طراحی جلد کتاب ریاضی = نیاز به کمک دوستان طراح

بابت عکس دستتون درد نکنه .

حالا این هم تغییرات ایجاد شده ی همون عکس هست که به نظر بهتر میاد انیجوری

اما یه نکته مهم اینه که این کار اصلاً چاپی نیست. یعنی مال یه دانشجو هستش که باید اینو به استادش تحویل بده و نمره بگیره.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به نظر من که کار خوبی شده.

حالا نمیدونم اون دانشجویی که شما میگید برای چه هدفی میخواد اینکار رو تحویل استاد بده؟

میخوان کار رو چاپ شده بدن یا همن عکس رو فقط؟

رشته تون مدیریت هست یا هنر؟

mehdi2814

Member
با تشکر از sara_is_nice_girl بابت راهنمایی های خوبشون که همیشه ما از اونا بهره می بریم. اما در عکس روی جلد به نظر من اگه کسی دستش رو روی اسم کتاب بگذاره بعید می دونم بشه موضوع کتاب رو حدس زد. من یه اتود دیگه زدم در مورد که در مورد یکی از مباحث ریاضی به اسم مختصات قطبی هست و عنوان منحنی هم لیماسون ( دل گون) که از وجه شباهت این منحنی و قلب استفاده شده. البته پذیرای نظرات دوستان هم هستم.
http://dostonline.ir/images/newspost_images/a_limacon_of_pascal3.jpg

راستش من هم از هدفش چیزی نفهمیدم . بهم گفته بود که کار رو آماده کنم در دو حالت لایه باز و jpeg و من هم اینکار رو کردم . گفت میخوام به استاد تحویل بدم و من نفهمیدم که دلیلش چی بود ؟ احتمالاً عکس میخواد تحویل بده فقط ..

"رشته تون مدیریت هست یا هنر؟"

رشته من که عمران هستش اگه منظورتون رشته طرف هست باید بگم این رو هم نمیدونم . چون اصلاً فرصت نشد باهاش حرف بزنم که کار رو واسه چی و چه رشته ای میخواد.

با این حال از کمکتون بسیار متشکر هستم و ایشالله توی کار های دیگه بیشتر مزاحم میشم. مرسی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با تشکر از sara_is_nice_girl بابت راهنمایی های خوبشون که همیشه ما از اونا بهره می بریم. اما در عکس روی جلد به نظر من اگه کسی دستش رو روی اسم کتاب بگذاره بعید می دونم بشه موضوع کتاب رو حدس زد. من یه اتود دیگه زدم در مورد که در مورد یکی از مباحث ریاضی به اسم مختصات قطبی هست و عنوان منحنی هم لیماسون ( دل گون) که از وجه شباهت این منحنی و قلب استفاده شده. البته پذیرای نظرات دوستان هم هستم.
http://dostonline.ir/images/newspost_images/a_limacon_of_pascal3.jpg

البته من زیاد از این منحنی ها و ... سر در نمیارم ولی این منحنی ای که شما رسم کردید ارتباط خاصی با موضوع مدیریت هم داره؟

mehdi2814

Member
این منحنی جزء مباحث درسی کتاب ریاضی دانشگاهی هست (با توجه به این مطلبی که گفتین فکر کنم رشته تحصیلی شما چیزی غیر از رشته هایی بوده که ریاضی داشته) به طور کلی به نظر من در طرح جلد کتابهایی با موضوع علمی باید بیان کننده یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در کتاب باشه .( البته من چون رشته لیسانسم ریاضی بود تو این موضوعات دستم بازه ) اگه ایشون هم کار در سطح بالا نیاز داشت یه طرح جالبتری تو ذهنم هست اونو انجام میدادم.

آخرین ویرایش:

HASTAR

Member
ج

به غیر از ریاضی کاربردی باقی شون مزخرف هستش . اینا به من ایده نمیده . یه چیز سنگین تر و بهتر میخوام و برای مقطع دانشگاه فکر کنید میخوام طراحی کنم نه ابتدایی و راهنمایی . عکس های بهتر . قشنگ تر و ...

دوست عزیز به من مربوط نیستا اما کمک میخوای بعد عوض تشکر از لفظ مزخرف استفاده کردن فک نکنم زیاد جالب باشه ، شما میگی من کننده نیستم و این دوستمون شاید کارای بهتری هم داشته اما کارایی گذاشته که یه مبتدی (به گفته خودتون) بتونه انجام بده و اینکه در کل قصط کمک داشته . همیـــــــــــــــن
و در مورد کار اینکه کناره های کار تو برش قطع دانشگاهی به احتمال تو برش میره و اینکه عکس مناسبی انتخاب نکردی و کارت هم اصلان مزخرف نیــــــــست:rose:

و در کار ÷یشنهادی سارا به قول یکی از دوستان mehdi2814 بدون نام کتاب میتونه نشانگر پیروزی و یا به تعالی رسیدن باشه که واسه کتاب های EFQM خوبه:-?

آخرین ویرایش:
"دوست عزیز به من مربوط نیستا اما کمک میخوای بعد عوض تشکر از لفظ مزخرف استفاده کردن فک نکنم زیاد جالب باشه ، شما میگی من کننده نیستم و این دوستمون شاید کارای بهتری هم داشته"

دوست محترم ، اول اینکه برای تشکر ، من از دکمه تشکر استفاده کردم . ضمن این که این طرح ها همشون توی اینترنت هست و به خاطر اینکه به درد من نمیخورد و حتی طرحش رو قبول نداشتم و نمیخواستم طرح من مثل این بشه ، گفتم مزخرفه و هر کی حتی طراحی هم بلد نباشه متوجه ضعف این کار میشه. در این که ایشون قصد کمک داشتن شکی نیست ولی حداقل چهارتا عکس از نت گذاشت ... دستش درد نکنه.

ضمن اینکه به من ربطی نداره ولی همیشه سعی کن جایی انتقاد کنی که پیشنهادی هم داشته باشی ...

جدیدترین ارسال ها

بالا