صليب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

logical_82

Member
خوب يه آموزش از فتوشاپ دارم !

1 - فايل جديدي با ابعداد دلخواه باز كنيد .(Ctrl+n) رنگ Background رو هر رنگي كه مي خوايد بديد .
2 - يه لاير جديد باز كنيد (Ctrl+Shift+n)
3- ابزار Rectangular Marquee رو انتخاب كنيد و مثل شكل زير يه دونه بكشيد و رنگش رو مشكي بديد :

4- ابزار Eliptical Marquee رو انتخاب كنيد و مثل شكل زير يه بيضي سمت راست شكل بكشيد و سپس كليد Delete رو روي كيبوردتون بزنيد :

5 - حالا با همون دايره كه سمت راست كارتون رو ساختيد سمت چپ رو هم به قرينه سمت راست در بياريد يعني بيضي رو ببريد سمت راست و Delete رو بزنيد مثل شكل زير :

6 - حالا كار رو بايد Deselect كنيد (Ctrl+D)
7 - ابزار Rectangular Marquee رو دوباره انتخاب كنيد و از بالا تا وسط كارتون رو انتخاب كنيد و بعد Delete و Deselect كنيد :

8 - كارتون رو Duplicate كنيد (Ctrl + J) و لاير جديد رو انتخاب كنيد و كليدهاي Ctrl + T رو بزنيد و روي قسمت انتخاب شده روي كار كليك راست كنيد و Rotate 180 رو بزنيد و بعد از قرينه شدن كار اونو به بالاي كار بچسپونيد :

9 - حالا همونطور كه لاير بالا انتخاب هست كليد هاي (Ctrl+E) رو باهم براي Merge شدن لايرها بزنيد .
10 - لاير جديد رو كه تركيبي از دو لاير قديمي هست رو Duplicate كنيد و Ctrl + T رو بزنيد و كليك راست كنيد و Rotate 90° CW رو بزنيد .

11 - دوباره كليد هاي Ctrl+E رو بزنيد و دوتا لاير بالايي رو باهم يكي كنيد .
12 - روي لاير جديد كليك راست كنيد و Blending Option رو انتخاب كنيد :

13 - Drop down Shadow رو بزنيد و يك بار روي محيط خالي همين منو كليك كنيد تا Properties افكت باز شه و مقادير تصوير رو بهش بديد سپس bevel & Emboss رو هم همينطور : (براي بزرگ شدن عكس روش كليك كنيد!)

14 - نوبت ساختن Border كارمون شد . ابزار Magic Wand () رو انتخاب كنيد و روي محيط خالي كارمون (تو كار من رنگ قرمز هستش) يه كليك كنيد و بعد بايد Inverse كنيد (Ctrl+Shift+I) و همونطوريكه شكل به حالت انتخاب هست يه لاير جديد بسازيد و روي كار كليك راست كنيد و Stroke رو بزنيد و مقادير عكس زير رو بهش بديد

15- روي لاير Border كليك راست كنيد و Blending Option رو بزنيد و مقادير زير رو بهش بديد :
 ! Bevel & Emboss رو با سليقه خودتون بديد !
(شرمنده ديگه داشتم از بي خوابي مي مردم و نتونستم عكسهاشو بزارم )
به خدا اين يك تبليغ نيست !
اما اگه مي خوايد با عكس ببينيد به آدرس زير بريد :
http://tehranboys.mihanblog.com

پیوست ها

• cross.jpg
    cross.jpg
    20.4 کیلوبایت · بازدیدها: 51
آخرین ویرایش:

FashisT

Active Member
دوست عزیز از دکمه تشکر استفاده کنید ...ممنون
لوجیکال ..پارسال دوست امسال آشنا؟!
یاده نازیسم افتادم و جنگ دوم یادش بخیر
99.gif

به خدا اين يك تبليغ نيست !
من میدونم که تبلیغ نیست و مشکل بی حوصلگی و خستگی هست نه؟
90.gif

فعلا
13.gif

logical_82

Member
چطوری از آدمکها و مدریت پست اینجا می شه استفاده کرد من که هنوز کشفش نکردم !

FashisT

Active Member
برای آدمکها که فروفایلتو باید بزاری روی Standard و از مدیریت پست هم میتونی همین
reply.gif
رو بزنی ..
فعلا

FashisT

Active Member
تاپیک قدیمی هست لطفا برای تشکر هم از دکمه تشکر استفاده کنید!
فعلا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا