صفر تا صد آموزش زمان حال کامل استمراری در انگلیسی

tatschool

Active Member
گرامر زمان حال کامل استمراری در انگلیسی

حال کامل استمراری یا «present perfect continuous» (همچنین به عنوان present perfect progressive شناخته می‌شوند)، یک زمان فعل است که برای صحبت درباره چیزی که در گذشته شروع شده و در زمان حال ادامه دارد استفاده می‌شود.

حال کامل استمراری از سه بخش تشکیل شده است:

1. حال ساده فعل کمکی have/ has
  2. وجه وصفی ماضی فعل be (been)
  3. وجه وصفی مضارع (شکل پایه‌ای فعل + ing)

فاعل + فعل کمکی have/ has + been + وجه وصفی مضارع (شکل پایه‌ای فعل + -ing)

نکته: عموما برای همه اشخاص از شکل «have» فعل کمکی استفاده می‌کنیم به جز برای سوم شخص مفرد. برای سوم شخص مفرد از شکل «has» فعل کمکی استفاده می‌کنیم.

نکته: ما می توانیم ساختار «فاعل + فعل have/ has» به صورت اختصار بنویسیم:

I + have = I’ve

You + have = you’ve

He + has = he’s

She + has = she’s

It + has = it’s

We + have = we’ve

They + have = they’ve

نکته: دقت داشته باشید که «he’s, she’s, it’s» را به ترتیب با «he is, she is, it is» اشتباه نگیرید.

چگونه حال کامل استمراری را منفی کنیم؟

برای منفی کردن حال کامل استمراری فقط کافی است کلمۀ منفی‌ساز «not» را به فعل کمکی have/ has اضافه کنیم:

فاعل + فعل کمکی have/ has + not + been + وجه وصفی مضارع (شکل پایه‌ای فعل + -ing)

نکته: توجه داشته باشید که در انگلیسی بریتانیایی فعل کمکی «have» + «not» را می‌توانیم به اختصار «haven’t» و فعل کمکی «has» + «not» را می‌توانیم به اختصار «hasn’t» بنویسیم.

به جدول زیر توجه کنید:

ساختار منفیساختار مثبت
I have not (I’ve not/ I haven’t) been studying mathematics for 2 weeks. (من به مدت 2 هفته در حال مطالعه ریاضی نیستم.)I have (I’ve) been studying mathematics for 2 weeks. (من به مدت 2 هفته در حال مطالعه ریاضی هستم.)
You have not (you’ve not/ you haven’t) been practicing your presentation for a month. (شما یک ماه است که ارائه خود را تمرین نمی‌کنید.)You have (you’ve) been practicing your presentation for a month.(شما یک ماه است که دارید ارائه خود را تمرین می‌کنید.)

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با گرامر حال کامل استمراری در انگلیسی و همچنین آشنایی با مثال هایی در این حوزه میتوانید به مقاله صفر تا صد آموزش زمان حال کامل استمراری در انگلیسی مراجعه فرمایید.

منبع: صفر تا صد آموزش زمان حال کامل استمراری در انگلیسی + مثال کاربردی - آکادمی زبان تات

جدیدترین ارسال ها

بالا