طراحي يك فرم و ذخيره ديتا و فراخواني مجدد آن در mmb

miladsadsad

Active Member
سلام
من يك سري فيلد براي وارد كردن متن در برنامه ساختم
حالا مي خوام اين ديتا را ذخيره كنم .
نماي كلي به اين صورت هست : من يك فرم طراحي كردم كه با اون به ورزشكاران برنامه ورزشي بشه داد
حالا چند تا سوال دارم

آيا كلا ميشه در mmb كار كرد اطلاعات در بانك اطلاعتي ذخيره كرد؟
در واقع طرف يك گزينه save داشته باشه هر سري كه تو برنامه چيزي ذخيره كرد در بانك ذخيره بشه .

بعد گفتم شايد نشه اينطوري يه طرح به ذهنم رسيد .
اسم و مشخصات ورزشكار در يك سري فيلد تايپ ميشه
بعد در فيلد هاي بعدي نوع حركات و تعداد آنها وارد ميشه . در انتها يك نسخه چاپي بده كه پرينت بگيرم و يك دكمه save كه ذخيره بشه .
حالا يك دكمه لود داشته باشه كه اطالعات ذخيره شده قبلي رو فراخوان كنه و در فيلد ها نمايش داده بشه .

امكان ساخت همچين چيزي با mmb هست ? كلا ميشه ديتابيس داشته باشه كه اصلا لود و فراخواني لازم نباشه؟

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
چلاگین SQL Lite که حامد جام ساختن این کار رو براتون انجام میده .

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
اگه فرمي كه طراحي كردي سادس و فقط در حد گرفتن همون اطلاعاتي كه نوشتي هست مي توني با استفاده از توابع رشته اي ديتا ها رو به يه فايل متني بفرستي و مجددا از اونجا فراخواني كني .
اگه هم احتياج به ديتا بيس پيشرفته تري داري همونطوري كه سيلور سافت گفته بايد از پلاگين SQL lite استفاده كني

miladsadsad

Active Member
اگه فرمي كه طراحي كردي سادس و فقط در حد گرفتن همون اطلاعاتي كه نوشتي هست مي توني با استفاده از توابع رشته اي ديتا ها رو به يه فايل متني بفرستي و مجددا از اونجا فراخواني كني .
اگه هم احتياج به ديتا بيس پيشرفته تري داري همونطوري كه سيلور سافت گفته بايد از پلاگين SQL lite استفاده كني

آره ساده است . ميشه در مورد اين توابع خطي كمي بيشتر توضيح بديد؟
من در توابع پيش فرض گزينه save file رو ديدم كه بصورت txt ذخيره ميكرد اما نتونستم ازش بهره بگيرم

Silver Soft

یادتون باشه که اگر تعداد رکوردهایی که قراره به فایل اضافه کنید زیاده به هیچ وجه از روش ذخیره در فایل متنی استفاده نکنید ، در غیر این صورت در صورت زیاد شدن تعداد رکوردها ( خط های فایل متنی ) سرعت برنامه در کارهایی مثل جست و جو و ... فوق العاده کم میشه .

اصول استفاده از فایلهای متنی برای داده هایی از قبیل تنضیمات برنامه و متن های بسیار کم حجم است که قرار نیست روشون عملیات چندانی صورت بگیره .

موفق باشید .

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
یادتون باشه که اگر تعداد رکوردهایی که قراره به فایل اضافه کنید زیاده به هیچ وجه از روش ذخیره در فایل متنی استفاده نکنید ، در غیر این صورت در صورت زیاد شدن تعداد رکوردها ( خط های فایل متنی ) سرعت برنامه در کارهایی مثل جست و جو و ... فوق العاده کم میشه .

اصول استفاده از فایلهای متنی برای داده هایی از قبیل تنضیمات برنامه و متن های بسیار کم حجم است که قرار نیست روشون عملیات چندانی صورت بگیره .

موفق باشید .

من هم موافقم استفاده از توابع رشته اي و ذخيره در فايل متني فقط براي ركوردهاي كم خوبه

peyman136

میگن جایی که آب هست .... وقتی میشه با بانک اطلاعات ارتباط برقرار کرد چرا میرید دنبال بقیه روش ها بقیه روش ها فقط تا موعی که داده هاتون کمتر از 10 تا باشه پیشنهاد میشه
البته درسته که برنامه های کار با SQLite با کدینگ فارسی MMB مشکل دارن اما بزودی این موضوع حل میه بعضی از دوستان توی انجمن از این موضوع خبر دارن و همکاری های خوبی هم در این زمینه کردن
یادتون نره مشکل داده های فارسی بزودی حل میشه

آقا پيمان عزيز حق با شماست اما براي بسياري از كاربران ام ام بي مثل من ، كار با SQliteسخت است راهنماي فارسي جامع و كامل هم نيست . اساتيد هم ما را به يكسري لينكها ارجاع مي دهند كه براي افراد مبتدي مثل من خيلي گويا نيست . كار با اكسس هم كه نصفه نيمه رها شد .:sad:

silvercover

کاربر متخصص
آقا پيمان عزيز حق با شماست اما براي بسياري از كاربران ام ام بي مثل من ، كار با sqliteسخت است راهنماي فارسي جامع و كامل هم نيست . اساتيد هم ما را به يكسري لينكها ارجاع مي دهند كه براي افراد مبتدي مثل من خيلي گويا نيست . كار با اكسس هم كه نصفه نيمه رها شد .

شاید سخت باشه اما آیا شما آستین بالا زدی؟ دست به کار شدی که بنویسی و به مشکل بر بخوری و اینجا مطرحش کنی؟

شاید سخت باشه اما آیا شما آستین بالا زدی؟ دست به کار شدی که بنویسی و به مشکل بر بخوری و اینجا مطرحش کنی؟
قربان آقاي سيلور كاور عزيز كه برنامه هاي بسيار بسيار خوب ايشان هميشه براي من راهگشا و راهنما بوده است . با عرض معذرت بله اقدام كرده ام اما در نيمه رها كردم . . حقيقتا" با فايل اكسس آشناتر هستم و بيشتر مايل به كار با اكسس هستم . اما در كل فرمايش شما كاملا" صحيح است . ايكاش شما استاد عزيز و ديگر دوستان حرفه اي ام ام بي يك آموزش قدم به قرم براي كاربران تنبل ام ام بي (مثل خودم ) تهيه بفرماييد . بيشتر از پيش دعايتان خواهم كرد . باز هم از شما ، مدير محترم انجمن و ديگر دوستان عذرخواهي مي كنم.:rose:

peyman136

قربان آقاي سيلور كاور عزيز كه برنامه هاي بسيار بسيار خوب ايشان هميشه براي من راهگشا و راهنما بوده است . با عرض معذرت بله اقدام كرده ام اما در نيمه رها كردم . . حقيقتا" با فايل اكسس آشناتر هستم و بيشتر مايل به كار با اكسس هستم . اما در كل فرمايش شما كاملا" صحيح است . ايكاش شما استاد عزيز و ديگر دوستان حرفه اي ام ام بي يك آموزش قدم به قرم براي كاربران تنبل ام ام بي (مثل خودم ) تهيه بفرماييد . بيشتر از پيش دعايتان خواهم كرد . باز هم از شما ، مدير محترم انجمن و ديگر دوستان عذرخواهي مي كنم
سلام
آموزش sql خارج از بحث این تالار و ما نمیتونیم اینجا sql یاد بدیم هرچن کارکردن باهاش خیلی راحته فقط شما باید منطق زبان و راه های فراخوانیش رو بدونید به تاپیک های پلاگین سر بزنید محسن عزیز یه فایل آموزش ابتدایی دستورات sql گذاشته که خیلی میتونه کمکتون کنه
موفق باشید

miladsadsad

Active Member
ممنون از راهنمايي هاي همه دوستان و عزيزان
بگذاريد يكم بازتر در مورد كارم توضيح بدم شايد بهتر بتونيد منرا راهنمايي كنيد .
بنده مربي بندسازي هستم . مدتي هست تصميم گرفتم برنامه هاي تمريني كه به شاگردانم ميدهم رو ديگه رو كاغذ ننويسم و يك برنامه جامع داشته باشم كه داخل اون ثبت كنم و يك نسخه پرينيتي هم به شاگرد بدم . برنامه نويس نيستم و به توابع برنامه نويسي آشنايي ندارم اما چون به mmb تسلط كافي دارم و چندين سال هست با اين برنامه پروژه هاي مالتي مديا طراحي كرده ام اما همه در وصف و معرفي يك شركت و محصولاتش بوده نه يك برنامه ثبت داده ها از اينرو گفتم از دوستان راهنمايي بگيرم شايد با mmb بشه همچين كاري رو كرد :

توضيح : يك فرم طراحي كردم كه اسم و مشخصات و وزن و قد و سن طرف رو در آن وارد مي كنم
حالا در مرحله بعدي نام شش عضله ( سرشانه ، سينه ، جلو بازو ، پشت بازو ، زير بغل و پا ) رو ذكر كردم .
در زير هر عضله اسامي تمام حركات مربوط به آن رو ذكر كردم و جلوي هر اسم حركت يك خانه خالي براي زدن چك مارك قرار دادم
اگر چك مارك را پر كنيد آن گزينه فعال شده و در جلوي آن ميشود تعداد حركات مثلا 3*10 تا را تايپ كرد . حركاتي هم كه نياز نيست تيك نمي زنم

در پايان مي خواهم يك گزينه save بگذارم كه اين مشخصات رو براي طرف ذخيره كنه و بعدها اگر جستجو زدم يا فراخواني كردم دوباره در فرم بياد . ضمن اينكه يك گزينه پرينت هم بگذارم و از اين برنامه تمريني يك نسخه پرينتي به شاگرد بده .

حالا همچنين كاري ميشه كرد يا خير؟
اگر دوستان راهنمايي كنند و بتوانم همچين چيزي بزنم براي تشكر سورس نهايي كار را هم براي دوستان عزيز اينجا آپلود مي كنم تا ديگر دوستان از آن استفاده كنند و شايد اصلا براي برنامه ها تمريني خودشان بهره بگيرند .

البته دوست عزيز evil_gates يك مثال جالب گذاشتند كه برايم مفيد بود
براي save فايل txt بصورت پيشفرض در درايو c قرار گرفت . و load هم بصورت پيشفرض از مسير تعيين شده صورت گرفت . آيا امكان داره كاري كرد مسير فايل در هر ذخيره دلخواه شود . يعني save رو كه زدم در پنجره مربوطه اسم فايل رو اسم شاگرد بزنم و همينطور ديتياي هر شاگرد رو اينطوري ذخيره كنم و براي load هم به همين صورت هر فرد رو كه انتخاب كنم در صفحه بارگذاري بشه . امكانش هست؟

آخرین ویرایش:

Silver Soft

بهتره از همون SQLLite استفاده کنی ، وگرنه بعد از چند وقت اساسی به مشکل میخوری ، بعدش هم بله میشه آدرس رو عوض کرد ، تو سورس یه نگاه بندازی دستگیر میشه ...

miladsadsad

Active Member
بهتره از همون SQLLite استفاده کنی ، وگرنه بعد از چند وقت اساسی به مشکل میخوری ، بعدش هم بله میشه آدرس رو عوض کرد ، تو سورس یه نگاه بندازی دستگیر میشه ...

در مورد استفاده از اين پلاگين ميشه بيشتر توضيح بديد؟ چطوري بايد بكار برد؟
در مورد تغيير مسير نه نه منظورم عوض كردن اينگونه نبود . اينكه وقتي روي save كليك مي كنم پنجره Browse باز بشه بعد در آنجا هم مسير و هم نام فايل را بشه تغيير داد

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
ممنون از راهنمايي هاي همه دوستان و عزيزان
بگذاريد يكم بازتر در مورد كارم توضيح بدم شايد بهتر بتونيد منرا راهنمايي كنيد .
بنده مربي بندسازي هستم . مدتي هست تصميم گرفتم برنامه هاي تمريني كه به شاگردانم ميدهم رو ديگه رو كاغذ ننويسم و يك برنامه جامع داشته باشم كه داخل اون ثبت كنم و يك نسخه پرينيتي هم به شاگرد بدم . برنامه نويس نيستم و به توابع برنامه نويسي آشنايي ندارم اما چون به mmb تسلط كافي دارم و چندين سال هست با اين برنامه پروژه هاي مالتي مديا طراحي كرده ام اما همه در وصف و معرفي يك شركت و محصولاتش بوده نه يك برنامه ثبت داده ها از اينرو گفتم از دوستان راهنمايي بگيرم شايد با mmb بشه همچين كاري رو كرد :

توضيح : يك فرم طراحي كردم كه اسم و مشخصات و وزن و قد و سن طرف رو در آن وارد مي كنم
حالا در مرحله بعدي نام شش عضله ( سرشانه ، سينه ، جلو بازو ، پشت بازو ، زير بغل و پا ) رو ذكر كردم .
در زير هر عضله اسامي تمام حركات مربوط به آن رو ذكر كردم و جلوي هر اسم حركت يك خانه خالي براي زدن چك مارك قرار دادم
اگر چك مارك را پر كنيد آن گزينه فعال شده و در جلوي آن ميشود تعداد حركات مثلا 3*10 تا را تايپ كرد . حركاتي هم كه نياز نيست تيك نمي زنم

در پايان مي خواهم يك گزينه save بگذارم كه اين مشخصات رو براي طرف ذخيره كنه و بعدها اگر جستجو زدم يا فراخواني كردم دوباره در فرم بياد . ضمن اينكه يك گزينه پرينت هم بگذارم و از اين برنامه تمريني يك نسخه پرينتي به شاگرد بده .

حالا همچنين كاري ميشه كرد يا خير؟
اگر دوستان راهنمايي كنند و بتوانم همچين چيزي بزنم براي تشكر سورس نهايي كار را هم براي دوستان عزيز اينجا آپلود مي كنم تا ديگر دوستان از آن استفاده كنند و شايد اصلا براي برنامه ها تمريني خودشان بهره بگيرند .

البته دوست عزيز evil_gates يك مثال جالب گذاشتند كه برايم مفيد بود
براي save فايل txt بصورت پيشفرض در درايو c قرار گرفت . و load هم بصورت پيشفرض از مسير تعيين شده صورت گرفت . آيا امكان داره كاري كرد مسير فايل در هر ذخيره دلخواه شود . يعني save رو كه زدم در پنجره مربوطه اسم فايل رو اسم شاگرد بزنم و همينطور ديتياي هر شاگرد رو اينطوري ذخيره كنم و براي load هم به همين صورت هر فرد رو كه انتخاب كنم در صفحه بارگذاري بشه . امكانش هست؟

سلام
اولا منم مثل بقيه دوستان به شما پيشنهاد مي كنم كه از پلاگين استفاده كني تا وقتي با ركوردهاي زياد كار مي كني با مشكل مواجه نشي

دوما با توجه به توضيحاتي كه دادي فكر مي كنم يك بانك اطلاعاتي با اكسس درست كني و يك فرم هم تو خود همون اكسس بسازي خيلي ساده تر از كار كردن با mmb خواهد بود و مشكل شما هم حل ميشه

سوما اگه همچنان قصد داري با mmb بانك بسازي و قصدم نداري از پلاگين ها استفاده كني و اصرار داري حتما با فايل هاي متني كار كني مي تونم بهت يك الگوريتم پيشنهاد كنم كه البته اين روش حرفه اي نيست ولي مي تونه مشكل شما رو حل كنه

يك Editbox ايجاد مي كني و يك دكمه save و اينطوري دستور مي نويسي كه عبارتي كه تو Editbox وارد شده رو به عنوان نام فايل متني مورد نظر به انتهاي آدرسي كه مي خواي اضافه كنه :

file$='<your folder address>' + editbox$ + '.txt' i

و بعد مثل نمونه اي كه برات گذاشتم يك فرم مي سازي و اطلاعات رو با اون وارد يك فايل متني مي كني اما آدرس اون فايل متني كه قراره اطلاعات توش ذخيره بشه همين آدرسي خواهد بود كه با دستور save ايجاد شده
بنابراين به ازاي هر فرم جديدي كه مي سازي يك فايل متني توليد ميشه با نام اعضاي باشگاهت و اطلاعاتي كه تو اون فايل متني وجود داره مربوط به همون عضو هست.
براي فراخواني هم فقط كافيه مثل دستور save عمل كني و فقط نام رو تو يك Editbox وارد كني و به اون آدرس پوشه رو اضافه كني و دستور loadtext رو بدي تا كل اطلاعات داخل اون فايل متني رو تو يه شي پاراگراف فراخواني كنه
اگه فرصت كردم يك نمونه از اين الگوريتمي كه گفتم رو برات مي سازم
اما باز هم توصيه مي كنم اين روش سومي رو انتخاب نكني و به دو روش اول و دوم بيشتر فكر كني
موفق باشي

پیوست ها

• text bank.zip
    1.5 کیلوبایت · بازدیدها: 49
آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
يه نمونه از الگوريتمي كه گفتم تو پيوست پست قبلي برات گذاشتم

silvercover

کاربر متخصص
جناب miladsadsad خدمت شما عرض می کنم که اگر مد نظر دارین کار رو با MMB انجام بدین حتما از پلاگین SQLite استفاده کنید. شما شروع کنید و ما قدم به قدم سعی می کنیم شما رو هدایت کنیم. در حال حاضر من دو پیشنهاد به شما دارم:

- تا جایی که می تونین دو مثال همراه پلاگین رو بررسی کنید.
- در ادامه فرم مورد نیاز برنامتون رو به همراه فیلد های مورد نیازش و چیدمانش در بیلدر بسازید و اینجا قرار بدید.

اینطوری شما قدم اول رو برداشتید و اماده پیشروی به سمت مراحل بعدی هستید. از اونجایی هم که عرض کردین ورزشکار هستید بدون شک از اعتماد به نفس کافی برای انجام این کار برخوردار هستید. پس وقت رو تلف نکنید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
همونطور كه Silvercover عزيز هم اشاره كردن، شما بسته ي ژلاگين رو دريافت كنيد و فايل PDF آموزش SQLite رو هم دريافت كنيد و قصد كنيد كه پروژتون رو با استفاده از اين پلاگين انجام بدين.
بعد از اون هر سوالي كه براتون پيش اومد رو مطرح بفرماييد و من و همه ي دوستان كه با پلاگين آشنايي دارن كمكتون خواهيم كرد،
اين رو از روي تجربه عرض ميكنم خدمتتون، تا استفاده از اين پلاگين رو شروع نكنيد و استارت رو نزنيد، نميتونيد كار كردن باهاش رو ياد بگيريد، چون اون رو پيچيده ميبينيد، البته در عين سادگي
كافيه فقط يكبار كار با اين پلاگين رو تجربه كنيد، در موارد بعدي براتون خيلي ساده خواهد بود.

موفق باشيد

miladsadsad

Active Member
سلام
اولا منم مثل بقيه دوستان به شما پيشنهاد مي كنم كه از پلاگين استفاده كني تا وقتي با ركوردهاي زياد كار مي كني با مشكل مواجه نشي

دوما با توجه به توضيحاتي كه دادي فكر...............................................

از لطف و زحمتي كه براي تهيه نمونه كشيدي ممنونم همچنين براي راهكارهاي پبشنهادي
من نمونه اكسس اين برنامه رو هم دارم ميسازم

جناب miladsadsad خدمت شما عرض می کنم که اگر مد نظر دارین کار رو با MMB انجام بدین حتما از پلاگین SQLite استفاده کنید. شما شروع کنید و ما قدم به قدم سعی می کنیم شما رو هدایت کنیم. در حال حاضر من دو پیشنهاد به شما دارم:

- تا جایی که می تونین دو مثال همراه پلاگین رو بررسی کنید.
- در ادامه فرم مورد نیاز برنامتون رو به همراه فیلد های مورد نیازش و چیدمانش در بیلدر بسازید و اینجا قرار بدید.

اینطوری شما قدم اول رو برداشتید و اماده پیشروی به سمت مراحل بعدی هستید. از اونجایی هم که عرض کردین ورزشکار هستید بدون شک از اعتماد به نفس کافی برای انجام این کار برخوردار هستید. پس وقت رو تلف نکنید.

سلام طبق پيشنهادات يكي از دوستان قبلي ساختن چنين چيزي با اكسس گمان مي كنم ساده تر باشه اما از اونجايي كه من به mmb علاقه بسياري دارم تصميم گرفتم حتما اين پروه ام رو در اين برنامه بسازم و صد البته از راهنمايي هاي شما استفاده خواهم كرد .

(خارج از مبحث ) با عرض عذر خواهي از مدير
راستي جناب silver cover ما ارادت خاصي به شما داريما :rose:
بنده رو بجا آورديد؟ من 3 سال پيش تصميم داشتم اينجا نكته هايي از mmb را معرفي كنم و شما اگر پست هاي قديم منرا ببينيد منرا به ادامه كار تشويق فرموديد اما خوب متاسفانه فرصت اينكار را نكردم . از شما چه پنهان من يك شغل كارمندي و يك شغل آزاد و در كنار اينها ورزش رو بصورت حرفه اي انجام ميدهم باور كنيد وقت بسيار كمي براي وبگردي و نت پيدا مي كنم . الان حدودا 7 سال هست كه با mmb زندگي مي كنم و خيلي دوست دارم در مباحث اينجا شركت كنم در ابتدا گمان ميكردم هنوز كسي mmb رو نميشناسه و تقريبا با اين برنامه كمتر كسي آشناست اما پس از آشنايي با اينجا متوجه شدم شما و جناب nevercom و برخي دوستان واقعا اساتيد بنده در اين زمينه هستيد .
همچنين من دست نوشته هاي شما در وبلاگ و گوشه كنار هاي اينترنت را ديدم واقعا زحمت كشيده ايد به نوبه خودم به شما بابت اين پيشرفت و تلاش تبريك مي گويم .

همونطور كه Silvercover عزيز هم اشاره كردن، شما بسته ي ژلاگين رو دريافت كنيد و فايل PDF آموزش SQLite رو هم دريافت كنيد و قصد كنيد كه پروژتون رو با استفاده از اين پلاگين انجام بدين.
بعد از اون هر سوالي كه براتون پيش اومد رو مطرح بفرماييد و من و همه ي دوستان كه با پلاگين آشنايي دارن كمكتون خواهيم كرد،
اين رو از روي تجربه عرض ميكنم خدمتتون، تا استفاده از اين پلاگين رو شروع نكنيد و استارت رو نزنيد، نميتونيد كار كردن باهاش رو ياد بگيريد، چون اون رو پيچيده ميبينيد، البته در عين سادگي
كافيه فقط يكبار كار با اين پلاگين رو تجربه كنيد، در موارد بعدي براتون خيلي ساده خواهد بود.

موفق باشيد

متشكرم از بابت راهنمايي
بله من اين پلاگين رو دانلود كردم و الان دارم دنبال داكيومنت آموزشي آن ميگردم . روند ساخت اين پروژه رو دست گرفتم و تصميم دارم تا انتها تمامش كنم . سورس كار را هم اينجا ميگذارم .

بالا