:shock: حالا همونو تو ترکیه . یه کشور سکولار ثبت می کردم بهم پولی می دادن که تا 7 پشتمم بس کنه ... ولی تو ایران بدون چشم داشت مالی با صداقت اقدام کردم که یک کارشناس ************** باعث رد اضحارنامه شد .:there:

اگه ارزششو داشتن حتما پیگیر میشدم ..
برا همینه تمام تلاش خودمو می کنم تا بتونم از این مرز استعداد سوز خداحافظی کنم ...

mohammad@er

Well-Known Member
وای حمید چی کار کردی ؟!
این توالت فضای شده !!!!!!
واقعا دقیق کار کردی آفرین به شما

زمان مدلینگ چقدر شد ؟!

اولن سلام .

دوما میشه ازتون خاهش کنم اینقدر اسپم نکنید :mad:

شما اگر چیزی رو فراموش کردی باید پستتو ویرایش کنید نه اینکه یه پست دیگه راه بندازید ...

من مدیر یا ناظم نیستم اما کاملا کارتون خلاف قوانین هست .... این کار درست نیست .. نمی دونم تو خونه چطور رفتار می کنید ولی اینجا قوانین خودشو داره !!! لطفا رعایت کنید تا برخورد جدی باهاتون نشده ...

HR3D

کاربر فعال
سلام ، عایق هم هست ؟
من سه تا میخوام لطفا !! :d
لامصب این کار تری دیه یا کاتالوگ تبلیغ فروش ؟
واسه یه لحظه فکر کردم واقعا وجود داره !
فشار ستون فقرات رو از خودت اومدی دیگه ؟ نکنه تنتاک قاطیشه ؟ :))))

جدا از شوخی خوب شده ایده جالبیه ، موفق باشی
من دیگه به مسابقه حتی فکرم نمیکنم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. من جای تو بودم بدون معطلی میرفتم ثبت اختراع یا شرکت های تولید کننده سنگ توالت. به عنوان طراحی صنعتی میتونی پول خوبی بگیری.
مینی واشر توی کار باشه بهتره. به چند دلیل چون ممکنه نجس بشه و بعد از یه مدت جرم بگیره تعویضش چندش آور هست

mohammad@er

Well-Known Member
سلام. من جای تو بودم بدون معطلی میرفتم ثبت اختراع یا شرکت های تولید کننده سنگ توالت. به عنوان طراحی صنعتی میتونی پول خوبی بگیری.
مینی واشر توی کار باشه بهتره. به چند دلیل چون ممکنه نجس بشه و بعد از یه مدت جرم بگیره تعویضش چندش آور هست

سلام بر استاد عارف عزیز .:rose:

این کارو تو ایران نتیجه ای جز سرکوفت نداره ... من این راه رو رفتم ...

فقط چند ماه معطلی داره .... همین .... در ضمن اون موضوعی من روش کار می کردم مخاطبش همه مردم بودن ... ولی نتیجه نداشت .

البته من خودم 100 درصد پیشنهاد می کنم که حمید بره برا ثبت اختراع ... بلخره شانسه دیگه :)

Matin.B

Member
اولن سلام .

دوما میشه ازتون خاهش کنم اینقدر اسپم نکنید :mad:

شما اگر چیزی رو فراموش کردی باید پستتو ویرایش کنید نه اینکه یه پست دیگه راه بندازید ...

من مدیر یا ناظم نیستم اما کاملا کارتون خلاف قوانین هست .... این کار درست نیست .. نمی دونم تو خونه چطور رفتار می کنید ولی اینجا قوانین خودشو داره !!! لطفا رعایت کنید تا برخورد جدی باهاتون نشده ...

میدونم دوست عزیز ولی تا فهمیدم کار از کار گذشته بود

جدیدترین ارسال ها

بالا