طراحی آثار کودکانه

hamid

Well-Known Member
سلام به همه دوستان حدود 2 هفته پیش که رفتم دانشگاه دیدم یه تابلو بزگ نصبیدن روش نوشته نمایشگاه کودکانه ( نفهمیدم چرا نزدیک امتحانا این کار رو کردن ) که بعد متوجه شدم
فراخوان طراحی کودکانه داده البته دانشکده هنرش این نمایشگارو بر گزار کرده منم 3 تا طراحی کردم که امروز تمومید
با اینکه رشته منم هیچ ربطی به هنر ،گرافیک ، طراحی نداره دیگه ایناروزدیم
تا شنبه باید تحویل بدیم از دوستانی که رشته گرافیک هستن و دیگر دوستان مرا یاری کنن
منظورم نوع طراحی و رنگ بندی هستش
بنظرتون مقام میارم :دی
(در ضمن با اون اسکنریم که اسکن کردم مخصوص یه کاره دیگه بود و تنظیماتش واسه اون کار بود دیگه نهایت کیفیت رو سعی کردم اسکن کنم)
برای بهتر دیدن بر روی تصاویر کلیک کنید

​

MOSTAFA

کاربر فعال
چون اسکن کردی من رنگه اصلی رو نمیتونم ببینم پس نظری درباره ته رنگ ندارم اما کلا رنگ هایی که انتخاب کردی خوبه:)
توی رنگ کردن با مداد باید خیلی حوصله داشته باشی که سطحی رو که رنگ میکنی یکنواخت باشه... توی کار اول رعایت شده اما توی بقیه یکم عجله کردی و کارت بافت گرفته...
درباره سبکش باید بگم یکم قدیمیه (نظر شخصی) میدونی اگه من میخواستم شرکت کنم از یک سبک فانتزی استفاده میکردم...
کار سوم یکم سرد و بی روحه ... منظورم اینه که خیلی شاد نیست... به درد کتاب های دبستان میخوره...:green:(معمولا اکثر بچه ها وقتی بزرگ میشن از نقاشی های کتاب های دبستانشون متنفر هستند... من که اینطوری ام:sad:...)
برای مقام آوردن من پیشنهاد میکنم توی کارت خلاقیت داشته باشی آخه معمولا داوران جشنواره ها و مسابقات خیلی به کار های خلاق بها میدن... یه سبک خوب، کارکتر جذاب، انتخاب رنگها و ... میتونن به زیبایی کار اضافه کنن
اگه قوانین جشنواره رو بزاری شاید بتونم بیشتر کمک کنم:)

امیدوارم مفید باشه:green:

hamid

Well-Known Member
سلام
ممنون
والا من نوشتم که رشتم گرافیک نیست چیزایی رو که به شما ید میدن تخصصی سر کلاس درس 100% من نمیدونم
من دوست داشتم رشته گرافیک رو بخونم ولی بعد با مشورت های بسیار رشته خودمو خوندم و خوشحالم هستم که دارم میخونم
در مورد قوانین طراحی افکار ، رویا، خیال پرازی کودکان و خود کارکتر کودک بود
منم طبق نقاشی هایی که تو دران کودکیم میکشیدم و مخصوصا رنگ کردنش این طراحیارو کردم
ممنون بابت نظرت دوست:rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
سلام
ممنون
والا من نوشتم که رشتم گرافیک نیست چیزایی رو که به شما ید میدن تخصصی سر کلاس درس 100% من نمیدونم
من دوست داشتم رشته گرافیک رو بخونم ولی بعد با مشورت های بسیار رشته خودمو خوندم و خوشحالم هستم که دارم میخونم
در مورد قوانین طراحی افکار ، رویا، خیال پرازی کودکان و خود کارکتر کودک بود
منم طبق نقاشی هایی که تو دران کودکیم میکشیدم و مخصوصا رنگ کردنش این طراحیارو کردم
ممنون بابت نظرت دوست:rose:
قابلی نداشت... اگه راستشو بخوای من دانشجو نیستم و تا حالا سر هیچ کلاس هنری نشنستم:green: این ها معلومات خودم هستش... امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم:rose:

30min

Banned
به نظر من که خیلی خوب هستش .
در مورد بکگراند به نظرم سبک جالبی هستش .
من رو یاد انیمیشن های کوتاهی میندازه که به این سبک رنگ آمیزی میشن !
کار 1و2 خیلی خوب و توقع رو میبره بالا و کار سوم یک جورایی قربانی میشه .
به نظرم جای طرح 1 با 3 رو عوض کن که پیشرفت مشخص باشه :wink:
راستی اون دختره پای چپش در قسمت زانو جلوتر هستش بعد در قسمت مچ پشت پای راست هست ! چرا ؟!

30min

Banned
راستی نقاشی 1 رو از روی طرح خاصی کشیدی ؟!
من رو یاد یکی از کارتونهای اروپایی میندازه .
اسمش بیییید ............ ! :-?

hamid

Well-Known Member
به نظر من که خیلی خوب هستش .
در مورد بکگراند به نظرم سبک جالبی هستش .
من رو یاد انیمیشن های کوتاهی میندازه که به این سبک رنگ آمیزی میشن !
کار 1و2 خیلی خوب و توقع رو میبره بالا و کار سوم یک جورایی قربانی میشه .
به نظرم جای طرح 1 با 3 رو عوض کن که پیشرفت مشخص باشه :wink:
راستی اون دختره پای چپش در قسمت زانو جلوتر هستش بعد در قسمت مچ پشت پای راست هست ! چرا ؟!

ممنون
حالت پاش اینجوری چون نشون بدم اون پا جلوتر از اون پاشه

راستی نقاشی 1 رو از روی طرح خاصی کشیدی ؟!
من رو یاد یکی از کارتونهای اروپایی میندازه .
اسمش بیییید ............ ! :-?

دقیقا وقتی بچه بودم همیشه همین طرح رو میکشیدم این کارکتر رو خیلی دوس دارم از رو چیز خاصی نکشیدم
فقط عکسیه دختر بچس:rose:

perna

Member
خیلی قشنگه ، مخصوصا اولیه فقط کاش اون آخریه رو یه خورده خوشحال میکشیدی آخه نقاشیه کودکـــــــه

:rose:

با اجازت از طرح اولیت پرینت گرفتم :rose::green::rose:

banihashemi

Member
تو عكس اولي به قسمت پاي دختر توجه كن اگه پاهاش به اون شكله و پاي راستش جلو پاي چپشه چرا پس اين كار تو قسمت زانو رعايت نشده در زمينه رنگ و حالت طبيعي بدن ..ولي خداييش باور كن تعريف نمي كنم حقيقته اين كارت حرف نداشت

mehrshad_245

Active Member
خیلی خوشکل شدن مخصوا طراحی 1 و 2 کاشکی منم نقاشی بلد بودم من خیلی نقاشی دوس دارم ولی هیچ وقت نتونستم یه تصویر بدرد بخور بکشم
خیلی خوشم اومد از دختره خعلی نازه مخصوصا چشا آبیش و گلش :دی

MOSTAFA

کاربر فعال
خیلی خوشکل شدن مخصوا طراحی 1 و 2 کاشکی منم نقاشی بلد بودم من خیلی نقاشی دوس دارم ولی هیچ وقت نتونستم یه تصویر بدرد بخور بکشم
خیلی خوشم اومد از دختره خعلی نازه مخصوصا چشا آبیش و گلش :دی

داوینچی اولین کارش رو با یک خط شروع کرد...:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا