بی بی کد طراحی داخلی

ALI_TAKHTI

Active Member
با سلام.
خوب اینکار هم تموم شد. قبلا رندر اولیه رو تو wip قرار داده بودم.
این کار اجرائی هست.
مکان اجرا شهر اصفهان
محل : دفتر مرکزی یک شرکت طراحی و ساخت و ساز
در باره کار باید بگم که طراحی هم باخودم بوده و در طراحی سعی کردم یک محیط دوستانه ، صمیمی و راحت رو بوجود بیارم. بشکلی که استرس مراجعه کننده و شک و دو دلیش تا حدودی از بین بره.
برای همین سعی شده طراحی شبیه به اتاق نشیمن یا یک محیط گرم دوستانه تبدیل شه.

برای طراحی سعی کردم مسائل مختلفی رو رعایت کنم و بعضی اصول که اگه دوستان دوست داشتند دربارش صحبت میکنم.
رندرهائی که قرار میدم ساعت مختلف روز هستند از صبح تا شب
نرم افزارها
3دی مکس 2012
ویری
فوتوشاپ.

پیوست ها

• 02.jpg
    02.jpg
    328.1 کیلوبایت · بازدیدها: 95
  • 01.jpg
    01.jpg
    494.6 کیلوبایت · بازدیدها: 71
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
من رشتم معماری نیست ولی چیزی که تو فیلم ها دیدم این هستش که اون میز اداریه باید وسط قرار بگیره و اون راحتی ها هم وسط جلوش قرار بگیره. و اون صندلی تکی هم حذف بشه. بنداز تو کوچه. قشنگه . رندر ها هم خوبه. با اون تاقچه بهش می گید چی میگید بقل میز اداری هم مشکل دارم. اونم بنداز بره تو کوچه . ایراد خاص دیگه ای نمی بینم. حالا ببینیم نظر هم رشته هاتون چیه !!!!

ALI_TAKHTI

Active Member
من رشتم معماری نیست ولی چیزی که تو فیلم ها دیدم این هستش که اون میز اداریه باید وسط قرار بگیره و اون راحتی ها هم وسط جلوش قرار بگیره. و اون صندلی تکی هم حذف بشه. بنداز تو کوچه. قشنگه . رندر ها هم خوبه. با اون تاقچه بهش می گید چی میگید بقل میز اداری هم مشکل دارم. اونم بنداز بره تو کوچه . ایراد خاص دیگه ای نمی بینم. حالا ببینیم نظر هم رشته هاتون چیه !!!!

اینی که تو میگی چیدمان اتاق بازجوئیه :)
نه اتفاقا اون میز کار مختص رئیس دفتره و یه گوشه دنج برا خودش داره.
و مهمان مراجعه کننده رو هدایت میکنه روی مبلمان در اون قسمت اتاق.

madmaster_3d

Well-Known Member
اینی که تو میگی چیدمان اتاق بازجوئیه :)
نه اتفاقا اون میز کار مختص رئیس دفتره و یه گوشه دنج برا خودش داره.
و مهمان مراجعه کننده رو هدایت میکنه روی مبلمان در اون قسمت اتاق. __________________
باحال گفتی. والا من اینجوری تو فیلما خارجی دیدم. البته فرهنگا فرق داره و چیدمان ها هم صلیقه ای هستش. شایدم من اشتباه می کنم.

max vray

کاربر VIP
سلام
رندر ها بد نیست اما طراحی اصلا نتونستم باهاش کنار بیام
مبلمان ها بی هدف چیده شدن و به هم ارتباط بصری ندارند.
طرح روی دیوار که نمیدونم الگوش چیه بیشتر شبیه نقشه کشی برق میمونه انگار یک رشته سیم میاد به جعبه تقسیم بعد دوتا سیم ازش انشعاب میشه.
قرنیز نداره کارت.
موفق باشی

campsoft

Member
سلام داداش خیلی قشنگ و شیک شده
مخصوصا شومینت که واقعا باش حال کردم
ایول

aroen

Well-Known Member
تا نیمه عکس از پایین خوبه ولی قسمت بالایی نور و متریال هاش یه کم مشکل داره،متریال سنگ خیلی بی روحه سنگ باید سنگ باشه :wink:
و اینکه نیمه اول ساده و زیبا نیمه دوم شلوغ( و نیمه مربیان):green: موفق باشی

main

Well-Known Member
روی متریال ها وقت بیشتری بذار دوست من.
موفق باشی

maxpin206

Well-Known Member
سلام
علی جان من ترکیب حجمیتو دوست دارم و اگه یکم رو متریال سنگ کار بشه خیلی ایراد ها دیگه به چشم نمیاد که دوستان بازگو کنند
یه سفره بنداز وسط بساط ناهار هم بچین:lol:شوخی کردم
بایستی رو تقسیم فضات بیشتر فکر کنی
مانورت رو mdf به خصوص سقف خیلیخوبه تو کارای دیگتم همینطور بود
موفق باشی

ROHAM WEB

Well-Known Member
خیلی خوبه.:rose:
خسته نباشی
فقط چیزی که برای من جالبه اینکه چرا بیشتر کاری معماری شبیه همه!!؟؟یعنی منظورم اینه که شبیه هم مدل رندر وتکسچر می شه؟ :-?

ALI_TAKHTI

Active Member
خیلی خوبه.:rose:
خسته نباشی
فقط چیزی که برای من جالبه اینکه چرا بیشتر کاری معماری شبیه همه!!؟؟یعنی منظورم اینه که شبیه هم مدل رندر وتکسچر می شه؟ :-?

مثلا این کار شبیه کدوم کاره؟
البته این روهم بگم ما متاسفانه برای طراحی به اون شکل خلاقیت به خرج نمیدیم و اکثرا از روی یه رفرنس کار میزنیم. چشمامون یه طرح میبینن و بعد در ذهنمون موندگار میشه و ناخود آگاه توکارهامون تاثیر میکنه.

sallarmelli

Active Member
در رندر اولی طرح دچار دوگانگی رنگی هست نه خاکستری شده و نه والر قهوه ای
و خوب به هم نمیان اما همین رندر رندر خوبی هست ولی از دومی خوشم نیومد
موفق باشی پیشکسوت

ALI_TAKHTI

Active Member
در رندر اولی طرح دچار دوگانگی رنگی هست نه خاکستری شده و نه والر قهوه ای
و خوب به هم نمیان اما همین رندر رندر خوبی هست ولی از دومی خوشم نیومد
موفق باشی پیشکسوت

موتوشکرم رفیق.اما خودم از ترکیب رنگش خوشم اومده. گرچه نظر کارفرما هم همین بود.کلا سلیقه ای هست این چیزا. اما من نفهمیدم کدوم رندر رو دوست داری؟ اون که توش نور آفتاب شدید تره؟

جدیدترین ارسال ها

بالا