طراحي آرم خبري خارجي :‌ مسلم اردو نيوز

jawad

New Member
سلام به دوستان و استادان گرافيك و فتوشاپ
اين اولين پست من بعد از حدود پنج سال هستش(كه از بازديدكنندگان پروپاقرص اين سايت هستم) .
يه آرمي براي سايت خبري طراحي كردم كه ميذارمش اينجا تا استادان در اين زمينه كمكم كنند و براي تكميلش نظرات قشنگشونو بيان كنند.
اين آرم با اين كه سادس و آماتوري ولي به نظر شخصي من قشنگه (با كسب اجازه) مشكلش اينه كه نمي دونم چي بذارم تا جهان و دنياي خبر رو برسونه البته از ماه بعنوان نماد اسلامي بكار بردم. در آخر بعلاوه پيشنهاداتون عكسهايي كه در اين زمينه در اختيار داريد و به درد ميخوره لطف بفرماييد بذاريد تا استفاده ببريم.

پیوست ها

• logo.jpg
    logo.jpg
    13.4 کیلوبایت · بازدیدها: 19

mostafa_cs

Well-Known Member
سلام
البته الان هم این آرم منظورش رو میفهمونه و نسبتا مناسبه! بهتر اساتید سایت در این مورد نظر بدن:neutral:
ولی اگه ماه رو ساده میذاشتی بهتره بود یکمی هم کج شده.
راستی اون سه تا برگها چی هستن!؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حتما نیازی نیست که آرم توش مستقیما عکس کره زمین و دنیای خبر رو برسونه. الان آرم شبکه 3 تلویزیون ایران رو ببین. از 3 تا خط ساده استفاده شده ولی کاملا منظور رو میرسونه.

این آرم شما رو البته نمیدونم کجا قراره ازش استفاده کنید (تلویزیون - روزنامه - سایت یا ...) ولی اصولا اگر تو تلویزیون باشه که بعد یه مدتی برای همه عادی میشه و همه میشناسنش. اگرم برای روزنامه و سایت و ... باشه که همیشه اسمش زیر آرم نوشته میشه و کاملا مشخص میشه.

در کل آرم قشنگی شده ولی توصیه مصطفی (پست بالایی) رو هم در نظر بگیر.

جدیدترین ارسال ها

بالا