دوست عزيز من نگفتم شما جسارت كردي و ناراحتم
اشكالي كه من به شما و بقيه دوستان ميگيرم توقع مفهومي غير از زيبايي از چندتا گل فانتزيه!
بنده از شما ميخوام چنين تصويري بهم نشون بديد كه مفهومي جز زيبايي رو برسونه
منبعي كه شما گفتين سايت ويكي پدياست كه در نگاه اول سنديت زيادي داره ولي درواقع 80% حرفاش درباره اينجور مطالب نوعي شعاره و مربوط به عصر حجره نه الان!
من از شما اثري مفهومي با چند گل فانتزي ميخوام
دوست گرامی، در ابتدا ورود شما رو به فوتوشاپ تبریک میگم.
در مورد کار شما از دو دیدگاه میشه بهش نگاه کرد. نگاه اول نگاه بعنوان کاریست که توسط شخصی با فقط ده روز سابقه کار فوتوشاپ صورت گرفته و نگاه دوم نگاهی کلی از دید کلی فوتوشاپ و طراحی گرافیکه.
از دیدگاه بخش اول، کار زیبایی انجام دادید که جای تقدیر داره و بسته به سن شما حتی میتونه فوق العاده باشه. اما اگه کار به همین جا ختم بشه و فقط تعریف ازتون صورت بگیره پیشرفتتون خیلی کند خواهد بود. لازمه ی پیشرفت در این زمینه شنیدن انتقادهای سازنده در مورد نقاط ضعف کار و نقاط قوت هست که هر یک به جای خود کمکتون خواهد کرد. نقاط ضعف جهت رفع ضعف ها و طبیعتاً قویتر شدن در کار و نقاط قوت واسه بهینه سازی اونا و مسلماً اکثر قریب به کل مردم از شنیدن تعاریف نقاط قوت خوششون میاد، اما خیلی داروهای سازنده تلخند که اگه تاثیرشون رو بدونیم با جون و دل مصرف میکنیم و انتقاد از نقاط ضعف از همین داروهاست.
اما در مورد صحبتهای دوستمون Silverlightایشون بی ربط صحبت نکردن. استفاده از گل جهت زیبا سازی جای خودش رو داره. بذارید در قالب یک توضیح مفید تر اینو بیان کنم.
طرح های گرافیکی که میسازیم دارای موضوعات (دینی، فرنگی، هنری، زیبایی، طبیعت، جنگی، ترسناک و...)و همچنین سبک های مختلف (مدرن، اسلیمی، ابسترکت، کیآس و ...) میباشند که هر کار خوب باید دارای سبک و موضوع خاصی باشه و به طبع با توجه به موضوع عناصر اون و همچنین رنگ بندی "متناسب"، درست مثل نقاشی. و اجزاء طراحی نیز باید با سبک و موضوع مورد نظر همخوانی داشته باشه. یک طرح جنگی رو در نظر بگیرید که هدف نشون دادن خشونت یک جنگ واقعیست واسه بیدار شدن افکار عمومی در برابر جنگ، صحنه ای پر از خشونت، سربازا در حال فریاد و یورش و چند نفر زخمی و خون آلود روی زمین افتادن. اینجا عناصری همچون براده ی اجزاء سنگ و حتی افکت های خون و آتشسوزی با وجودی که خودشون به تنهایی فاقد زیبایی و دارای اثر منفی هستند باعث زیبا تر شدن طرح میشن. اینجا استفاده از یک عنصر بی ربط همچون یدونه مانیتور شیک و با کلاس کلاً کار رو خراب میکنه.
استفاده از طرح های فلورال و گل و بلبل در اینطور صحنه ای کار رو خراب خواهد کرد، چرا که هرچند گل به تنهایی و به جای خود زیباست اما اینجا مثل خوندن یک ترانه بسیار زیبا توی یک جلسه پزشکی اثر خواهد کرد.
استفاده از گل و بلبل در موضوعاتی بیشتر بکار میاد که دارای محتوای تازگی، زیبایی، طبیعت، ظرافت، زنانگی و ... باشه که میتونه به عنوان عناصر اصلی و یا تزیینات بکار گرفته بشه ا"ما نه همیشه و نه توی تمام موضوعات"
(رابطه بین رنگ بندی و طرح پشت زمینه با کاراکتر، رنگ بندی گل ها با کل تصویر و رابطه استفاده از فلورال با طرح داخل کاغذدیواری پشت زمینه و رابطه کلی طرح به موضوع زیبایی)
(بدون شرح)
شاید دیده باشید استند های برخی مغازه ها رو، طرف کارش پنچرگیریه، اما طراح استندش از طرح های گل و گیاه توی پشت زمینه استفاده کرده و روش نوشته "پنچرگیری و باد" !! خب اینجاست که به طعنه به کسی که عامل این طراحیه به طعنه دست مریزاد میگن در حالی که میتونست از طرحی مرتبط تر همچون استفاده از اسکن لاین و یا خطوط حاشیه ای آسفالت بصورت گرافیکی و یا حتی عکس بجا بهره بگیره و کماکان طرح زیبا باشه.
به هر حال تصمیم با خود شماست که تا چه اندازه بخواید انتقاد پذیر باشید، چه نوع انتقاداتی رو پذیرا باشید و چه سبکی رو زیبا بدونید و بخواید ادامه بدید. به شخصه فکر کنم هنگامی که تقاضای نقد کارمون رو داشته باشیم، باید انتظار شنیدن هر گونه انتقاد (سازنده، سلیقه ای و بی ربط) رو داشته باشیم و به طبع ظرفیت شنیدنشون رو هر چند که گاهی اوقات تلخ باشن.
عدم رسمیت ویکیپدیا مربوط میشد به اوائل کارش که بدون نظارت کافی خیلی مطالب رو توش قرار میدادند، اما اون موضوع بیش از سه چهارساله که دورش گذشته و الآن جزو انسایکلوپدیاهای معتبره.
اما اگه اونو به رسمیت نمیشناسید میتونید در این سایت که اعتبار بالایی داره بخونید
http://graphicdesign.about.com/od/graphicdesignbasics/a/what_is.htm
“the art or profession of visual communicationthat combines images, words, and ideas to convey information to an audience