طراحي پوستر «جشنواره فيلم فجر» به مسابقه گذاشته شد

sorosh

Active Member
به منظور بهره‌برداري از توانايي‌هاي حرفه‌اي و ايده‌هاي نو و بديع هنرمندان طراح، دبيرخانه جشنواره فيلم فجر اقدام به برگزاري مسابقه طراحي پوستر بيست و سومين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر نموده است.
MainNewsImage.aspx


به نقل از روابط عمومي جشنواره فجر علاقه مندان مي توانند تا تاريخ دوشنبه 25 آبان ماه 1383 آثار خود را در قطع A4 يا به شكل لوح فشرده به دبيرخانه جشنواره فيلم فجر واقع در تهران، خيابان ولي عصر، باغ فرودس، خيابان طوس، نبش كوچه دلبر، پلاك 19، طبقه دوم، كد پستي 19617 ارسال نمايند.
گفتني است ‌از ميان آثار رسيده به پنج اثر برگزيده چهار تا شش سكه بهار آزادي اهدا مي‌شود.

*************************
حسين خسروجردي: براي يك بار هم كه شده، در كار گرافيست دخالت نكنيد.

اين طراح «پوستر ششمين جشنواره‌ي فيلم فجر» و گرافيست، با بيان اين مطلب در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، با اظهار نظر دربارهي فراخوان پوستر جشنواره فيلم فجر گفت: وقتي ما به سراغ يك گرافيست مي‌رويم بايد بدانيم او بيشتر از بقيه در اين كار تخصص و تبحر دارد و كارفرمايان كه نقطه نظراتي معمولا به غلط توصيه مي‌كنند. اگر واقعا شناخت كافي داشته باشند قطعاً يك گرافيست موفق هم خواهند بود و بهتر است آن اثر پوستر را خودشان طراحي و اجرا كنند!.
وي تصريح كرد: معمولاً پوسترهاي جشنواره اي همانقدر كه محدود به نظر مي‌آيند ولي به همان اندازه هم دست طراح و گرافيست باز است منتهي اين به سليقه و درك و فهم كارفرما بر مي‌گردد كه اين امكان را براي طراح ايجاد كند و معمولاً در اكثر كشورها بدون هيچگونه اعمال نظري از طراحي مي‌خواهند پوستر جشنواره را طراحي كند اما متأسفانه در ايران اينگونه نيست.
خسروجردي افزود: محدوديت باعث مي‌شود كه طراح فضاي كمتري براي خلاقيت داشته باشد و در نتيجه كار به تكرار مي‌انجامد و دائم از يكسري از نشانه‌هاي تكراري استفاده مي‌شود مثل پوستر جشنواره تئاتر كه دائم از ماسك بهره گرفته و فرم‌هاي كليشه‌اي كه همه به اينها ختم مي‌شود.
وي كه طراحي« پوستر ششمين جشنواره فيلم فجر» را برعهده داشته است با اشاره به آن پوستر گفت: آن كار طرحي بود كه در خاطر همه ماند، نمايي از بالا كه عده‌اي مرد و زن يك فريم را گرفته و به بالا نشان مي‌دهند از آن پوسترهايي بود كه هر فردي حتي اگر يك بار هم ديده باشد به خاطرش مي‌ماند در واقع يكي از كدهايي كه بايد رعايت شود همين است پوستري طراحي شود كه نشان و سمبلي از نشانه‌هاي ملي ما در آن حك شده باشد تا در خاطره‌ها بماند.
اين طراح با اظهار نظر درباره فراخوان طراحي پوستر جشنواره فيلم فجر گفت: اين هم يك پيشنهاد است ولي معمولاً در فراخوان حرفه‌اي ها شركت نمي‌كنند. اصرار من اين است كه هر گرافيستي كه امسال براي طراحي انتخاب مي‌كنند هيچ دخالتي در كارش نكنند و براي يك بار هم كه شده پوستري توسط يك گرافيست حرفه‌اي بدون دخالت كارفرما ساخته شود تا ببينيم نتيجه به چه صورت خواهد بود.

سروش
 

Ghamnevis

Well-Known Member
سينا جان تشكر.. براي علاقه مندان جالب خواهد بود.. ;) شايد محك خوبي باشه !

حرفهاي جالبي زدند آقاي خسروجردي.. حرف دل خيلي از گرافيست هاست !


باز هم تشكر..

سايان
 

جدیدترین ارسال ها

بالا