طراحی سایت های کاملا فلش

asadi_252000

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
به عنوان اولین پست خودم میخوام سایت خودم را که مربط با برنامه فلش است معرفی کنم :
این سایت که به صورت کاملا فلش طراحی شده به دو موضوع آموزش برنامه فلش به صورت کاملا اختصاصی و
طراحی وب سایت فلش میپردازد همچنین سایت از قسمت های دیگری همچون (( کلیپهای گروه ما و کلیپ های
دوستانی که ارسال کرده اند و موزیک های غربی میپردازد اما مهمترین موضوعات سایت در فوق ذکر شده است
که به انها تو.جه بیشتری میشود .
در مورد طراحی وب سایت های فلش شرایطی بسیار خوب مهیا شده است تا طرفین با رضایت کامل به عقد قرار داد
بپردازند ( این سایت تمامی سفارشات طراحی سایت های مالتی مدیا و فلش را بر عهده میگیرد برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به ایمیل زیر تماس بگیرید با تشکر )
[email protected]
site adress : www.cartoonsmart.org

منتظر نقطه نظرات شما در جهت بهبود وضع فعلی سایت هستیم .

ramin_soft

Member
سلام
بهتون توصيه مي كنم كه قوانين سايت رو يه مروري بكنيد ( البته منظوري ندارم ها ) احترام به قوانين سايت واجب هست.

ramin_soft

Member
و اينكه نظرم در مورد سايتتون:
خيلي حرفه اي نيست. و بهتره كه لينك تبليغ هاتون تو صفحه جديد باز بشن.

aminflash

Member
سایتت فعلا درواقع یه صفحست...روی اعمال منو هاش کار کن...
فونت های ریز تر و کار ظریف تر استفاده کن

mohsenshahab

Active Member
سلام
اول اینکه همین طور که امین گفت روی اعمال منوهاش کار کن
بعد اینکه اصلا منوهاش خیلی ابتدایی کار شدن و فقط یه motion ساده است
لینکها هیچ کدوم درست کار نمیکنن
من با operaدارم سایتت رو میبینم .سایت رو در centerنشون نمیده بلکه در سایت در سمت چپ هستش و این یه ذره قشنگ نیست
بک گراند زرد باعث خسته شدن چشم و تحریکش میشه و حتی در مطالبی که در روانشناسی رنگ در مورد رنگ زرد نوشته شده اینه که رنگ زرد باعث تحریک اعصاب میشه و عصبانیت
مطلب اخر اینکه اگه انتقادی میشه فقط برای پیشرفته و نه چیز دیگه ای

feyzabadi

Member
یه نکته ای رو هم من بگم اینکه aline متن هات درست نیست. منظورم اینه که چرا طول خط هات انقدر با هم فرق میکنه؟

YTERROR

Active Member
انجمنهاي Flash و مالتي مديا > برنامه Flash

در بخش معرفی سایتها و یا کاریابی تایپیک می زدید بهتر بود منظور اون دوستمونم از قوانین سایت این بودش

سایتهایی فول فلش بصورت استاتیک فکر کنم دوره اش تموم شده و بیشتر این سبک کار تویی پروژهایی فلش کار میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا