طراحی بنر سایت

ali_com_01

New Member
با سلام
به طور حتم دوستانی که در این سایت هستن توانای طراحی بنر رو دارند،‌از عزیزانی که تمایل به همکاری دارن پیام خصوصی بدن،‌ما نیاز به طراحی بنر برای یه سایت داریم
با تشکر

آخرین ویرایش:

ali_com_01

New Member
با سلام
به طور حتم دوستانی که در این سایت هستن توانای طراحی بنر رو دارند،‌از عزیزانی که تمایل به همکاری دارن پیام خصوصی بدن،‌ما نیاز به طراحی بنر برای یه سایت داریم
با تشکر
فکر کنم خوب منظور رو بیان نکردم
این یه پیشنهاد کاری و تجاری هست، دوستانی که تمایل دارن پیغام خصوصی بدن تا در مورد قیمت و نوع کار صحبت کنیم
با تشکر

L-B

Well-Known Member
در خواستتون رو در نیازمندی ها مطرح کنید زودتر به جواب میرسید ...

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
شما چه نوع بنری میخوای؟(منظورم اینه که از این بنرهای اینترنتی یا بنرهای چاپی با سایز بالا نیاز داری؟)

ali_com_01

New Member
ممنون از توجه شما
یه بنر برای یه سایت که محتوای مربوط یه it داره.
چند تا سایت خارجی دیدم مثل http://99designs.com/ که هر کسی نیاز به بنر یا لوگو یا قالب سایت داره با یه هزینه اولیه ای در خواستشو تو این سایت میذاره بعد اعضای سایت طراحی هاشونو ارائه میدن که بر اساس جایزه‌ای که خود شخص از قبل برای برنده مشخض کرده به طراح مورد نظرش میده سیستم خیلی جالبی هست اما ازون جایی که تو ایران مالکیت معنوی معنای درستی نداره نمیشه از این تیپ کار ها کرد.برای همین من ترجیح دادم پولی که قراره بره تو جیب خارجی بره تو جیب ایرانی :)
من نیاز به یک بنر برای یک سایت با محتوای it دارم در صورتی که دوستان علاقه دارن به من پیغام خصوصی بدن :)

جدیدترین ارسال ها

بالا