ضعف رندر Max

Miladbat

Well-Known Member
سلام
کسی می دونه چرا با یه CPU intel Q6700 core 2 quad با مکس رندر می گیرم بیشتر از 60 تا 70 درصد نمی تونه از cpu استفاده کنه .

pythoN

Active Member
نه ، مشکل از مکس نیست . از cpu هم نیست . اما انتظار نداشته باش از 100% cpu استفاده کنی . cpu وظیفه مهمی روداره و کارهای زیادی رو هم زمان انجام میده . درسته میشه از یه راه های یه مقدار ( البته خیلی کم ) این درصدی که گفتی رو افضایش داد . اما انتظار نداشته باش که 100 % cpu برای رندر گرفتن فعالیت کنه .

Miladbat

Well-Known Member
من خودم فقط مایا کار می کنم این رندر هم یه پروژه قدیمی بود .
چه موتور رندر خوده مایا چه منتال ری مایا وقتی که رندر رو شروع می کنه دقیقا 100 در صد cpu استفاده می کنه .
البته این نسل جدید cpu بدلیل چهار هسته بودنش بجز رندر مایا من که ندیدم 100 در صد بشه .

ehsan_3dmax

Active Member
ميلاد جان 100 درصد شدن ميزان استفاده از سي پي يو بستگي به نوع فايلي كه رندر ميكني داره.
سعي كن به عنوان تست يك فايلي كه مواد رفلكتيو زيادي داره رو رندر كني.
اونوقت ميبيني كه 100 ش كامل ميشه.
مكس اصولا يك نرم افزار core optimize هستش. يعني اينكه سرعت رندر با تعداد coreها رابطه ي مستقيم داره. هر چي بيشتر بهتر!
موفق باشي.

Miladbat

Well-Known Member
من الان مکس ندارم تست کنم شاید کار اصلا رفلکتیو نداشت وقتی کل رندر چند روز وقت می بره چرا باید تمام قدرت cpu استفاده نشه .

roohollah

Banned
کاری نداره...
control+alt+delete
processes tab
close All Unused USER proses
Right click on 3dsmax.exe
set priority>HIGH

Miladbat

Well-Known Member
من حتی realtime هم گزاشتم تغییر چندانی نمی کنه .
windows که مانع نمی شه خوده مکس کشش نداره .

:Mohsen:

کاربر باتجربه
دوستان راهنمايي هاي لازم رو كردن با توجه به همه راهنمايي ها ميتوني درصد استفاده از cpu رو تا حدي افزايش بدي
منم با cpu خودم اين مشكل رو دارم . طبيعي هست

Divine Love

Well-Known Member
کاری نداره...
control+alt+delete
processes tab
close All Unused USER proses
Right click on 3dsmax.exe
set priority>HIGH

این کار هیچ تاثیری روی درصد استفاده از cpu نداره. فقط اولویت نرم افزار در استفاده از cpu هنگام multiprogramming بالا می بره. نه کاراییشو.

:Mohsen:

کاربر باتجربه
Cpu شما هم چهار هسته ایه؟
نه دو هسته ايه ( E6550)
ولي دقيقا همين مشكل رو داره . گاهي اوقات تو مكس و برنامه هاي ديگه 100% پر ميكنه و گاهي اوقات 50 ، 60 خلاصه هر چي عشقش ميكشه

Miladbat

Well-Known Member
البته فقط به اون در صد هم نباید اکتفا کرد اصلا کم نمیاره
این نمودار عمل کردش رو توی رندر مکس 9 نسبت به بقیه CPU ها نشون میده
http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html
سریع ترین AMD مدت رندرش تقریبا دو برابر ه!!!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا