ضبط فلش

matrix10

New Member
سلام دوستان
من يك سئوالي چند وقته ذهنم را مشغول كرده . ممنون ميشوم اگه كمكم كنيد.
من خيلي دوست دارم فايلهاي فلشي كه در اينترنت اجرا مي شود را در كامپيوترم ضبط كنم.
البته من برنامه save flash v 3.0 دارم ولي يكي از دوستان توصيه نصب آن را به من نكرد . چون احتمال اختلال در سيستم را دارد. لطفا مرا راهنمايي كنيد.
در ضمن چون از مرورگر فاير فوكس استفاده مي كنم ضبط از اين برنامه باشد بهتر است. چون برنامه اي را كه نام بردم در اينترنت اكسپلورر كار مي كند.
متشكرم

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
شما هر فایل فلش یا ... که در اینترنت می بیندی در درایو خودتون در فولدر Temporary Internet Files ذخیره می شه که م یتونید دنبال فایلی که می خواید داشته باشید بگردید و یکجایی دیگه کپی پست کنید

البته یک کار ارحت هم هست که با نصب برنامه های از قبیل این برنامه راحت سیو کنید که هیچ اختلالی بوجود نمیاره

حجم برنامه 300 کیلوبایت

matrix10

New Member
از پاسخ شما بسيار سپاسگزارم.
من فكر مي كردم برنامه خاصي نياز هست در حالي كه به اين صورت مشكلم حل شد.
باز هم سپاسگزارم.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون منم خیلی دنبال یه برنامه برای این کار بودم البته یه راههایی رو هم شنیده بودم که از طریق Source صفحه و ... میشد ولی این فکر کنم راحتتر باشه

hami soft

Banned
با سلام .من فيها خالدون هر چي فلش و shockwave هسترو در آوردم.آخرش به اين نتيجه رسيدم كه بعضي فلش ها 2 تا آدرس دارند و اونايي كه ما تو بعضي سايت ها ميبينيم فورماليته هستش و فايل اصلي تو يه آدرس ديگه هستش كه به هيج وجه نميشه تو سورس html و هم سورس خود فلش پيداش كرد.البته تو سورس خود فلش تمام قسمت ها هست فقط برنامه نويسي شده كه بره از تو سرور سايت مربوطه لود بشه.در مورد shokwave فلش هم ميشه آدرس خود فلش رو از تو سورس در اورد كه اونم به همين راحتيا نيست.معمولا چنتا پاس كاري ميشه تا به سورس اصلي برسين.اينجا هم يه مشكلي هست.اين سورس با هيچ فلش پلير و shockwave فلش پليري باز نميشه.بازم طي تلاش هاي من فهميدم كه فقط با macromedia director باز ميشه ولي متاسفانه بيشترشون protect شدن.اگه راه حلي داشتيد شديدا نيازمنديم

YTERROR

Active Member
آوردم.آخرش به اين نتيجه رسيدم كه بعضي فلش ها 2 تا آدرس دارند

فلشها دو تا آدرس ندارند همه یک آدرس دارند که به نام هیدر یا اصلی شناخته میشن ولی بعضی فلشها هساتند که در وب سایتها و .... استفاده می شه که چندین فایل فلش هستند مثل یک سایت کمه دارای چندین پیج هست که هر کدوم لودینگ جداگانه داره که سیو یک سایت فلش با سیو یک کلیپ فلش خیلی فرق می کنه و روشها خودشو داره

در مورد shokwave فلش هم ميشه آدرس خود فلش رو از تو سورس در اورد كه اونم به همين راحتيا نيست
البته آسون که هست کافیه یک ادیتور خوب داشته باشی با چند تا سرچ SWF می تونی پیدا کنی البته اگه کل فایل فلشتون در یک فایل SWF باشه که بعضی وقتا ممکنه در frem گزاشته باشند در صفحه که اونم روش خودشو داره ولی از همه ارحت تر همین برنامه و برنامه های مربوطه و .....

کلیپ فلش با سایت فول فلش چند لودینیگه فرق فوکوله

جدیدترین ارسال ها

بالا