بی بی کد طراحی داخلی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.این یکی از کارهای معماری داخلی من هست که سعی کردم زیاد بازاری نباشه و خالی از جنبه هنری نباشه.نمی دونم چقدر تونستم موفق باشم.
پرده زیاد خوب نشده.
علت اینکه الان تو گالری گذاشتم همون طوری که در جریان هستین 1 آموزش جدید برای رندر وی ری درست کردم که رفرنس این کار بود.گفتم یه دفعه تمام رندرهارو بزارم اینجا.
مدل سازی مبل و میز ناهار خوری کار دوست خوبم سید هادی سیدی ( cg maste) هست.
ما بقی کار ماله خودم هست.
برای یه آقای دکتری طراحی شده.1 خورده برای طراحی شلوغ شده چون خودش میخواست...به گفته بچه ها خانم دکتر میخواست چشم خواهرهاشو در بیاره!!!!:lol:
اینم لینک اورموشن همین کار

پیوست ها

• Final.jpg
    Final.jpg
    969.5 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • Room-1.jpg
    Room-1.jpg
    302.9 کیلوبایت · بازدیدها: 38
  • Room-2.jpg
    Room-2.jpg
    330.5 کیلوبایت · بازدیدها: 40
  • Room-3.jpg
    Room-3.jpg
    276.9 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • Room-4.jpg
    Room-4.jpg
    273.5 کیلوبایت · بازدیدها: 35
سلام آقا عارف خسته نباشی
کارت خیلی درسته
در مورد معماری کار که خودت کارت درسته
در مورد رندر فقط چند تا نظر داشتم
پارکت براق بیشتر میاد تو چشم رندرو خوشگل میکنه البته نه آینه ولی با رفلکت بالا و گلاسینز بالا
پرده که خوب شده فقط یک نمه زخیمه
سنگا که خیلی بامپش خوب در نیومده ولی سنگای خودم تو رندرام مثل کاغذ دیواری میشه :green:
جزیره وسط آشپزخونه یکم کم کاربرد شده میشد همونه کرد میز ناهارخوری
لنز دوربین خیلی چیز شده واژه فنیش یادم نیست ولی فکر کنم کارفرما فکر کنه طرح از مقیاس بزرگتره واسه من زیاد پیش اومده
این افکت glow رو با چی کار کردی عارف جان با nik colore fx >؟
من هر جاش رفتم این افکتو نداشت؟ ممنون میشم

Part 1: http://www.sendspace.com/file/4r6nb7 Part 2: http://www.sendspace.com/file/ulmobr
اینا هم لینک دانلود متریال های فرای هستش
موفق باشی کارت درسته :rose:

AREF

سلام.مرسی از همه دوستان.
در مورد کف خب سلیقه ای هست.اما راست میگی براق با گلاسینس خیلی کار خوب میکنه
بامپ نیست.displacment هست.اما یه خورده گوشه ها خوب در نیومده.در واقع آخرین ادیت فایل همون رندر اولی هست که زاویه یه خورده چرخیده
این افکت با این هست

پیوست ها

• Knoll_Light_Factory_3.02.rar
    2.8 مگایابت · بازدیدها: 226

Yar.kh

Member
کار اونقد قوی هست که آدم نمیدونه چی بگه ...
فقط با اجازه تون یه اشکال تو پست پرداکشن...
پیوست 4 امی، میز رو میگم. چند سانت راست تر از آخرین صندلی سمت راست یه خط هست که راستش بلور شده و چپش هیچی بلور نشده... روی فرش رو میگم.

AREF

مرسی از همه بچه ها.آره پرده جالب نشده.باید عوض کنم.اما چون رندرها بالای 5 ساعت هست بیخیال شدم.
دیگه وقتی کاربرای متخصص از کار ما تعریف کردن معلومه یکم ترقی داشتم!

همشو تکی زدی چند روز طول کشیده؟
کار بی نقصه:rose:

اتوکد رو یکی از دوستام زد.پولشم کامل گرفت!!!
مبل رو هم دوستم هادی زد.
اما بقیه کار کلا روی دوش خودم بود! یه ماه پاره وقت طول کشید.چون خیلی روی معماری تغییر اتفاق افتاد

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
پارکت بعضی جاها تو رندر آشپزخونه کیفیتش بالاست بعضی جاها مات! به خاطر تنظیمات دوربینه؟
نویز زیاد روی یخچال آشپزخونه
عکس سوم از بالا تو عکس سمت چپ روی زمین پارکت به قرمزی میزنه هر چی گشتم دلیلی پیدا نکردم توی کار همچین رنگی داری که اون قسمت قرمز رنگ شده؟
شیشه میز یکم اگه از سفیدی درش میاوردی بهتر نمیشد؟
بلوک شیشه ای ایکاش بافت رو ریز تر میکردی بعضی جاها اون حالت شبکه ای محو شده
پرده حالتی که داره به دل نمیشینه دلیلش رو نمیدونم
تو ویو پنجم آشپزخونه بعضی جاها جلوی اوپن و توی آشپزخونه خط سبز رنگ افتاده ! باگه؟!
:rose:

Hamed

Active Member
سلام
به من گفتن یکم هنری باش انقدر به پول فکر نکن باشه،از کارای داخلی قبلیت بهتر عارف دوستش دارم زحمت رفته پاش...ولی ای کاش از پلاگینی که بهت دادم استفاده میکردی...خوبه عارف حالا نگفتی چقدر پو...نه نه نه من ادمه هنری هستم باید خودمو ببندم به تخت...:lol::lol::lol:بوی پول میاد...ای جان.. .نه نه نه اصلا من رفتم...:cry::cry::cry:

علی علی

AREF

عالیی عارف جان معلومه پول حسابی گرفتی.............:paint::rose:
سلام.مرسی از همه دوستان.بحث مالی زیاد توش نبود.چون هدفم این بود از بازاری بازی در بیاد.باور کنین مبلغ خیلی کمتر از کار کردن یه برده بوده.اما ارزش کار برای من بالاست.چون سعی کردم نسبتا خوب بشه

فرمایشات تایماز
آره.چون حجم بالا بوده بعضی جاها از دستم در رفت.راستش درباره فوکوس اون موقع که این کارمیزدم بلد نبودم مثل الان با فتوشاپ فوکوس کنم.
برای همین تو رندرها فوکوس دستی با پلاگین onone focal هست
از حامد عزیزم هم خیلی متشکرم!اون موقع پلاگین رو نداشتم
موفق باشین

Hamed

Active Member
خوب حالا که اینتوری به پول ربطی نداره...بریم سراغه نقدش عارف میخوام باهم بریم جلو...
1- اول از همه بگم عارف کارت خوبه...
2- کار چرا انقدر تاریکه توکه سیستمت خیلی خوبه پس چرا اینطوری؟؟؟گوشه های دیوار داغون کرده تاریکی...تو بعضی از رندرات سقف رنگش داغونه؟؟؟درسته؟؟؟نویزم که فراونه...
3 - عارف حوصله کار کردن نداری اگر داشتی از تو سوتی uv map بعیده...
4 - همیشه سعی کن از منبع نور استفاده کنی تا متریال طبیعی تر میشه...
5 - پارکت کف رنگش این نبوده چون معلومه با فتوشاپ دستکاری شده به قرمزی کم میزنه...
6 - آبجکتا رو هواست...رفیقم سرورم...استادم..بی حوصله یا با عجله کار میکنی...
7 -روی کل کار یه تمه بی رنگ تیره داره کارو کشته خفست اشتباه میگم عارف؟؟؟
8-هالوژن ها عالی شدن...
9 -اگر رندر شب باشه باید یه طیف رنگ آبی کم وارد خونه بشه اما عملا انگار پشت پنجر رو گل مالیدن بستن
10 - عارف بازم هست ولی راحت حرف زدم من 100دفعه گفتم بازم میگم تو استاد منی...یه پیشنهاد اگر جسارت نکنم یه سر به امضای من بزن عارف

دوست داره همیشگی کارای تو

علی یارت سید خدا...

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام استاد
اول از همه بابت راهنماییات واسه مشخصات سیستم ممنونم اخرش به اسرار خونواده یک لپ تاب خریدم.
این کار تو مسابقه دیده بودم تو لپ تابت؟اگه اره که باید بگم علت همه این ایرادهایی که دوستان گفتن مال اینه که این کار قدیمی تر از قدرت و توان تو است.
اگه هم نه بیشتر از همه همنشینی خوب رنگها تو کار به چشمم اومد این یعنی رو طرح خیلی کار شده و از زوایای مختلف طرخ دیدی.
موفق باشی داداش:rose:

poriaabaci

Member
حقیر ترجیح میدم بعد از عرض خسته نباشید سکوت کنم و از تماشای این کار خوشل موشلت لذتت برم...یعنی تکنیکت بخوره تو سر هرچی سی جی من خارجکی

max vray

کاربر VIP
عارف جان من یکم نظر رو طراحیت داشتم
1.تلفیق دوتا سقف با فرم دایره و مستطیل تو یک بستر بدون مننطقه بندی رو نپسندیدم
2.رنگا خیلی مرده شدن
3.گل ارایی تو کار ندیدم
4.اپن شلوغ شده
5.فضا تحرکش خیلی زیاده واسه اون وسعت.
موفق باشی:rose:

پیوست ها

• Room-7-edit.jpg
    Room-7-edit.jpg