طراحي اشكال سه بعدي پيچيده در Freehand MX 2004

SA_EB

Member
سلام:
من در نظر دارم با ایجاد این تاپیک کارهای سه بعدی با فری هند همه فری هند کاران رو با کمک هم به نمایش بذاریم . از همه دوستان خواهشمندم طرح های خود را ارسال کنند.
---------- به روز رساني ---------------
یک سال پیش که من این تاپیک رو فعال کردم تا چند وقت كسي توجهي نكرد و به دليل برخي مشكلات ديگر نتوانستم اين موضوع را پيگيري كنم (عدم دسترسي به اينترنت) . ولي اكنون كه به طور تصافي ديدم كه اين تاپيك در اواسط جدول مانده تعجب كردم كه چرا اينقدر دير جواب داد . ولي مصمم شدم كه تا چند روز ديگر اولين كار رو ارايه كنم.
ضمنا قابل توجه دوستان كه منظورم از اين تاپيك اين نبود كه بيايم فيلم شرك رو توي فرهند بسازيم بلكه با استفاده از چند خط ساده دست به قلم برده طرحي نو بيندازيم . اين را قبول دارم كه فري هند مال سه بعدي سازي نيست (عدد اين حرفا نيست). ولي براي تهيه يك شكل سه بعدي ساده كه مي شود از ان استفاده كرد كه اگر بخواهيم در <3دي> بسازيم هم ساده تر با امكانات بيشتر مي باشد .
مع ذلك چشم .
با تشكر س.ا

آخرین ویرایش:

lvlj

Member
آقا من هيچي فري هند كار نكردم..نمونه كار بزاريد ما ببينيم چه كارهايي ميشه باهاش كرد

honarjoo

Member
من خيلي دلم ميخاد يكي اين كارا رو ياد بده. حتي بهترين سي دي آموزشي هم كه تو بازار هست چيزي در اينمورد ياد نداده .در حاليكه اين يكي از مهمترين كاربردهاي فرهند هست

faranama

New Member
طراحي سه بعدي در فري هند يعني خوردن استيك با قاشق به جاي استفاده از چنگال وكارد!ذات فري هند دوبعدي است وبرداري محض بقيه امكانات آن در برنامه هاي ديگر مثل استوديوي سه بعدي بهتر جواب ميده

ToFaN

Well-Known Member
faranama گفت:
طراحي سه بعدي در فري هند يعني خوردن استيك با قاشق به جاي استفاده از چنگال وكارد!ذات فري هند دوبعدي است وبرداري محض بقيه امكانات آن در برنامه هاي ديگر مثل استوديوي سه بعدي بهتر جواب ميده
دقيقا
مثل اينه كه بگنت با 3 چرخه دماوند رو فتح كن

honarjoo

Member
ToFaN گفت:
دقيقا
مثل اينه كه بگنت با 3 چرخه دماوند رو فتح كن

ببین عزیز ..این اون 3بعدی که شما فکر میکنید نیست ..منظور من اون شکلایی هست که اگه دقت کرده باشید روی بعضی جعبه ها یا کاتالوگها هستش و در اصل هم بصورت vector graphic هستن ...

جدیدترین ارسال ها

بالا