ضروری نبودن فیلد email

چه طوری می تونم توی فرومهای phpbb هنگام ثبت نام کاربر پر کردن آدرس email را ضروری نکنم ؟

YTERROR

Active Member
نمی دونم چرا شما می خواهید همه چی رو پاک کنید و ..... ولی در هر صورت

این کار یکم سخته ولی من تا چندی قیدمشو توضیح میدم

اول باید یکی از فایلهایتمپلت رو ادیت کنید برای این کار فایل profile_add_body.tpl رو در فولدر تمپلت پیش فرض فورمتون و در یک ادیتور مثل فرنت پیج باز کرده و علامت ستاره رو از جلوی ایمیل بردارید یا اگه می خواهید کلا فیل ایمیل حذف بشه کافیه این کد رو از فایل profile_add_body.tpl حذف کنید
<tr>
<td class="row1"><span class="explaintitle">{L_EMAIL_ADDRESS}:</span> *</td>
<td class="row2">
<input dir="ltr" type="text" class="post" style="width:200px" name="email" size="25" maxlength="255" value="{EMAIL}" />
</td>
</tr>

بعد از این فیلد ایمیل از محل ثبت نام کلا حذف می شود

و بعد از اون باید به فایل usercp_register.php که در فولدر includes هست بروید که فولدر includes در پوشه فرومتون وجود داره

بعد فایل usercp_register.php رو در یک ادیتور باز کرده و این کد را حذف کنید

PHP:
$email = stripslashes($email);

|| empty($email)

:lol: امیدوارم به مشکل نخورید اگه ارور داد بگی تا براتون فایل ادیت شده usercp_register.php رو آپلود کنم :sad:

:D دیگه کجاشو باید حذف کنیم

siavashmusic

Active Member
خيلي جالب بود عادل جان ميبينم توي phpbb داري فعالتر از هميشه ظاهر ميشي

YTERROR

Active Member
خواهش

آره دیگه فروم امیر عباس که دیگه کسی نمیاد زیاد سوال کنه ماهم آوارد شدیم این فروم به اون فروم

پی اچ پی بی بی مدیران خوبی داره نیازی نمی بینم که من دخالت کنم مدیران و کاربارن بهتر از من هستند که کاملتر جواب بدهند ولی چون مدیران و ... معمولا صبحها نیستن سعی می کنم چیزی رو که می دونم بگم

امیوارم موفق باشید

YTERROR گفت:
نمی دونم چرا شما می خواهید همه چی رو پاک کنید و ..... ولی در هر صورت

این کار یکم سخته ولی من تا چندی قیدمشو توضیح میدم

اول باید یکی از فایلهایتمپلت رو ادیت کنید برای این کار فایل profile_add_body.tpl رو در فولدر تمپلت پیش فرض فورمتون و در یک ادیتور مثل فرنت پیج باز کرده و علامت ستاره رو از جلوی ایمیل بردارید یا اگه می خواهید کلا فیل ایمیل حذف بشه کافیه این کد رو از فایل profile_add_body.tpl حذف کنید

بعد از این فیلد ایمیل از محل ثبت نام کلا حذف می شود

و بعد از اون باید به فایل usercp_register.php که در فولدر includes هست بروید که فولدر includes در پوشه فرومتون وجود داره

بعد فایل usercp_register.php رو در یک ادیتور باز کرده و این کد را حذف کنید

PHP:
$email = stripslashes($email);

|| empty($email)

:lol: امیدوارم به مشکل نخورید اگه ارور داد بگی تا براتون فایل ادیت شده usercp_register.php رو آپلود کنم :sad:

:D دیگه کجاشو باید حذف کنیم

خیلی خیلی thankyou

جدیدترین ارسال ها

بالا