بی بی کد طراحی دکور

javadgonbadi

Well-Known Member
اینم یه کاره دیگمه که برا مشتری زدم فقط دکور مد نظره

حالا سوال های خودم یکی اینه که نمی دونم باید یه نور مخفیه خوب رو درست کرد

چرا ندر اینقدر مصنوعیه علتش چیه ؟ چی کار کنم یه کمی طبیعی شه ؟؟ ممنون max13-------v-ray----------------photoshop

پیوست ها

• decor-fireplace 2.jpg
    decor-fireplace 2.jpg
    288.6 کیلوبایت · بازدیدها: 35
  • decor -02.jpg
    decor -02.jpg
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 37
  • decor-01.jpg
    decor-01.jpg
    416.1 کیلوبایت · بازدیدها: 32

javadgonbadi

Well-Known Member
برا اینم اشکالا شو بگین خوشحال می شم این از قبلی بدتره ولی من دوست دارم اشکالاشو بشنوم

madmaster_3d

Well-Known Member
البته دوستان معمولا پست پروداکشن استفاده می کنن تو کارهاشون که بهتر میشه . ولی کارت قشنگ شده. زیادی خودت رو دست کم میگیری یا اینکه سیاستت اینجوریه :)؟

sasan irani

Well-Known Member
به نظر من به چند دلیل
1-متریالها خوب استفاده نشدن به قول دوستمون خامن
2-تنظیمات رندر هم میتونه باشه
3-نوع ابجکتها هم هست
4-نوری که نداره اصلا

سلام ، علاوه بر گفته دوستان من فکر میکنم برای این که کار بهتر بشه باید نمونه کار بیشتری ببینید تا هم طراحی و چیدمان فضا بیشتر بشه .

با سلام بعضی از آبجکتها انعکاس دارن بعضی انکسار و برخی مات هستند و ... باید تو متریال دهی عکس واقعی اونا رو دیده باشی و سعی کنی با تنظیمات متریال تا اونجا که میشه به کار های واقعی نزدیکش کنی .
ولی کار در کل خوبه .آفرین .

با سلام بعضی از آبجکتها انعکاس دارن بعضی انکسار و برخی مات هستند و ... باید تو متریال دهی عکس واقعی اونا رو دیده باشی و سعی کنی با تنظیمات متریال تا اونجا که میشه به کار های واقعی نزدیکش کنی .
ولی کار در کل خوبه .آفرین .

javadgonbadi

Well-Known Member
از همتون ممنون ولی اگه می شه اگه دید کارم بده خدایی نقدش کنین من ناراحت نمی شم

انایی که می گید برا خودمه همیشه کار خوب نیست ولی ثمره ی چند تا کار بد یه کار خوب بیرون می ده نقد نقد نقد اگه میشه راه حلشم بگین

mgh-max

کاربر فعال
خب نظر شخصی خودمن اینه از نوع نوری که باید استفاده می کردی نکردی! تو منتال یه منبع داریم به اسم mr Sky portal یا تو فاینال یه منبع داریم به اسم rectangle light تو وی ریم مشابهش هست! نوری که واسه شبیه سازی نور پنجره استفاده میشه! ولی تواین کار فقط نور اسمون معمولی استفاده شده انگار که اتاق سقف نداره نور اسمون از بالا اومده تا اینکه از پنجره وارد شه! واسه همین مصنوعی شده:)

جدیدترین ارسال ها

بالا