طراحي سايت آگهي هاي تجاري حرفه اي

0001

New Member
مي خواستم نظر و پيشنهادات اساتيد محترم رو براي طراحي يه سايت آگهي هاي تجاري كه به صورت حرفه اي طراحي شده باشه بدونم . از كجا بايد شروع كرد ؟از چه نرم افزارهايي ميشه استفاده كرد ؟ آيا package هاي آماده وجود داره براي اين كار ؟ اگه ميشه دوستان و اساتيد به صورت كامل نظرات و توضيحاتشونو بفرمايند . باز هم تشكر و سپاس از همگي

( يه سري سايت نمونه هست كه اگه بشه مثل اينها و يا بهتر از اين نمونه ها طراحي كرد )

www.popyoon.com

www.istgah.com

www.bajeagahi.com

دوست عزیز خیلی ها این سوال رو می کنند اما این راه ها و تفکرات بسیار قدیمی شده و اصلا پاسخ گوی نیست در حال حاضر شما باید ایده ی جدیدی داشته باشید اگه تاپیک های قبلی که زده بودند رو می خوندید متوجه می شدید چرا و من این جواب رو به یک دوست دیگر هم داده بودم اما اگر هدف شما راه اندازی این سیستم می باشد من می تونم هم به صورت رایگان هم به صورت حرفه با طرح جدید و بازدهی بالا شما رو راهنمایی کنم

0001

New Member
سلام دوست عزيز تشكر كه نظرتون رو فرموديد ولي من متوجه نشدم چه راه ها و تفكراتي قديمي شده ؟! يعني چي ؟
من از دوستان پرسيدم چطوري ميشه يه سايت آگهي تجاري به صورت حرفه اي طراحي كرد . چند نمونه هم كه توي سرچ گوگل ديده بودم گذاشتم كه اگه بتونم سايتي كه مي خوام طراحي كنم مثل اين سايتها باشه يا بهتر از اونها . همين . از دوستان خواهش كردم كه نظرشونو و ديدگاهشونو در مورد طراحي همچين سايتي بگن و اگه ميتونن با دانش و تجربشون كمك كنند . ديگه چي بايد بگم كه up to date باشه ؟ باز هم ممنونم

منظور من اینه که اینطور سایت ها زیاد هستن اما اگه سیستم رایگان با امکانات متوسط خواستی بگو تا بهت بدم اگه نیاز به یک سیستم حرفه با امکاناتی همانند ایستگاه یا دیگر سایتها با کارایی بالاتر هستی بگو تا به صورت غیر رایگان برات آمادش کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا