طراحی بسیار طبیعی سر انسان (شبیه عکس)

Vias

Member
3d face professional

نظر دهید دوستان
این آبجکت ها در مقابل شما جوجه است و برایتان شاید اصلا طبیعی نباشد
اما خواهشا نظر دهید و اشکالات آن را برایم بنویسید

:cry:منتظر نظرتان هستم:cry:

...........................................................................................................................................
در مورد آبجکت سر انسان
این آبجکت معولی بود که از طریق poser آوردم.وخصوصیات این کارم این است که از بهترین و برترین نور ها و رندر های جهان استفاده کردم و در اثر export این آبجکت کیفیت خود را از دست داد و خودم قسمت های زیادی از این چهره را بازسازی و طبیعی تر کردم.حتما ابجکت های معمولی سر انسان را زیاد دیدید که این همان ابجکت معمولی است که با روش هایی آن را شبیه چهره انسان کردم
در مورد این عکس
این عکس خیلی کم رویش کار شده ولی در پایینی بسیار رویش کار کردم
4uvg51g.jpg

روی این عکس پایینی از mental ray استفاده شده و در کل از روش های بهتری استفاده شده و این آبجکت همان آبجت بالایی است که با edit poly تغییراتی در لب و ... ایجاد کردم
روش ساخت این را اگر بخواهید می نویسم

4liwgg3.jpg

............................................................................................................................
]

آخرین ویرایش:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
كارت از اين زاويه كه قشنگ ديده ميشه . اما براي نظردادن بهتر كل صورت روش كار كن و نيتجه رو بذار .
ولي در كل كارت قشنگ شده . طبيعي در اومده . عكس پايينيو رو ميگم . بالاييه خيلي اخمو شده.

Vias

Member
از همه ی شما متشکرم از اینکه نظر دادید
در ضمن در ساخت صورت دیگری هستم که تمام چهره اش را طبیعی کردم مثل عکس بالایی از نیم رخ و نصفه نیست

دوست عزیز شما این کار رو باید میذاشتی در قسمت گالری تا دوستان نظرات بیشتری بدهند

pythoN

Active Member
سلام .
خیلی خوبه . تکسچر ها هم خوب روش نشسته . پائینی که فوق العادس .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا