صفحه کاری شما چی شکلیه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cold

Member
سلام دوستای من .
با عرض عذرخواهی از مدیران محترم سارا خانوم و آقا مصطفی .
چند وقت پیش توی یکی از انجمن های CGtalk به یک تاپیک برخوردم که توی اون کابرا از صفحه کاری نرم افزارشون یه اسکرین شات قرار داده بودن .
خوب یه حسنی که این کار داشت این بود که تمام کاربرا انواع مختلف صفحه کاری رو میدیدن و خوب این کار باعث میشد دوستان بتونن بهترین حالت کاری رو برای خودشون انتخاب کنن تا دست و پاشون موقع طراحی بازتر باشه .

فکر کردم اینکار رو برای کاربرای انجمن فتوشاپ هم انجام بدیم . از مدیرای محترم انجمن خواهش میکنم اگه جای این تاپیک اینجا نیست اون رو به مکان مربوطه خودش منتقل کنن . :)

اینم صفحه کاری من برای شروع . من روی زرولوشن 1280 در 1024 کار میکنم :

با تشکر :)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
cold عزیز (ببخشید اسمت رو هم هنوز نمیدونم!)

دلیلی برای اجازه و عذرخواهی وجود نداره! شما یه تاپیک مرتبط با موضوع و تو جای درستش ایجاد کردی و هیچ اشکالی هم نداره که هیچ باعث میشه یکمی از اون فضای خشک اموزش و نظرخواهی و ... هم فاصله بگیریم و در ضمن یه کار مثبت هم انجام بدیم.

معلومه زیاد با لایه ها کار میکنی که پالت لایه هات رو بزرگ انتخاب کردی.

اینم از صفحه کاری من با رزلوشن 1024*768 کار میکنم.

cold

Member
سارا خانوم من یه بار دیگه اسمم رو به شما گفتم که . :wink: من دانیال شهابی هستم . :)

آره من فعالیت زیادی بین لایه ها دارم ، همیشه در حال ایجاد لایه جدید ، بالا و پائین کردن و استایل دادن بهشونم . اگرم دقت کنین نصف لایه هام مخفی هستن . چون به نظرم جالب اومدن اما اونا رو نگه داشتم تا حالت های دیگه رو هم انتخاب کنم و بهترین حالت رو انتخاب کنم .

آخرین ویرایش:

GFX Master

بله همین الانم تو اسکرین شات دیدم ببخشید فراموش کرده بودم. اخه ماشالا انقدر اینجا یوزر داره که ادم فراموش میکنه.

موفق باشی
سارا

اینم واسه من ...
من با این محیط خیلی راحت نقاشی میکنم ... واقعا راحته .
آقا من بلد نیستم از این کوچیکا بزارم شرمنده ... دیگه تحملش کنید دیگه .

آخرین ویرایش:

cold

Member
احسان جان خوشحالم که شما هم سبک چیدمان صفحه تون عین من هستش . واقعا این سبک کاری خیلی عالی هستش و فکر میکنم همه چیز رو در دسترس داریم . هم به پالت لایه ها و هم به پالت هیستوری که شما هم عین من اون رو توی همین پالت اضافه کردین . :)
راستی خیلی خوب میشد اگه به جای خود عکس لینک اون رو قرار میدادین . آخه اینجوری صفحه دیر لود میشه . :wink:

آخرین ویرایش:

GFX Master

اقا احسان با اجازه من پستتون رو ویرایش کردم. یعنی فقط عکس رو بصورت thumbnail گذاشتم تا صفحه زودتر لود بشه.

283.gif

فکر نکنید من اپل دارما style XP رو نصب کردم ...
چون حمید ازم تو مسنجر پرسید گفتم ...
خیلی ممنون از اینکه درستش کردید .

آخرین ویرایش:
100.gif

ااااااااا راستی سارا خانم چقدر محیط کاریتون شلوغ پلوقه چجوری کار میکنی ... سخته که .
حمید خوب چیزیه
283.gif
58.gif

این یه مساله شخصی بین من و حمید بود ...
39.gif

راستی حمید اون tool presets & layer comps &info &histogram&navigator&swaaches رو برداری خیلی راحتتری ...
263.gif

hamid ir

Well-Known Member
tool preset که نباشه اصلاً نمیشه بابا
layer comp هم که بعضی وقتا لازم میشه
بقیشونم کار دارم باهاشون آخه.البته نه همشونو

snake32d

Member
اين مال من فقط من هرچيرو جاشو تغيير ميدم موقع طراحي چيدمان خاصي ندارم

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    109.8 کیلوبایت · بازدیدها: 24
حمید مگه چه استفاده ای داره ...؟؟؟
خوب حالا یکی دیگه
snake32d ایو ل از این جور حرکتا هم خوشم میاد ... ولی این یه نظر شخصیه ... نظم تو محل کار کار منظمی میده بیرون و نتیجه نظم هم هیچوقت بد نبوده ...
301.gif

18.gif

hamid ir

Well-Known Member
حمید مگه چه استفاده ای داره ...؟؟؟
خوب حالا یکی دیگه
snake32d ایو ل از این جور حرکتا هم خوشم میاد ... ولی این یه نظر شخصیه ... نظم تو محل کار کار منظمی میده بیرون و نتیجه نظم هم هیچوقت بد نبوده ...
301.gif

18.gif
بابا این دوتا اولی که گفتم کلی استفاده داره.
تو که کارت پینته باید بدونی دیگه

GFX Master

تازه الان محیط من خلوته موقع شلوغش رو پس ندیده!

نه بابا حمید ... زیاد دنبال این چیزا نمیرم ...
286.gif

وای چقد من ازاین اواتار آرش خوشم میاد ...
263.gif
ولی آرش این محیط کاری دیفالت خود فتوشاپه بزن بترکونش عوضش کن کیف میده ... اذیتش کن
247.gif

اوه اوه سارا جدی میگی ... همینجوریشم سرم گیج میره ...
84.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا