آرمهای شناخته شده و طراحان ناشناس
نبود منبع و شناسنامهای برای پدیدآورندگان آرمهای آشنا یكی از نكات حائز اهمیت درباره آرمهای طراحی شده در سی سال انقلاب اسلامی است.
آرم شركت كشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، بانک تجارت، بنیاد شهید انقلاب اسلامی، شركت آب و فاضلاب، سازمان هواپیمایی كشوری، بانک كشاورزی، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، هواپیمایی آسمان، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان تامین اجتماعی، جهاد سازندگی، بانک ملی ایران، بانک ملت و سازمان انرژی اتمی تنها چند نمونه از آرمهای مطرحی هستند كه نام طراحان آنها همچنان ناشناخته است.
كتاب درآمدی بر تحلیل عناصر تصویری در آرم جز معدود منابعی است كه تمامی آرمهای طراحی شده پس از انقلاب اسلامی و متعلق به دستگاهها و نهادهای دولتی را در بر دارد. فهیمه پهلوان پژوهشگر و نویسنده این كتاب در گفتگو با فارس از نحوه اطلاع از نام طراحان این آرمها گفت: در زمان گردآوری آرمهای دولتی، دانشگاه هنر، ناشر این كتاب با تمامی ارگانهای دولتی مكاتبه و درخواست نام طراح آرم آن نهاد دولتی را كرد كه در نهایت نام بعضی از آرمها ناشناس مطرح شد. در حال حاضر برخی از آرمهای موجود در این كتاب فاقد نام طراح هستند.
چند تایی که پیدا کردم را براتون میزارم
آرم شركت زمزم طرحی از قباد شیوا
آرم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادگاری از شهید چمران
در كتاب درآمدی بر تحلیل عناصر تصویری نوشته فهیمه پهلوان كه به قطع آن را میتوان جدیدترین منبع موثق درباره آرمهای طراحی شده پس از انقلاب دانست، نام طراح آرم سپاه پاسداران چمران، حجت و سازگارا ذكر شده است. آن طور كه از شواهد امر بر میآید شهید مصطفی چمران آرمی را اتود میزند و سپس با مشورت بقیه اعضا این طرح به اجرا میرسد.
شركت پست جمهوری اسلامی ایران: دكتر مصطفی كیانی
آرم جمهوری اسلامی ایران؛ طراح حمید ندیمی
از دیگر آرمهای طراحی شده توسط حمید ندیمی میتوان به آرم خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران(ایرنا)، دفتر همكاری حوزه و دانشگاه، آرم پیشین سازمان سنجش، دانشگاه زنجان، مركز توسعه صادرات، انجمن اولیا و مربیان و مؤسسه عالی پژوهش در برنامه ریزی و توسعه اشاره كرد.