طراحی اشپزحونه

parh

Member
این دومین کار من با مکس هستش البته مکس که نه تازه مدلینگش تموم شده اونم با کد میخوام اگه موفق شدم بهش یه جون واقعی بدم یه جورایی که در خور سایت باشه من در اینجا از استاد خودم سید عارف رضویی تشکر میکنم اونم به من اموخت که چگونه باید مکس کار بود البته من به دلیل نداشتن وقت تمرین بسیار کمی دارم اگه کارم تموم شد و بد شد تقصیر خودم هستش از شما دوستان میخوام منو کمک کنید تا بتونم این کارو به نحو خوبی تمومش کنم پیشاپیش از همه تشfinal MAX2323.jpgکر میکنم ...

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
عزیز یه کامایی،نقطه ای چیزی وسط حرفات میذاشتی نفسم بند اومد!
دوم بهتر بود توی گالری میذاشتی یا wip چون ربطی به اینجا نداره.
اگر مدلینگ از خودت باشه خوبه اما نه متریال و نه رندر اصلا قابل قبول نیست ، بیشتر شبیه ao شده. روی این دوتا کار کن
موفق باشی

shahinio

New Member
سلام خسته نباشی کارت خوب شده اما کاش mat هم میزدی بهتر می شد روی نور هم یکم بیشتر کار کن یه مقداری هم نوبز داره با تنظیم متریال یا از setting میشه حلش کرد ولی خسته نباشی :wink:

parh

Member
دوست خوب من ازت ممنونم راست میگی مشکل نوشتاری دارم ..!!
من در واقع اصلا نمیدونستم چطور میشه کار اپ کرد اینجا بعدش ازت ممنونم که یاد دادی کجا باید کارمو اپ کنم . دوست خوبم من یه رندر الکی گرفتم و اصلا روی متریال و همینطور نور هم کاری نکردم چون فقط مشکل کمبود وقت دارم ولی از راهنمایت و توجه شما کمال تشکر را دارم ممنون

parh

Member
shahinio از توجه شما سپاسگذارم ببخشید مشکل کمبود وقت دارم سعی میکنم ردیفش کنم ... ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا