بی بی کد طراحی داخلی

ALI_TAKHTI

Active Member
با سلام
این کار رو امروز صبح شروع کردم . عصر کار تموم شد. کار اجرائی هست.
طراحی داخلی یک ساختمان مسکونی.
اول بگم که چون کار خیلی به سرعت باید بسته میشد من هم عجله ای کار کردم و از اون هم مهمتر چون پول خوب نمیداد منم.....
طراحی و 3بعدی کار بنده هست. ایرادها و نواقص رو بزرگواران بفرمایند تا من که تازه کارم دستم پر شه.
سعی کردم محیط رو با نور ساعتهای مختلف روز کار کنم.
مواد لازم:
3d max 2013 64 fdjd
vray2.3
photoshop
.

پیوست ها

• 001.jpg.jpg
    001.jpg.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 87
  • 002 (2).jpg
    002 (2).jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 79

sallarmelli

Active Member
خب فرش موییت هنوز خوب نشده مبل ها اوربرایت شده
توی رندر دومی نشمین با یه پله جدا شده ولی اصلا به خوبی درک نمی شه
ما مخلصیم
در کل موفق باشید

ALI_TAKHTI

Active Member
سالاری عزیزم.
بله در باره فرش موئی صد در صد حق با شماست اصلا خوب نشد.
نمیفهمم یعنی چی خوب درک نمیشه اون پله های جدا کننده. فلسفه وجودیش بخاطر خواسته کارفرماست .
اون مبل که اوبر برایت شده بخاطر این هست که جلوی 2 تا پنجره به عرض 120 و به ارتفاع 260 قرار گرفتند.خودت حساب کن از این 2تا پنجره به این بزرگی چقدر نور میاد داخل.اتفاقا اینطور بهتره چون صاحب کار میفهمه 2 تا پنجره به این عظمت تو خوزستان یعنی چی.
موتشکرم رفیق.
درضمن دوستان علاوه بر نقد 3بعدی کار در باره معماری و طراحی هم نظر بدن.

maxpin206

Well-Known Member
سلام
علی جون کارت پیشرفت خوبی داشتی از لحاظ تری دی
تو فازطراحی که خیلی خوب عمل کردی به خصوص اون باکس ها و مانور خوبت تو سقف که خوراک خودته
فقط از لحاظ رنگ بندی (هارمونی)خوب عمل نشده فضا طراحیش خوبه ولی دل نشین نیست چون توی ترکیب رنگ زیاد روش کار نکردی(البته زمانم کم داشتی)
اوربرایت شدن او مبل ها به خاطر رنگ و متریالشه
فضا کنتراست نوری نداره یعنی تو رندر اولی می تونستی با یک تارگت با نور مایل به زرد بگذاری تا فضا نشیمنو با حال تفکیک کنه
درکل خوبه خسته نباشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام علی جان.
اول از همه بهت تبریک میگم بابت حجم های خوب طراحی دلنشین
دومین تبریک بابت رنگ بندی مناسب فضا و خوب
با اینکه تنوع رنگ زیاده اما غیر از کف تونستی بقیه رو خوب کنار هم چیدمان کنی.
یه چیزبهت بگم.. هیچ وقت مسائل حاشیه ای رو وارد بحث کارت نکن و الکی ارزش کارت رو پائین نیار.کار خوبی هست .پس این جمله ها قابل پذیرش نیست
اول بگم که چون کار خیلی به سرعت باید بسته میشد من هم عجله ای کار کردم و از اون هم مهمتر چون پول خوب نمیداد منم.....

به لحاظ تکنیکی خوب شده.نور پردازی انگار غیر واقعی هست.یعنی معلوم نیست نور از کجا تامین شده.
کف زمین خوب نشده.من شخصا خوشم نیومد.رنگ و طرحشو میگم.
فرش اقتضاخ شده.کافی بود بهش یه vray fur میدادی .آخه این چیه گذاشتی.تازه روی هوا هم هست
مبل ها خیلی اوربرایت شدن.این خوب نیست
به لحاظ طراخی نباید فاصله پله که گذاشتی با مبل اینجوری باشه. یه مقدار باید عرصه بزاری براش
فضای تی وی که ماله اینترویر 1 هست.بهت بود میز وسط رو با تی وی الاین میکردی
کلا کار خوبی شده.موفق باشی

سلام علی عزیز
من فکر میکنم طراحی خیلی خاکستری شده یعنی از رنگ سیاه و خانواده اش زیادی استفاده شده . وجود یک رنگ متفاوت در کار میتونه به کارت جون ببخشه و از این یکنواختی دربیاره . مثل یک گلدون با سبزینگی زیبا و یا گل های سرخ و خوش رنگ . شاید هم رنگ مبل ها اگر عوض بشه کار خیلی متفاوت تر بشه . در کل کار و پشت کار خوبت رو تحسین می کنم و امیدوارم که کارای بهتر از این ازت ببینینم .

mgh-max

کاربر فعال
نوری که از پنجره میاد به نظرم خودشو نشون نمیده
طراحی و رنگ بندی خوبه
به نظرم کف وقتی چوبیه باید glossines بودنش بیشتر از این مقدار باشه
معمولا displacement واسه فرش تو این فاصله دید طبیعی جلوه نمیده اگه سیستمت قویه از همون fur استفاده کن

ALI_TAKHTI

Active Member
مرسی از همه بچه ها.همه نقده ا به جون میخرم.
maxpin206 عزیز برادر خوبم خودم احساس کردم رنگ بندی خوبه و کنتراست داره نمیدونم شاید من اشتباه میکنم به هر حال رنگبندی سلیقه ای هم هست و مرسی که از کار خوشت اومد.
عارف عزیز استاد گل خودم قبول دارم نق زدم و وقتی تو کارم اشتباه هست نباید گردن این چیزا بندازم اگه بنظرم خوب نبود نباید تو گالری میزاشتم و خوشحالم که از قسمتهایی از کار خوشت اومده.پسر تو کلا evermotion رو حفظ کردی ها همه رو تو خاطر داری عجب حافظه ای.رنگ پارکتها خوب نیست؟ یعنی تیره تر بهتر بود؟
در مورد اون پله هم حق با تو هست اما فضا واسه عرصه نبود دیگه واسه همین قصد دارم تا با صاحبکار صحبت کنم اصلا پله نزاره چون فضای خونش کمه و..... برای نور هم یه رندر دیگه میگیرم ببین چطور میشه .ممنون که نقد کردی.
مهدی روحانی ممنون از نظرت.استفاده میکنم از نظرت.
mgh-max عزیز کف همینجوریشم کلی براقه ها...
برای فرش هم که من تسلیمم. ممنون از لطفت استفاده میکنم از نظراتت.

پیوست ها

• 4.jpg
    4.jpg
    289.4 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
من می گم اگه مبل اوربرایت شده چرا روی کف زمین و فرش مویی و شیشه میز جلو تاثیر چندانی وجود نداره

در ضمن استفاده تک پله در معماری حرام است

فرضن بهتر بود دوتا پله 10 سانتی می ذاشتی تا یه 20 سانتی فرضن

ALI_TAKHTI

Active Member
اوبر برایت شدن مبل بیشتر بخاطر مشکل در تکسچرش هست.
پله ها 2تا هست داداش.احتمالن خوب ندیدی.

پیوست ها

• 4.jpg
    4.jpg
    289.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4

sallarmelli

Active Member
چقدر عجیبه واقعا من تا الان ندیدم
حالا بیا یه کار کن پیشونی دوتا پله رو عوض کن فکر کنم بهتر بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا