طراحی سایت گرام یاب - grayab.com (مربوط به تلگرام)

gram123

New Member
سلام دوستان. همونطور که گفتم من طراح سایت گرام یاب که مربوط به تلگرام و شبکه های اجتماعی می باشد هستم. در این سایت کانال های تلگرام و گروه های آن و مطالب مربوط به شبکه های اجتماعی بیان میشه و در اختیار نیازمندان قرار می گیره. حالا می خواستم بدونم نظر شما در مورد این سایت چیه؟ هم از نظر کد نویسی و هم از نظر ظاهری. هر نظری دارید بهم بگید. حتی اگر در مورد محتوا و دسته بندی کانالها و همچنین کانالهای تلگرامی موجود در سایت نظر دارید بگید. اگر نظری در مورد کانال های تلگرام موجود در سایت دارید یا می خواید کانالی به اون اضافه بشه یا عکس کانال عوض بشه یا اینکه نظری در مورد شبکه های اجتماعی جدید مثل اینستاگرام دارید و می خواید اون شبکه به گرام یاب اضافه بشه خلاصه هر نظری دارید بگید. ممنون می شم. راستی آدرس سایت هم اینه:
گرام یاب | مرجع شبکه های اجتماعی – تلگرام - اینستاگرام

tikfollower

Member
سلام و خسته نباشید
ایده کلی سایت «گرام یاب» خیلی خوبه و می‌تونه برای کاربرانی که دنبال کانال‌ها و گروه‌های مرتبط با علاقه‌مندی‌هاشون هستند، مفید باشه. از نظر طراحی ظاهری، پیشنهاد می‌کنم رابط کاربری ساده و دسته‌بندی واضح‌تر باشه تا کاربر سریع‌تر به هدفش برسد.
از نظر فنی، بهتره سایت از سرعت بالا و ساختار بهینه برای سئو برخوردار باشه تا در نتایج جستجو بیشتر دیده بشه. همچنین اضافه کردن امکان جستجوی پیشرفته، فیلتر بر اساس موضوع یا تعداد اعضا و نمایش کانال‌های جدید یا پرطرفدار می‌تواند تجربه کاربری را بسیار بهبود دهد.

برای محتوا هم پیشنهاد می‌کنم دسته‌بندی‌ها مرتب و به‌روز نگه داشته شوند و علاوه بر تلگرام، بخش‌هایی برای شبکه‌های اجتماعی جدید مثل اینستاگرام، تیک‌تاک یا لینکدین هم در نظر گرفته شود تا تنوع سایت بیشتر شود و کاربران بیشتری جذب شوند.
تیک فالوور | خرید فالوور اینستاگرام واقعی و ایرانی

جدیدترین ارسال ها

بالا