طراحي براي مسابقات پژو!!

mkf.cgi

Member
سلام.
چند ساله پيش يكي از دوستان بهم گفت كه شركت پژو هر سال مسابقه ي طراحي برگزار ميكنه و هر شخصي ميتونه شركت كنه سرتونو درد نيارم ماهم شركت كرديم اما از بد روزگار نتونستم كارمو ادامه بدم و به مسابقات برسونم.اينجا چند تا شات ازش ميزارم كه اگه دوستان نظرشون مساعد باشه پروژه رو ادامه ميدم.:)
my design 3w.jpg

my design 1.jpg

my design 2.jpg

ببينم اصلا كسي از اين جور مدل خوشش مياد؟

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
تا حدودی میشه فهمید چه شکلی پیدا خواهد کرد اما نمیتونم کامل تصورش کنم... اما حتما کاملش کن...

من قبلا یکی از کارایی که توی مسابقه پژو برنده شده بود و اول شده بود رو دیده بودم...
سلیقه ی عجیبی دارن...! اما متفاوت ترین رو برگزیده بودن... چون بقیه طرحها تا حدود بسیار زیادی مثل هم بودن...

نمونه از طرحهای برگزیدشون نداری؟

mkf.cgi

Member
مخلصيم دربست!

آقا شرك عزيز يه چند تايي عكس هست كه سه تاي اول ماله پيارساله و سه تاي دومي مال چند ساله قبله.ترتيب عكس ها هم از نفر اول تا سومه.
در مورد نفر اول عكس هاي قديمي هم بايد بگم كه طراحش يه ايرانيه اما نام و نشونشو نيدونم..

p1design.jpg
p1.jpg
p2.jpg
p3.jpg
===============سال هاي دور
http://img.majidonline.com/pic/176958/vign1.jpg
http://img.majidonline.com/pic/176960/vign2.jpg
http://img.majidonline.com/pic/176961/vign3.jpg

mkf.cgi

Member
well well well..i com in!

سلام و شب بخير.
با توجه به طرح اوليم كار به اينجا رسيده كه البته جا باسه تغييرات بنيادي وجود داره.:paint:
چطوره خوفه؟ يااااا ؟!!
a.jpg
b.jpg
c.jpg

maxpelank

Active Member
با سلام

والا من طراحی 3دی بلد نیستم اما رشتم فیزیک و با چند تا استاد و چند نفر از دوستان و اشنایان که در خارج هستند و در کارخانه های ماشین سازی مهندس هستند صجبت می کردم به چند نکته خوب اشاره می کنم.

امروه اکثر ماشین های مانند ازارا مونارو و .. و مخصوصا شرکت های ایتالیلیی و ژاپنی به نقش گلگیر ها در طراحی وزیبا سازی خیلی اهمیت میدند و این مورد رد سال ها اخیر با امدن مدل های جدید خوب دیده میشه و در طرح شما هم از این قابلیت خوب استفاده شده .

همانطور که گفتید در این مسابقاط انتخاب یک مورد که متفاوت باشد خیلی رایج تره و در کار شما چیزی که متفاوت کرده مدل رو نوک یا همون مکان رادیات خوردرو می باشد البته یک ریسک بزرگ هم هست چون سلیقه طراحان اروپایی خیلی متفاوت تر است .

البته یک نکته وجود دراه که نمی خوام تو کارت تغییر ایجاد کنه چون نباید بگزارید که حرف های من رو طراحی تون تاثیر زیاد بگزاه و باعث تغییر طرح اولیه بشسه نمی گم تکمیل نکینید می گم اول خوب مطلب رو بگیرید و اون روبا هدفتون مقایسه کنید و در صورت هم راستا بودن اعمال کنید.

خوب در کل طرح خوبی هست اما نگزاید شبیه ماشین هایی مانند لامبورگینی و فراری بشود چون گلگیر های عقب به اون سمت دراند می روند اما جلو کاملا خوب و زیباست .
طراحیتون خوبه و نگزاید حرف های من شما رو از هدفتون دور کند .

موفقو سربلند و پیروز باشید محمد

mkf.cgi

Member
چه خبر؟

نشسته بودم داشتم چايي شيرين ميخوردم يهو ديدم تلفن زنگ زد..
دري ري ري ري
من:الو بفرماييد...
---hail am mana provost cahooth 
من:چي؟!! چيميگي؟ فارسي حرف بزن ببينم..
---من هستم رئيس پژو,من خواست تو كار كرد واسم!!
من::shock:
---خلاصه سرتون رو درد نيارم,از اون اصرار و از ما انكار,كه بلاخره قبول كردند در ركاب ما باشند...:D

گفتم تا نرفتم فرانسه قبلش يه چند تا شات از نتيجه ي نزديك به نهايي كار بزارم.تا نظرتون رو بگيد.درمورد طرح كار هم از هيچ جا و منبع و غيره الگو بر نداشتم.(البته بجز وجود چرخ ها و چراق ها و شيشه هاي موجود در همه ي ماشين ها).همينجوري در حين كار طرح زدم و پيش رفتم,در كل جا باسه خلاقيت زياد داره.
درسته اونقدر حرفه اي نيست اما فكر كنم ارزش يه بار سوار شدن رو داشته باشه.:rose:
1.jpg

2.jpg

3.jpg

mkf.cgi

Member
احيانا حرفي,حديثي,فحشي,چيزي نداريد بگيد؟!!؟
يعني بيخيالش شم؟!
ببينيد اگه من روش كار نكنم ساخته نميشه ها,..اصلا با خوده صاب شركت صحبت ميكنم با بچه هايي كه نظر بدن نصف قيمت حساب كنه...خوبه؟..:cry:
:sad:

maxpelank

Active Member
با سلام بر شما
مثل اینکه کس دیگه ای نیست
خوب با هم پیش میریم

در عکس :

attachment.php

شما عقب ماشین رو خیلی خوب در اوردی حتی کمی بهتر از جلو هم شده البته مواردی که به نظر من بهتر می کنه در صورتی که دوست داشتید می توندی لحاض کنید .
امروزه اکثر کمپانی ها اگزوز خوردر هاشون رو با لایه ای استیل مانند میدن بیرون البته شما هم همین کار رو کردید ولی بهتر بود که بیشتر از 2 تا3 سانت بیرون نمی یامد و قوس اون هم با بدنه یک می بود .
این نکته من باد دیدن حداقل 10 ماشین روز بررسی کردم شما می تونید در خودرو ازارا اگزوز ها رو ببینید .البته نگزارید به کلیت طرحتون ضررر بزنه .

از قسمت انتهای درب ها تا عقب خیلی خوب کار دشه از قسمت انتهای شیشه تا بادگیر روی کاپوت عقب نیاز به کمی تعمق بیشتر دارد.

ارگ قوس جلوی ماشین قسمت رادیات هم کمی مانند عقب از خطوط محکم بر خوردار بشود اون وقت عقب و جوملا یک هماهنگی خاصی از نظر ظاهری خواهند داشت .

در کل کار خوبی داه میشه اگر دوستان دیگه هم کمک کنند .

maxpelank

Active Member
البته یک چیز یادم رفت . نظر من در رابطه با درب ها این می باشد :
attachment.php

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    23 کیلوبایت · بازدیدها: 49

tootoo

Member
کارت خوبه اگه بتونی یه رندر خوب هم بگیری خیلی کمک می کنه به بهتر شدن کارت .
اگه ممکنه موتونید بگید که در کدوم قسمت سایت پژو ماسابقات طراحیش برگزار میشه؟

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
می گم اینو به شرکت لامبورگینی بدی بنظرم بهتره تا پژو چون بیشتر شبیه ماشین های اون کمپانیه .اما کارت خیلی فوقالعادست دمت گرم

moeinkarimi

Member
بابا ایولا کارت خیل تمیز دراومده. اما یک سوالی برام پیش اومده : اون قسمت مشکی که در قسمت عقب ماشین و زیر چراغ کوچک هست چیه ؟

ali_tavanaie

Well-Known Member
سلام، میشه در مورد زمان مسابقات ، شرایط لازم ، جایزه مسابقه و از این جور چیزا صحبت کنی؟
میشه ایرانیا هم شرکت کنن جایزه بگیرن؟

mkf.cgi

Member
به نام خدا
اوهو اوهو..
بله... بايد بگم كه اين مسابقات همه ساله برگزار ميشه كه اصلا هم باسه پژو مهم نيست كه از كجا شركت ميكني مهم طرحيه كه ميدي و هرچه قدر اين طرح پيچيده تر و قناصتر باشه درصد برنده شدن بيشتره.چون اصلا پژو دنبال اين نوع ماشين هاي امروزي نميگرده.
اون موقع ها 10000 يورو جايزه نفر اول بود ولي فكر كنم هنوزم همينقدر باشه شايدم كمتر ! اما ميدونم جديدترين برنده مسابقات يه پسر كلمبيايي بوده.
باسه اطلاعات بيشتر به اين لينك بسريد.
http://www.peugeot.com/en/design/design-contest/5th-edition.aspx
ببينم چي كار ميكنيد .
موفق باشيد.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا