صفحه کاری شما چی شکلیه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mostafa_cs

Well-Known Member
:دی
خوب چرا از محیط پینت عکس گذاشتی از همون فتوشاپ عکس میزاشتی

آخه من همه طرحام رو با نرم افزار قدرتمند پينت درست ميکنم و کاملا هم باهاش آشنايي دارم اگه کسي هم دوست داشت کلاس آموزش خصوصي هم ميذاريم
18.gif

P.A.Y.T.O.N

Active Member
سارا خانوم همیشه با همین مدل کار می کنین؟؟؟ چشاتون اذیت نمیشه؟؟؟
24.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
گفتم که تازه الان صفحه حالت defult داره!!! یعنی برای کارای معمولی اگر احتیاج به ابزار دیگه هم باشه شلوغتر هم میشه. عادت کردم دیگه. یکی از بچه ها میگفت این صفحه کار تو عین صفحه کنترل جلوی هواپیما میمونه که خلبان پشتش میشینه!!!

پس از سالها دوری................................................
خوب اینم محیط کار ماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:-?

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    177.9 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

GFX Master

به به اقا مهدی چه عجب از این ورا!

این مدلیشو دیگه ندیده بودیم.

mostafa_cs

Well-Known Member
میگفتن زلزله خیلی خرابی به بار میار
اما فکر نمیکردم اینقدر باشه!!!

GFX Master

محیط کار نوید هم تقریبا شبیه محیط منه با این فرق که من پالت Character رو هم استفاده میکنم ولی نوید نداشت.

NAKOOT

Well-Known Member
این جور که معلومه ماله من یه جورایی فرق فوکوله ...
هم ورژن مورد استفادم هم صفحه کاریم ...
303.gif
303.gif

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    152.5 کیلوبایت · بازدیدها: 15

cold

Member
تاپیک جالبیه . اصلا منتظر دیدن همچین ظواهری نبودم . خیلی برام جالبه . همیشه فکر میکردم همه با استایلی کاملا معمولی کار میکنن . :)

البته من این رو هم بگم . همیشه استفاده از ساده ترین استایل ویندوز باعث میشه شما رم بیشتری داشته باشین و این توی کارای سنگین تر خیلی براتون موثر هستش . من در حال حاضر استایل ویندوزم که ساده ترین اون هست که هیچ . تمام گزینه های گرافیکی اون رو هم بستم تا کمترین حجم رو اشغال کنه . :)

GFX Master

البته من این رو هم بگم . همیشه استفاده از ساده ترین استایل ویندوز باعث میشه شما رم بیشتری داشته باشین و این توی کارای سنگین تر خیلی براتون موثر هستش . من در حال حاضر استایل ویندوزم که ساده ترین اون هست که هیچ . تمام گزینه های گرافیکی اون رو هم بستم تا کمترین حجم رو اشغال کنه . :)

کاملا موافقم این استایلی رو هم که من الان داشتم همون روزی که اسکرین شات گذاشتم نصبش کرده بودم البته فعلا که باهاش مشکلی نداشتم و سرعتم هم خوبه. ولی خوب در کل درسته سرعت رو کمتر میکنه.

NAKOOT

Well-Known Member
آدم دلش می گیره ... من الان از استایل vista استفاده می کنم ... مشکلی هم برام پیش نیومده ...

NAKOOT

Well-Known Member
شما برنامه speed up Extreme رو نصب کنید دیگه مشکل Ram ندارید ...
من با این که رم 1Gig دارم ولی این برنامه 200 درصد افزایش کارایی بهم داده ...
در ضمن اگه تبلیغ شد ببخشید ولی باور کنید شرکتش برای من نیست ...
174.gif

cold

Member
مسلما شما طرحی سنگین رو با این استایل ویستا باز نکردین . مثل یه A4 پر کار یا یک بروشور و یا یک فلکسی . اون موقع نتیجه استفاده از استایل ها بهتر معلوم میشه .
حتی من میگم . همین استایل ساده رو هم افکت هاش رو غیر فعال کردم تا مشکل نداشته باشم . با اینکه سیستمم به روز هستش . :)

مسلما شما طرحی سنگین رو با این استایل ویستا باز نکردین . مثل یه A4 پر کار یا یک بروشور و یا یک فلکسی . اون موقع نتیجه استفاده از استایل ها بهتر معلوم میشه .
حتی من میگم . همین استایل ساده رو هم افکت هاش رو غیر فعال کردم تا مشکل نداشته باشم . با اینکه سیستمم به روز هستش . :)

غصه این ها رو نخور پیر می شیااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

arashonline

Well-Known Member
این جور که معلومه ماله من یه جورایی فرق فوکوله ...
هم ورژن مورد استفادم هم صفحه کاریم ...
303.gif
303.gif
بگم ماله شما چيه theme world of warcraft وار كرافت هست (گيم +_+)
اين تم ويندوز خيلي سنگينه بايد حداقل رم 512 براي راحتي كار داشته باشيد !! :wink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا