صفحه home -متغيرها در پي اچ پي-ذخيره بانك

متغيرها در پي اچ پي
چگونه ميتوان يك متغير جاوا اسكريپت را در برنامه phpاستقاده كرد (منظورم چاپ كن نيست )
در جالي كه در java script متغير با var تعريف مي شود و در php با $ ?
مثلا Var test را در برنامه $a=var test

ذخيره بانك
وقتي يك پايكاه داده با myaql داريم چگونه ميتوان آنرا زخيره كرد تا بتوان آنرا انتقال داد ؟

صفحه home
در كتاب خوندم كه اولين صفحه هر سايتي بايد نام INDEX.HTML باشد حالا اگر ما هم در اولين صفحه نياز به فايل pHPداشتيم بايد چه كنيم

چون من دسترسي به ايتنرنت ندارم مجبورم اشكالات و سوالات را با هم بپرسم
خيلي ممنون كه لطف مي كنيد و حواب مي ديد .

NabiKAZ

Well-Known Member
سوال اولت کلاً اشتباست ! از متغییر های جاوا اسکریپت مستقیماً نمیشه در php استفاده کرد به دلیل اینکه یکی سمت سرور و یکی سمت کاربر می باشد.
اما میتونید متغییر جاوا را توسط جاوا به روش get به php ارسال کنید. بدین صورت:
کد:
var i=10;
location.href='index.php?i=' + i;

سوال دوم،
شما میتونید از بانک اطلاعاتی توسط phpmyadmin ، بک آپ در قالب یک فایل تهیه کنید و فایل رو جابجا کنید.

در مورد سوال سوم هم شما میتونید با نوشتن دستور DirectoryIndex filename.php در فایل htaccess. اولویت اجرای فایل index رو تغییر بدید.

نبی

آخرین ویرایش:

tabib_m

Member
در مورد سوال سوم هم شما میتونید با نوشتن دستور DirectoryIndex filename.php در فایل htaccess. اولویت اجرای فایل index رو تغییر بدید.
این در صورتی نیاز هست که شما هم میخوای فایل index.html داشته باشی ، و هم index.php .
ولی فکر کنم منظور دوسمون این بود که فکر میکنه برای صفحه ی اصلی باید از عبارت index.html استفاده کنه ، در صورتی که کافیه به جای .html ، از .php استفاده کنه.

موفق باشید.

NabiKAZ

Well-Known Member
در تکمیل فرمایشات طبیب عزیز که این روزها رنگی شده !!!
معمولاً یه ترتیبی برای اجرای فایلها وجود داره مثلا
index.html
index.htm
index.php
main.htm
و...
که اینها بسته به تنظیمات سرور داره .
در صورتی که هر کدوم از فایلها وجود نداشته باشند ، وب سرور به دنبال فایل با اولویت بعدی میگرده و به همین ترتیب الی آخر.
دستوری که من بهش اشاره کردم برای برهم زدن این ترتیب و اولویت هاست.

NabiKAZ

Well-Known Member
اين دستور درسته?
$A=<? echo "document.form1.text.value"?>

بستگی داره که بخواید چیکار کنید !

لطفا در مورد ذخيره بانك بيشتر توضيح دهيد
در php my admin چگونه بايدexport كرد

سخت نیست!
بانک اطلاعاتی رو انتخاب میکنی ، گزینه Export رو بزن ، سمت چپ فهرست تیبل ها رو میبینی، گزینه Select All رو بزن که همه جداول انتخاب بشه. گزینه Save as file از پایین انتخاب کن ، ترجیحاً گزینه zipped هم بزن ، نهایتاً GO رو کلیک کن.

براي بازيابي و استفاده مجدد از بانك بايد چه كرد
در باره دستور هم مي خوام عنصر جاوا اسكريپت را به متغير پي اچ پي بريزم تا بعد بتونم متعير پي اچ پي رو استفاده كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا