طراحي لوگو

اقايون من از شما يك خواهش دارم
يك LOGO براي من با اين مشخصات طراحي كنيد
1.براي اسم ميلاد
2.فانتزي

و يك LOGO ديگر هم ميخواهم
يك LOGO براي من با اين مشخصات طراحي كنيد
1.براي اسم MILADBECKS
2.فانتزي

و يك سايت هم براي اپلود عكس مي خواهم
اقا ابتين چند وقت پيش به من معرفي كردند كه من از اقا ابتين مي خوام كه دوباره اين سايت رو به من معرفي كنه
بقيه دوستانم اگه سايتي در مورد {اپلود....اموزش فتوشاپ.....لوگو........icon......و....}داره بزاره

و اينكه چرا وقتي كه من ميخوام يك عكس رو به پيوست نامه خودم اضافه كنم حالات زير برام پييش مياد
1.امكان ارسال فايل از ادرس........ممكن نمي باشد.(و عكس هم اضافه نميشه)
2.اصلا هيچي رو نمي نويسه.(و عكس هم اضافه نميشه)

و اين هم يك wallpaper از من كه به تمامي مجيد انلايني ها تقديم ميكنم
majidonline.jpg

اقا ابتين من اون سايت رو پيدا كردم
...........بقيه دوستانم اگه سايتي در مورد {اپلود....اموزش فتوشاپ.....لوگو........icon......و....}داره بزاره.......

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام آقا مهدي

1.شما 7 بار اين ارسالتون را ويرايش كرديد ولي حاضر نشديد كه عنوانش را درست كنيد ! لطفا قوانين سايت را از اول مطالعه كنيد ! من نميدونم موضوع اين تاپيك چه ربطي داره به درخواست شما ؟ لطفا موضوع را به درخواست طراحي لوگو و ... تغيير بديد مثل همه درخواست هاي ديگه !

2.باز هم ميگم كه شما 7 بار ويرايش كرديد اما ويرايشتون به هيچ وجه مورد قبول نيست ! چرا درخواستتون را خيلي ساده مطرح نيكرديد ! خيلي تاپيك را شلوغ كرديد ! لطفا يكم بهتر بنويسيد درخواستتون را!

3. براي Upload هم يك سر به سايت www.freewebtown.com بزنيد فضاي زيادي (1000 مگ) به شما ميده و همواره هم برقراره ! منتها كار كردن باهاش يكم سخته ! يعني محيطش مثل كنترل پانل يك سايت حرفه اي هستش ! پيشنهاد ميكنم از قسمت فوتوگالريش استفاده نكنيد ! چون به درد نخوره ! از همون مدير فايلها استفاده كنيد بهتر هستش !

برقرار باشيد
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
يادم رفت بگم !

قسمت الحاق فايل به پستها فعلا غير فعال هستش به دليل پاره اي از مشكلات!

و اينكه حقيقتش من از كاغذ ديواريتون خوشم نيومد ! خيلي بي روح هستش ! شما خودت اين را به عنوان كاغذ ديواري ويندوزت حاضري بزاري ؟

ناراحت نشد اما نظر شخصيه منه !

پايدار باشيد
يا حق

سايان

iman.prs

Active Member
تركوندي كه !...چه وضعشه!....مثل آدم تاپيك بزنيد!...

اون والپيپر هم كه ......!.....خودت ساختي؟!....بد فرمه!

Ghamnevis

Well-Known Member
بچه ها آرومتر

ايمان جان يكم مهربان باش عزيز دل برادر :D

سايان

aghayooon mageh in mozooe topic che moshkeli dareh va inkeh man nagoftam ke in ro bezar poshteh safhe hamin tori gharar dadam ke bebini bad inkeh be nazareh shoma in kheili maskharast

badesh inkeh oon ghel gheli ha barayeh ghashangi karan va chizeeh khasi nistand
va inkeh topic cheshe ki gofteh sholooghe khoshgele dooostan

Ghamnevis

Well-Known Member
آقا مهدي سلام

يك نگاه بنداز به اسم تاپيك !!!

من از كجا بايد بفهمم كه شما درخواست لوگو داري !؟ بعد بيام وقت بزارم تاپيك را ببينم تازه بفهمم توش چيه ؟

بعدشم يعني چي من همينطوري گذاشتم كه ببينيد ! ما وقتي ميبينيم خوب بايد نظر هم بديم ديگه !

اگر اين وال پيپر هستش پس بايد براي پس زمينه ويندوز استفاده بشه ديگه !؟ وگر نه براي كجاست !

اينطوري به هيچ جا نميرسي مهدي جان ! درخواستت را درست بگو لطفا.

سايان

khob alan dorost shod agha ghamnevis ageh inkeh bazam irad daeh begioid
bad inkeh chera be komakai ke man az shoma baraye logo mikham komak nemikonid

iman.prs

Active Member
چه فرقي كرد؟!...حالا اون پروانه ها و اون همه = و - و . رو ور داري و عاديش كني كسي كمك نمي كنه؟!

Ghamnevis

Well-Known Member
ميبخشيد مهدي جان !

1. باز هم همونه فرقي نكرده ! نميشه مثلا بنويسيد : درخواست طراحي لوگو و ... !؟ اونوقت ببينيد بچه ها بيشتر كمكتون ميكنند يا نه !

2.مهدي جان شما توقع داري من همه كارهام را الآن بزارم زمين و براي شما لوگو طراحي كنم ؟ منم عين بقيه روش كار ميكنم خوبه ؟

3. دقت كنيد ببينيد ايمان چي ميگه!

موفق باشي
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
مهدي جان شرمنده ها !

شما آخه انتظارت نا به جاست ! شما همين امروز تاپيك را زدي انتظار داري همين امروز هم نتيجه بگيري ؟

منتظر باش بچه ها ميان كمك !

موفق باشيد
سايان

Mandana

Active Member
مهدي جان شرمنده من يك كوچولو گرفتارم.و علاوه بر اون الان جا واسه آپلود ندارم.شما فردا شب كارتو تحويل مي گيري:wink:
اميدوارم بقيه دوستان هم هر كدوم يك نمونه بذارن تا شما بهترينشو انتخاب كني.
موفق باشي
تا فردا شب

جدیدترین ارسال ها

بالا