طراحي لينك باكس هوشمند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iroweb

Member
سلام . يك لينك باكس طراحي كردم كه هوشمنده . يعني اگر طرف لينك باكس رو توي سايتش گذاشته باشه ، لينكش توي لينك باكس باقي مي مونه . اگر حتي يك روز لينك باكس رو برداره لينكش حذف مي شه . :eek:

يكي ديگه از حسن هاي سيستم اينه كه به صورت آژاكس نوشته شده . لطفا نظرات خودتونو در موردش بگيد : http://www.iroweb.com/Linkbox

درضمن اگر دوستان خوششون امده بگن تا من كدشو بزارم براي عموم . البته بايد بگم كه اين هنوز فقط براي سايت من كار ميكنه و به صورت لينك باكس نيست و به صورت يك سيستم تبادل لينكه . همين .

jhoseini

Member
کار جالبیه
اگه میخاید free بزارید تو فروم، بهتره یه help کامل هم از این اسکریپت روی سایت خودتون بزارید
موفق باشید

iroweb

Member
خواهش ميكنم . نظر لطفتونه . حقيقتش من اصلا فكر نمي كردم كه بشه لينك باكسي ساخت كه موقعيت خودشو تشخيص بده . شايد باورتون نشه ولي يك شب اسكريپت و روش ساختنشو توي خواب ديدم .:d

فرداش كلي ور رفتم تا اينكه نوشتمش . قرار دادنش بستگي به استقبال دوستان داره .

iroweb

Member
چشم جيگر . بزار نظر بقيه هم رو بگيرم . درضمن يك حسن ديگش اينه كه با وجود بررسي موقعيتش سريع لود ميشه .

amir01

Well-Known Member
1- همچین خیلی سخت هم نیست که شما فکرشو نمیکردید. نوشتنش خیلی راحته...
2- کجای این سیستم آژاکسه؟ تنها جایی که یه مقدار احساس کردم آژاکسه فکر کنم ثبت لینکش بود؟؟!!

iroweb

Member
1- همچین خیلی سخت هم نیست که شما فکرشو نمیکردید. نوشتنش خیلی راحته...
2- کجای این سیستم آژاکسه؟ تنها جایی که یه مقدار احساس کردم آژاکسه فکر کنم ثبت لینکش بود؟؟!!
سلام امير جون . من كه نگفتم سخته . ولي شيوه كد نويسيش رو نميدونستم كه چطوري چك كنه . درضمن كلا جاهايي كه سيستم داره فقط ثبت لينكشه . جاي ديگه اي نداره كه بخواد آژاكس بسه .

1p30

Member
اگه می خوایی فقط با بقیه دعوا کنی که هیچی
اگه می خوایی کدتو بزاری بزار تا بقیه هم استفاده
موفق باشید

آخرین ویرایش:

ALI4GHA

Member
خوبه من یه قالب طراحی کردم ، حالا ملت هرکی می خواد لینک باکس طراحی کنه قالب منو بر می داره .
خوب شما که نشستی کلی کد نوشتی یه قالب هم طراحی می کردی:d

از شوخی که بگذریم کارت خوبه ولی من یه ایده بهتر برای لینک باکس دارم و اگه وقت کردم می نویسم ، چون این شکل قدیمی لینک باکس دیگه کارایی نداره

my friend

Member
امیدوارم این کار مثل parsi php و parsi box نباشه...
اما یه حسی بهم میگه هست... ( با توجه به حرف علی شفیعی و سابقتون.... )

خیلی جالبه که یه سوال ساده رو تو بیداری نمیتونید جواب بدید ، اما تو خواب میتونید....
راستی ، سیستمت اصلا تعریف نداره... چون مثل یه کار مبتدیانه میمونه ، داده های خام فرم رو میگیره و تو دیتابیس میریزه.....

آخرین ویرایش:

iroweb

Member
خوبه من یه قالب طراحی کردم ، حالا ملت هرکی می خواد لینک باکس طراحی کنه قالب منو بر می داره .
خوب شما که نشستی کلی کد نوشتی یه قالب هم طراحی می کردی:d

از شوخی که بگذریم کارت خوبه ولی من یه ایده بهتر برای لینک باکس دارم و اگه وقت کردم می نویسم ، چون این شکل قدیمی لینک باکس دیگه کارایی نداره

من اين قالبو عيد پارسال طراحي كرده بودم . بعدشن حالا اينكه شما اينو دوباره هم طراحي كرديد دليل نميشه مال من مثل شما باشه . خودتون سورسشو بخونيد ببينيد كدنويسيش مثل شماست ؟

امیدوارم این کار مثل parsi php و parsi box نباشه...
اما یه حسی بهم میگه هست... ( با توجه به حرف علی شفیعی و سابقتون.... )

خیلی جالبه که یه سوال ساده رو تو بیداری نمیتونید جواب بدید ، اما تو خواب میتونید....
راستی ، سیستمت اصلا تعریف نداره... چون مثل یه کار مبتدیانه میمونه ، داده های خام فرم رو میگیره و تو دیتابیس میریزه.....

اينجا تاپيكه لينك باكسه نه پارسي PHP . بعدشن مگر اون مشكلش چي بود ؟ فقط طراحي قالبش مال روزبه شفيعيه . همين . كه پايين قالب سايت درج شده .
در مورد خواه هم گفتم كه كار سختي نكردم ولي اينكه چطوري اين امكانو ايجاد كنم برام سوال بود .

irp30net

Member
ببينيد من سيستم سورس سيستم تبادل لينك هوشمند رو دارم!خوب راحت بلدم باكش كنم!مشكل تو بروز رساني و خذف لينكه!اين امكان رو بايد يكي زحمت بكشه:d

ALI4GHA

Member
من منظورم گرافیکش بود ( همه ملت میدونن این قالب گرافیکش کار من بوده )
البته چیز مهمی نیست ( کار سختی هم نیست ) و فقط جنبه شوخی داشت

irdavidnet

Banned
iroweb عزیز ، سورس اصلیش که توی ddgroup بوده ، می تونین توی کش گوگل یه سرچ کنید پیدا کنید.
1- توی addlink.php که فکر نکنم php به کار رفته ، تازه همونم آژاکس نیست و دو خط کد جاوا (شما به این میگید آژاکس !)
2- احتمالاً توی همون addlink.php سورس analyz.php رو گذاشته باهم کردشون
3- سیستمش فکر کنم ، که میگه اگه لینکس باکس رو ورداره نشون نمی ده دروغه
4- احتمالاً لینک توی db ثبت میشه ، تا وقتی مدیر تأیید نکنه قرار نمی گیره ، زمانی هم قرار گرفت با یک کد php ساده می تونه ببینه (مثل همون نصب پارسی پی اچ پی) با input مخفی ببینه هست لینکس باکس یا نه !
اگر هر روز فرستاد یعنی هست ، اگر نه که پاک میشه لینک !
به همین راحتی ، نوشتنش برای بچه هم راحته

iroweb

Member
iroweb عزیز ، سورس اصلیش که توی ddgroup بوده ، می تونین توی کش گوگل یه سرچ کنید پیدا کنید.
1- توی addlink.php که فکر نکنم php به کار رفته ، تازه همونم آژاکس نیست و دو خط کد جاوا (شما به این میگید آژاکس !)
2- احتمالاً توی همون addlink.php سورس analyz.php رو گذاشته باهم کردشون
3- سیستمش فکر کنم ، که میگه اگه لینکس باکس رو ورداره نشون نمی ده دروغه
4- احتمالاً لینک توی db ثبت میشه ، تا وقتی مدیر تأیید نکنه قرار نمی گیره ، زمانی هم قرار گرفت با یک کد php ساده می تونه ببینه (مثل همون نصب پارسی پی اچ پی) با input مخفی ببینه هست لینکس باکس یا نه !
اگر هر روز فرستاد یعنی هست ، اگر نه که پاک میشه لینک !
به همین راحتی ، نوشتنش برای بچه هم راحته
شما كه استاد Php هستي چرا معني تابع include رو نميدوني ؟ حيف كه ارزش نداري حتي جوابتو بدم وگرنه ....

دوستان اينايي كه گفته درست نيست . ميتونيد خودتون بريد و ببينيد و مقايسه كنيد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا