سلام دوستان کسی می تونه منو کمک کنه این صورت رو بسازم؟ شدیدا احتیاج دارم
nrg-pro New Member Jun 16, 2009 #1 سلام دوستان کسی می تونه منو کمک کنه این صورت رو بسازم؟ شدیدا احتیاج دارم
meysam_flash Member Jun 16, 2009 #2 این عکس مخمله؟ من نفهمیدم یعنی خودت میخوای شروع کنی یا بچه ها طراحی کنن؟
nrg-pro New Member Jun 16, 2009 #3 meysam_flash گفت: این عکس مخمله؟ من نفهمیدم یعنی خودت میخوای شروع کنی یا بچه ها طراحی کنن؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه بچه ها لطف کنن که خیلی عالیه من یه دنیا ممنون می شم خیلی هم ساده می خوام فقط صورت, بدون مو و ... خودم دارم یه تلاش هایی می کنم ولی خیلی طول می کشه و من اینو عجله ای میخوام مرسی
meysam_flash گفت: این عکس مخمله؟ من نفهمیدم یعنی خودت میخوای شروع کنی یا بچه ها طراحی کنن؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه بچه ها لطف کنن که خیلی عالیه من یه دنیا ممنون می شم خیلی هم ساده می خوام فقط صورت, بدون مو و ... خودم دارم یه تلاش هایی می کنم ولی خیلی طول می کشه و من اینو عجله ای میخوام مرسی
H H.S Member Jun 17, 2009 #4 شما بايد اول يه سري به توتاريال هاي خارجي بزني كه تو سايت ها ميتوني پيداشون كني. يه سرچ تو Google بزن.
شما بايد اول يه سري به توتاريال هاي خارجي بزني كه تو سايت ها ميتوني پيداشون كني. يه سرچ تو Google بزن.