طراحی سایت فلش

terminator3000

New Member
سلام ..
سایت فلش کسی طراحی کرده ؟
از دوستان که تجربه دارند خواهش می کنم توضیحات کاملی رو در مورد طراحی سایت فول فلش بدن ..
با چه نرم افزار یا cms این کار انجام می شه ؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
ساخت سایت های فلش عموما توسط نرم افزار Adobe Flash انجام می شود
مانند طراحی سایت ها به روش های دیگر نیاز به طراح اولیه و برنامه ریزی کلی و آماده سازی آبجکها و المانهای مورد نیاز طبق طرح را دارد
و از نظر اجرایی برای ایجاد محیطی اینتراکتیو نیاز به داشتن دانش در یکی از ورژنهای اکشن اسکریپت (2 یا 3) می باشد.

terminator3000

New Member
خیلی ممنون ..
در مورد اون سی ام اس فلش ، نسخه تریالش ، باعث می شه فقط 30 روز از سی ام اس استفاده بشه یا از سایتی که باهاش زده می شه ؟
باهاش کار کردی ؟
می خوام یه سایت حرفه ای و شخصی طراحی کنم و تا حالا طراحی سایت معمولی داشتم ، با کد نویسی و چنین تجربه ای ندارم .
فلش هم بلد نیستم .

در ضمن برای همچین کاری بهتره از سی ام اس استفاده کنم یا کار با نرم افزار ادوب و جی کوئری و ... ؟
و اینکه استفاده از قالب فلش چطور هست ؟ (یعنی مثل طراحی سایت معمولی ) می شه این روش رو توضیح بدین ؟

terminator3000

New Member
در ضمن برای همچین کاری بهتره از سی ام اس استفاده کنم یا کار با نرم افزار ادوب و جی کوئری و ... ؟
و اینکه استفاده از قالب فلش چطور هست ؟ (یعنی مثل طراحی سایت معمولی ) می شه این روش رو توضیح بدین ؟

می شه مزایا و ضعف های این سه روش رو کامل توضیح بدین ؟؟؟

terminator3000

New Member

می شه مزایا و ضعف های این سه روش رو کامل توضیح بدین ؟؟؟

دوستان کسی سوال من رو جواب نمی ده ؟!؟!؟

smmousazadeh

Well-Known Member
اگه شما مشخص کنید قراره تو سایتتون چی بزارید دوستان راحت تر کمکتون می کنن.
مثلا ( به نظر من) اگه قراره خیلی با دیتا کار کنید و ذخیره و بازیابی اطلاعات دارید بهتره از فلش استفاده نکنید . فلش برای سایتهای شخصی ، تبلیغاتی ، ارائه محصول مناسبه

آخرین ویرایش:

terminator3000

New Member
دوست عزیز ، برای سایت شخصی می خوام ، مثلا سایت یه هنرمند ...
خیلی با دیتا کاری ندارم ...
البته بیشتر می خوام بدونم با قالب فلش کار کنم چه جوریه ؟ یعنی چه مزایا و معایبی داره ...
اگر از سی ام اس استفاده کنم و اگر از adobe flasho jquery استفاده کنم ..
اطلاعات کاملی در خصوص این موارد می خوام

Amiru60

Member
اتفاقا بهترین گزینه برای گالری شخصی و معرفی کارها (portfoilio)، وب سایت های تمام فلش است.
البته خوب فلش هم معایبی داره.
اما مزایای این کار یکی زیبایی و پویایی بیشتر. استفاده از صوت و تصویر همزمان و تعامل این موارد است. ضمنا میتوانید برای تعییرات سریع و داینامیک بودن سایت هم از XML استفاه کرد. در کل برای یک سایت portfolio هنرمند گزینه مناسبیه.
اما معایب فلش حجم بالای سایت نسبت به html است و اینکه کاربر باید تا انتهای لود شدن سایت منتظر بماند. البته این قسمت با یک لودینگ زیبا قابل حل است.
و از دیگر معایب نبود فلش پلیر در تمام سیستم ها، مخصوصا کافی نت ها است.
اگر اطلاعات بیشتر میخواهی و یا اینکه دوست داشتی برایت یک سایت تمام فلش طراحی کنم از طریق ایمیل با هام تماس بگیر.

جدیدترین ارسال ها

بالا