طراحی بدنه اتومبیل با فتوشاپ و وکوم

6f4ukwm.jpg
من طراح اتومبیل هستم و بیش از 10 سال سابقه کار آماتوری دارم.
گفتم بد نباشه که نمونه ای از کارهای من رو ببینید. البته هنوز به سطح ایده آل
نرسیدم و تازه کار با وکوم رو شروع کردم. ضمنآ من رو راهنمایی کنید که اگه جایی
دیگر مناسب برای این ارسالهای من هست ، یا که همینجا خوبه ؟ لطفآ من رو
راهنمایی کنید.

موفق باشید.:cool:
6804yf4.jpg

پیوست ها

• Wacom Render 04 Internet.jpg
    Wacom Render 04 Internet.jpg
    84 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • Wacom Render 05 Internet.jpg
    Wacom Render 05 Internet.jpg
    83.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3
این رو هم اجازه بدید اضافه کنم که طرح بالا یک طرح کاملآ تخیلی بوده و برای یک کانسپت تویوتا طراحی شده که موتورهای اون در چرخها قرار داره و منبع نیروی اون هم یک مجموعه پیل سوختی است که بوسیله اعمال شیمیایی تولید برق برای موتورها میکند. رینگ های ماشین رو از یک مدل رنو گرفتم و مونتاژ کردم و ایرادی هم که خودم میتونم بگیرم که خیلی هم تابلوست ، وجد لوله اگزوز برای خودروی الکتریکی است.

این هم یک مدل موتور وسط اسپرت که مرحله اول طراحی بر روی اسکچ اسکن شده رو میبینید.
6f8hb20.jpg

بعد از تکمیل طرح در لایه های مختلف میتونم رنگهای اون رو تغییر بدیم .

66vnots.jpg

البته میدونم که ابتدای راه هستم و با استانداردهای طراحی با وکوم خیلی فاصله دارم.:)

مرسی - راهنمایی خوبی بود. اما متاسفانه لینکی که گذاشتید باز نشد.
فکر کنم بنویسید کدوم تاپیک و آدرس بدید بهتر باشه. موفق باشید...

galagoola

Active Member
تو قسمت برنامه های دوبعدی - فوتوشاپ - نظرخواهی و گالری
اونجا رو برو ببین

MILAD0

New Member
salam man taze ozve site shoma shodam site jalebi hastesh man milad 16 sale az yazd hastamman alagheye ziadi be tarahie badaneie mashin daram va harvaght bikar basham mashin mikesham albate ba kaghaz vaghalam mikhastam age momkene ye barname behem bedid ya behem moarefi konid tamanam betoonam ba pc mashin tarahi konam yahoo ID:hichkas_ml2 hast mamnoon bye

alionline1366

Active Member
خیلی کارات عالیه اصلن به کسی که اول راه باشه نمیخوره حداقل وسطشی :) من کلا حال کردم مخصوصا با دومی راستی آقا میلاد عضو جدید شما هم اگر محبت کنید و دیگه فینگلیش ننویسید خیلی ممنون میشیم

جدیدترین ارسال ها

بالا