طراحي شخصيت

niiina

New Member
سلام
اين چند تا شخصيت مربوط به تالار گفتمان يك سايت كودك هست كه هر كدوم در تالار وظيفه اي دارن، يكي آقاي ادبي هست يكي ديگه فرشته مهربونه اون يكي شيطونه سايته كه بچه هارو گول ميزنه، كه براي هر كدوم چند تا اتود زدم ببينيد چه طور شده ...
http://i29.tinypic.com/15nkln5.jpg

[REZA]

Member
خيلي جالب شدن...
در مورد اون شيطون: معمولا تصويري كه از شياطين توي ذهن عموم هست اينه كه سرخ رنگ و آتشين هستن...من با اون قرمزه بيشتر موافقم...اما يه خنده موذيانه هم داشته باشه عالي ميشه.
موفق باشي

آخرین ویرایش:

dr.mohammad

Member
کار جالبی شده کاراکتر آقای ادبی بسیار جذاب شده ولی بیشتر تصور میشه که پزشک باشه تا آقای ادبی
تکنیک کارتون هم زیباست

niiina

New Member
[reza];688012 گفت:
خيلي جالب شدن...
در مورد اون شيطون: معمولا تصويري كه از شياطين توي ذهن عموم هست اينه كه سرخ رنگ و آتشين هستن...من با اون قرمزه بيشتر موافقم...اما يه خنده موذيانه هم داشته باشه عالي ميشه.
موفق باشي

راستش منم با نظر شما موافقم ولي نظر سفارش دهنده رو اين بود كه بچه نبايد فكر كنه اين مثل لولو خور خوره باشه يا فكر كنه الان ميخورتش، بايد چهره بدجنس داشته باشه ولي در عين حال ترسناكم نباشه.
نميدونم تونستم توي صورت اون بنفشه اين منظور رو برسونم يا نه. ولي به نظر من قرمزه كامل تره ولي باز جاي كار داشت.
ممنونم.

niiina

New Member
کار جالبی شده کاراکتر آقای ادبی بسیار جذاب شده ولی بیشتر تصور میشه که پزشک باشه تا آقای ادبی
تکنیک کارتون هم زیباست

هر كدوم از اين شخصيت ها قرار بود براي يكي از كارمند هاي شركت باشه تا با اون تصوير توي تالار فعاليت كنه، حالا من ميخواستم از لحاظ ظاهري هم تا حدودي شباهت داشته باشه به اون فردي كه مسئوليت اون قسمت از تالار رو داره، نميدونم تا چه حد تونستم. ولي يه كمي هم سخته من فقط تونستم يه شباهتي به يه فرد دانا رو بهش بدم.
با صحبت هاي شما خيلي دوست داشتم بيشتر روش كار كنم.
ممنون از راهنماييتون.

Erfan

Active Member
خیلی قشنگ شده ...

شیطان رو خوب به تصویر کشیدی ...

موفق باشید.
عرفان

جدیدترین ارسال ها

بالا