طراحی با دو رنگ یا سه رنگ

rezatoofan

Member
سلام
====
دوستان برای شناخت و آگاهی در مورد طراحی 3 رنگ و 2رنگ میتوانید مبحث رو از اینجا http://forum.majidonline.com/forum21/thread28731.html#post345595 شروع وچون اون تاپیک قفل شده از همین بخش این مبحث تکنیکی رو که برای طراحان است ادامه بدید.

یک صبت بامدیر بخش(mostafa_az ): باید با قوانین منطقی برخورد کرد نه سلیقه ای .
کسی که این تاپیک رو بالا اورده حتما نیاز داشته که اون مورد بررسی خودش قرار داده و شما موظف هستی احترام بذاری و اونو قفل نکنی . شاید برای شما که قدیمی تر هستید و در خاطره خود این مطلب رو دارید چنیین مفهوم تکراری بده ولی واسه بعضی ها جدید و مشکل حل کن است.
ما در این انجمن با استفاده از معلومات همدیگر سعی داریم به معلومات هم اضافه کنیم و این هیچ استثائی برای کسی نیست و باید علم رو به عنوان زکات علم به دیگرن یاد داد نه اینکه در آرشیو حفظ کرد.(یاد دادن علم زکات داشتنه علمه)

آخرین ویرایش:

adame_haji

Member
دوست عزیز منم با نظر شما موافقم .
و از کلمه "تاپیک زیر خاکی بالا نیارین" به همراه دیدن علامت قفل شده تاپیک ناراضی هستم

اما راجع به مبحث جدا من مشکل دارم
آقا من یه عکس 4 رنگ باز میکنم . میرم تو پانل کانال ها و همه کانالها رو غیب میکنم به غیر از کانال آبی بعد قطره چکان رو بر میدارم و روی طرح میکشم تو همون حالت به پانل Info که نیگاه میکنم میبینم طرح آبی من از 4 رنگ هم بهره برده !!!!!!!
چیکار کنم من آخه ؟

rezatoofan

Member
سلام
====
شما در پانل info در جلوی هر یک ار عبارتهای زیر اعدادی رو میبینید مانند :
c:آبی متمایل به فیروزه ای
y: زرد
m:ارغوانی مایل به بنفش
k: سیاه
حالا شما این کد رنگها رو داری و انتخاب کن
من از بحث شما همینفدر فهمیدم باز هم اگه موردی بود بگو تا منطورت رو بهتر بفهمم

adame_haji

Member
ممنونم رضا جان ولی منظور من یه چیزی دیگه بود
بحث اولیه این بود که چجوری یه عکس 4 رنگ رو تبدیل به عکس 2 رنگ کنیم
یعنی یه عکس 4 رنگ داریم . حالا میخواهیم اونو با افست 2 رنگ چاپ کنیم . اون 2 رنگ هم مثلا رنگهای سیاه و آبی هستن .
حالا باید چیکار کنیم که این اتفاق بیفته . یه شرط هم داره ! اونم اینه که وقتی که راهی رو که فرمودید رفتیم پانل Info هم همین حرف رو ثابت کنه
چون قبلا یکی همچین چیزی گفته بود ولی تو پانل Info 4 رنگ هم شناسایی میشد

یا علی

mostafa_az

Well-Known Member
انتقال به انجمن مربوطه .

من مامورم و معذور .
نظر خاصي دارين توي انجمن نظرخواهي مطرح كنين تا تصويب بشه .
در ضمن تاپيكاتون رو تو انجمن مربوطه خودش بزنين .

مخلصيم
مصطفي

جدیدترین ارسال ها

بالا