طراحی سایت به صورت حرفه ای

zahra_k

Member
سلام دوستان
میخوام یه shop اینترنتی طراحی کنم البته در ابتدا به صورت یه سایت نسبتاً ساده است و بعد باید تبدیل به shop بشه.
کد html بلدم با کدهای php , javascript هم تا حدودی کار کردم ولی تاحالا طراحی سایت رو به صورت حرفه ای نداشتم .
می خوام این کار رو حتی از مراحل اولیه قدم به قدم و به صورت حرفه ای انجام بدم البته زیادم وقت ندارم .
کسی میتونه کمکم کنه؟

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
با این ایمیل تماس بگیر : [email protected]

سیسمتهایی شاپینگ زیاد هستند که فقط یکیش فراسی شده و بصورت فری در اختیار کاربران هستش البته مامبو و ناک هم دارند ولی خوب بصورت جانبی و هنوز بصورت کامل فارسی نشدند و در مرحله مقدماتی هستند و مشکلات خودشون و دارند

اون پرتال فری هم که فارسی شده متسافانه بعلات پیشتبانی ضعیف گروه فارسی سازیش و مشکلاتی که داره ورژن قدیمی فارسی شده و .....

با ایمیلی که دادم تماس بگیر من یک شاپینگک واسه یک سایت نوشتم شاید بدردت بخوره با بانک سامان و پارسیان و اداره پست و ... هم سازگاری داره

mahamm1d

Member
البته اگه مثال هم خواستی آخر کتاب asp.net ترجمه بابک احترامی هست، اما زیاد پیشرفته نیست !

zahra_k

Member
ممنون از راهنماییتون ، البته برای اول کار زیاد گیر سیستم shop نیستم ترجیحاً می خوام بدونم برای شروع کار از چه کدهایی استفاده کنم که بعداً با سیستم shop مشکلی نداشته باشه

zomorrod

Member
عادل جان اون سيستم فروشگاه كه پرداخت سامان و ... داره رو لينك بده ببينيم .

جدیدترین ارسال ها

بالا