ضخامت خط یا Line Width در MMB

Oghianus

Member
سلام.

می خواستم بدونم که آیا پلاگینی یا ترفندی وجود داره که بشه توی MMB یک خط با ضخامت بیشتر از یک پیکسل کشید؟

منظورم توی دستورات CreateLine و CreateLineAB هستش.

shigr

Member
واقعانکه راستی راستی انجمن خوابیده واسه جواب انقدر دیر ماشاءالله تعداد مشاهده کننده ها هم که کم نیست ...
ای کاش این انجمن و مبحث مولتی مدیا دوباره باز بشه و دوستان متخصص انقد مراجعه به سرچ واسه ما توصیه نکنند
هم این جوری این انجمن فعال و پویا میشه هم دوستان دوباره بیشتر همکاری میکنند
والسلام علیکم

Corovarice

Active Member
میتونین به جای خط از مستطیل استفاده کنین. عرض مستطیل کوچیک تر بشه میشه همون خط!! که با دستور MoveObject عرضش قابل تغییره

Oghianus

Member
اگه از مستطیل استفاده بشه، دیگه نمیشه اونو کج طراحی کرد. مثلا بگیم از x 100 تا x 500 به اندازه ی 3 پیکسل ...... ( y متغیر هستش که توی مستطیل نمیشه انجام داد )

برای اون مثالی هم که دادین باید بگم که من می خوام نرم افزار شبیه Paint بسازم. اگه مثلا من بگم که به x دو تا اضافه بشه ولی اون خط به صورت افقی باشه، هیچ تاثیری نداره.

arash-mmb-tz

Active Member
اتفاقا می شه. با دستور Rotate مستطیل مورد نظر رو چرخش بدید. این هم سینتکسش:

کد:
RotateImageRel("","")
RotateImageTo("","")

محمدمهدی

Well-Known Member
پلاگین داینامیک گرافیک

اتفاقا می شه. با دستور Rotate مستطیل مورد نظر رو چرخش بدید. این هم سینتکسش:
واقعا ممکنه آبجکت Rectangle رو چرخوند؟ من امتحان کردم و نشد. به نظرم میرسه که این دستور صرفا روی آبجکت Image کاربرد داره.
اگر راهی هست لطفا مثال بذارید.

می خواستم بدونم که آیا پلاگینی یا ترفندی وجود داره که بشه توی MMB یک خط با ضخامت بیشتر از یک پیکسل کشید؟
توی دستور های ام ام بی که سراغ ندارم. و تنها ترفند اینه که متناسب با زاویه ی خط، با اختلاف 1 تا چند پیکسل همون خط رو تکرار کنید.
اما در کل چون ام ام بی با تعداد آبجکت زیاد مشکل داره و گفتین کلا می خواهید چیزی شبیه Paint طراحی کنید، به نظرم بهتره که از یه پلاگین استفاده کنید که البته پلاگین کاملی در این زمینه سراغ ندارم، اما یه پلاگین هست به نام Dynamic Graphic که بد نیست.
تو انجمن پیداش نکردم اینجا آپلو کردم ببینید. فقط مواظب باشید که قدیمه و بتا هستش ظاهرا.

راستی چرا از فلش استفاده نمی کنید؟

پیوست ها

• dyngraphic.zip
    605.7 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا