طراحی داخلی(طرح اولیه)

ALI_TAKHTI

Active Member
با سلام.
این کار اجرائی هست.
مکان اجرا شهر اصفهان
محل : دفتر مرکزی یک شرکت طراحی و ساخت و ساز
عرض کنم که این تک رندر که براتون قرار دادم درحدود 60 درصد کار انجام شده و هنوز هم طراحی ناقصه و هم رندر ها نهائی نشده.
در باره کار باید بگم که طراحی هم باخودم بوده و در طراحی سعی کردم یک محیط دوستانه ، صمیمی و راحت رو بوجود بیارم. بشکلی که استرس مراجعه کننده و شک و دو دلیش تا حدودی از بین بره.
برای همین سعی شده طراحی شبیه به اتاق نشیمن یا یک محیط گرم دوستانه تبدیل شه.
طرح هنوز خام هست و جاکار داره.من هم عجله ای برای انجامش ندارم و با حوصله دارم کار میکنم.
فعلا یه رندر قرار میدم تا دوستان نظراتشون رو بدن و من پیش برم.
مواد لازم :)
مکس 2012
ویری
فوتوشاپ
زمان رندر 45 دقیقه

پیوست ها

• 001.jpg
    001.jpg
    244.3 کیلوبایت · بازدیدها: 75
آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
به نظرم اون ایده اولیه رو تنوستی پیاده کنی یعنی همون محیط گرم و صمیمی که تنش های فرد رو کم کنه اما رندر و جزییات هنوز جای کار داره

.

ALI_TAKHTI

Active Member
مرسی. اما لطفا هرکس ایراد گرفت با جزئیات مشکلات رو بگه.من هم عرض کردم که 60 درصد طراحی انجام شده و اون 40 درصد جزئیات هست که مهمه. الان بحث اصلی سر نورپردازی کار هست و رنگبندی

ALI_TAKHTI

Active Member
نور کار تموم شده.من قصدم بیشتر بحث درباره رنگ بندی و نور هست.اینها برام مهمه.

ALI_TAKHTI

Active Member
دوستام من یه مشکلی تو این کار دارم.اون هم نور چراغ های سقفه.
من برای اون چراغهای سقف از ویری لایت استفاده کردم و به سطح چراغ ها ویری للایت دادم. بعد هم یه نور صفحه ای ویری قرار دادم روش به سمت پائین اما مشکلم اینجاست که سطح چراغ روشنه اما شفافیتی نداره. یه جورائی مصنوعی شده. چکار کنم تا یکم براق و شفاف شه مثله لامپ واقعی یه هاله نور داشته باشه دورش.

sallarmelli

Active Member
فکر کنم باید این رو توی فتوشاپ بکنی هر چند باز هم فکر کنم توی مکس بشه یه glow بهش بدی.

جدیدترین ارسال ها

بالا