ضروری برای من راحت برای شما ((لطفا))

سلام
خسته نباشید.
یه سوال واجب برای من و راحت برای شما داشتم. اگه می تو نید جواب بدید.
من می خوام دا خل فلش یه دکمه بسازم که وقتی موس روی آن دکمه قرار می گیره یک عملی مانند رد شدن نور مثل ستاره اتفاق بیفته.
قبلا این کارو انجام میدادم ولی الان هر چی فکر میکنم یادم نمییاد.
ممنون می شم اگه کمکم کنید.:-?

++Hadi++

Active Member
چند راه داره یکیش اینه که اون دکمه رو به نوع button تبدیل می کنی(کلیک راست روی اون و convert to symbol و انتخاب نوع button ) بعد می یای اونو دابل کلیک می کنی و بعد در حالت over و در لایه جدید یه مووی کلیپ رو دکمه می زاری ...
اصلا چرا توضیح نمونه اش رو دانلود کن . خودم ساخته بودمش...

پیوست ها

• Hadimetall Button.rar
    30.9 کیلوبایت · بازدیدها: 20

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

با تشكر از هادي عزيز

دوست من راه هاي زيادي براي اينكار وجود داره كه يكيش رو هادي عزيز گذاشتن

نمونه هاي ديگه رو مي توني از خود انجمن جستجو كنيد

موفق باشيد

insurer

Member
دوست عزیز بهترین روش برای طبیعی بودن اینگونه افکت ها در موی کلیپ به نظر من استفاده از توابع شرطی if
چون استفاده از button که دوست خوبمون گفتند،خیلی کار مصنوعی می شه ولی استفاده از توابه شرطی if و بطور مثال s1 و s2 حرکات کلید خیلی طبیعی تر هستند .(با تشکر از avang2005 که در این خصوص قبلاً من را راهنمائی کردند)

PHP:
onClipEvent (load)
{
    num = 3;
}
on (rollOver)
{
    if (_root.link != num)
    {
        this.gotoAndPlay("s1");
    } // end if
}
on (releaseOutside, rollOut)
{
    if (_root.link != num)
    {
        this.gotoAndPlay("s2");
    } // end if
}
on (release)
{
    if (_root.link != num && _root.animation == 1)
    {
        _root.animation = 0;
        _root.link_prev = _root.link;
        _parent["item" + _root.link].gotoAndPlay("s2");
        _root.scroller.scroller.gotoAndStop(3);
        _root.link = num;
        _root.play();
    } // end if
}

براتون یه نمونه هم به پیوست می زارم از روش نگاه کنید،خوب متوجه می شوید

پیوست ها

• insurer.rar
    9.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12
با تشکر از تمامی دوستان. بنده خودم چون هنوز با اکشن اسکریپت 3 راه نیفتادم بیشتر با کار هادی موافقم . البته بهتر اونه که با اکشن اسکریپت کار کنی چون هم کارت بهتر میشه و هم سبک تر.
اما من بیشترین کارایی که دیدم از روش دوست عزیزمون آقا هادی استفاده می کنند

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
برا توضیح اون راهی که insurer گفت بگم می تونی دکمه ات رو به یه مووی تبدیل کنی و فریم اولشو استپ کنی و روندی رو که دکمه از حالت معمولی به حالت over میره رو در طی فریم های بعدی طراحی کنی و دستور استپ رو در آخر این روند بنویسی .
در فریم های بعد از استپ آخر می تونی روند برگشت یا آخر به اولو طراحی کنی تا بعد از طی این فریم های برگشتی، دوباره مووی کلیپ دکمه ات به اولین فریم برسه.
بعد یه برنامه با addEventListener می نویسی که اگه دکمه با موس لمس شد فریمهای موی دکمه رو از فریم 2 تا آخر پلی کن و طبیعتا به استپ وسط یا آخرین فریم روند رفت که رسید استپ می شه.
بعد دوباره واسه حالت بیرون شدن موس از دکمه یا مثلا لمس پس زمینه دستور می نویسی که اگه این اتفاق افتاد مووی دکمه از فریم بعد از استپ آخر پلی شه تا دوباره به اولین فریم برسه و استپ شه.
حتا می تونی دستوری بنویسی که مثلا از فریم آخر که استپ شده یکی یکی به عقب برگردی و به اول برسی و اگه در انجمن سرچ کنی من آموزششو به زبان ثلیث فارسی + اکشن اسکریپت 3 گذاشتم.
بای...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا