سلام دوستان چگونه مي توانم قالب هاي مانند طراحي زير انجام دهيم
Mandana Active Member Nov 10, 2007 #2 خوب دوست جان کجای قالب رو مشکل دارید؟بگید تا در صورتی که کمکی از دستمون بر می اومد، انجام بدیم ^.^ موفق باشید
خوب دوست جان کجای قالب رو مشکل دارید؟بگید تا در صورتی که کمکی از دستمون بر می اومد، انجام بدیم ^.^ موفق باشید
S shab tab New Member Nov 11, 2007 #4 سلام دوستان من یه عضو جدید هستم و البته تازه کار چه طوری میتونم یه حرفه ای بشم
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Nov 11, 2007 #5 msr جان همونطوري كه ماندانا هم گفت شما بايد بگي كجاي طراحيش ايراد داري؟ چون نميشه كه كل طراحي يه قالب رو از اول تا آخرش توضيح داد. shab tab جان شما هم خوش اومدي. با تمرين ميتوني به هدفت برسي. البته خواهشا ديگه تو تاپيك ديگران سوالت رو مطرح نكن!
msr جان همونطوري كه ماندانا هم گفت شما بايد بگي كجاي طراحيش ايراد داري؟ چون نميشه كه كل طراحي يه قالب رو از اول تا آخرش توضيح داد. shab tab جان شما هم خوش اومدي. با تمرين ميتوني به هدفت برسي. البته خواهشا ديگه تو تاپيك ديگران سوالت رو مطرح نكن!
S shab tab New Member Nov 15, 2007 #7 salam man ham mikham ozve anjoman photo shop besham chi kar bayad bokonam
galagoola Active Member Nov 15, 2007 #8 shab tab گفت: salam man ham mikham ozve anjoman photo shop besham chi kar bayad bokonam کلیک کنید تا باز شود... دوست من خوش اومدی اول یه توصیه : قوانینو یه نگا بنداز تا از این به بعد تو تاپیک مردم درخواست ندی دوم هم که شما وقتی عضو سایت میشی از کلیه امکاناته سایت میتونی استفاده کنی حالا منظوره دقیقتو برام پیغام خصوصی کن تا راهنماییت کنم بای بای فلن
shab tab گفت: salam man ham mikham ozve anjoman photo shop besham chi kar bayad bokonam کلیک کنید تا باز شود... دوست من خوش اومدی اول یه توصیه : قوانینو یه نگا بنداز تا از این به بعد تو تاپیک مردم درخواست ندی دوم هم که شما وقتی عضو سایت میشی از کلیه امکاناته سایت میتونی استفاده کنی حالا منظوره دقیقتو برام پیغام خصوصی کن تا راهنماییت کنم بای بای فلن