صفحه تبلیغاتی (دوات)

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
اول بگم كار خوبي شده فقط رنگ دوات ميتونست از اين جيغ بودن در بياد انگار rgb هست رنگش خيلي تو ذوق ميزنه "نظر شخصي"
يه سوال :
دقيقا منظورتون چي هست از اون حالت نوارهاي رنگي كه ظاهرا فقط از اطراف "ا" باز شد؟؟
سادگي درسته كه مهمه توي پوستر
اما به نظرتون يكم زيادي اغراق نشده توي سادگي ؟‌ بالاي كار فضاي منفي زياد داره !
اگر هدفتون براي شركت دوات يه كار نوروزي هم بوده به نظر من ضعيف عمل كرديد و ميتونيد خيلي ايده هاي ناب تري رو با توجه به اسم دوات پياده كنيد

نقطه قوت كارتون هم به نظم اون چيدمان تكستها اطراف كلمه دوات هست كه نوع كار رو مشخص كرده
ببخشيد زياد نقد كردم :wink:
موفق باشيد

rohnaz

Well-Known Member
اول بگم كار خوبي شده فقط رنگ دوات ميتونست از اين جيغ بودن در بياد انگار rgb هست رنگش خيلي تو ذوق ميزنه "نظر شخصي"
يه سوال :
دقيقا منظورتون چي هست از اون حالت نوارهاي رنگي كه ظاهرا فقط از اطراف "ا" باز شد؟؟
سادگي درسته كه مهمه توي پوستر
اما به نظرتون يكم زيادي اغراق نشده توي سادگي ؟‌ بالاي كار فضاي منفي زياد داره !
اگر هدفتون براي شركت دوات يه كار نوروزي هم بوده به نظر من ضعيف عمل كرديد و ميتونيد خيلي ايده هاي ناب تري رو با توجه به اسم دوات پياده كنيد

نقطه قوت كارتون هم به نظم اون چيدمان تكستها اطراف كلمه دوات هست كه نوع كار رو مشخص كرده
ببخشيد زياد نقد كردم :wink:
موفق باشيد
سلام ممنونم که مث همیشه نظراتت سازنده بوده
خوب درسته.خروجی واسه ی نمایشگر رو انجام ندادم واسه همین اکثر رنگای کار خیلیی جیغو غ قابل تحمل شدن
کانون تبلیفاتی.(کامل نیس)
گفتم که اگه دوستان ایده ای داشتن لطف میکن بگن:-?

MOSTAFA

کاربر فعال
علاوه بر نظرات گیلاس عزیز باید بگم اطلاع رسانی خوبی نکردید، منظورم اینه هدف از یک پوستر اطلاع رسانی و جذب بیننده برای موضوع پوستر هست اما الان من به شخصه اصلا نفهمیدم که این پوستر دقیقا مربوط به چی هست و این باعث میشه هر چقدرم که پوستر شما زیبا و جذاب باشه وقتی اصلی ترین رکن یعنی اطلاع رسانی خوبی نداشته باشه، یک پوستر ناموفق و بدون کارایی باشه..
اون نوار سفید دور کلمه دوات خیلی به دلم ننشست به نظر من نباشه بهتره
و اینکه کیفیت عکس اون رنگ ها یکم پایین به نظر میاد
طرح فضای منفی خیلی زیادی داره
آدرس، مکان، تلفن یا هر مشخصه دیگه مربوط به موضوع پوستر از اهمیت زیادی برخورداره و باید با فونتی که به راحتی قابل خوندن، درشت و در جلوی دید باشه نوشته بشه چون معمولا نگاه بیننده یک نگاه سریع و گاهی لحظه ای نگاه در هنگام رد شدن از جلوی اونه پس باید بتونه در لحظه کوتاه جذب کنه و به راحتی خونده بشه، در طرح شما فکر میکنم نسبت به سایز چاپ باید کمی آدرس رو بزرگتر کنید
در کل میتونستید از ایده های بهتری هم استفاده کنید...اگه میخواستید از عناصر سال نو استفاده کنید و در کار نشون بدید، من که در این طرح چیزی نمیبینم که مربوط به سال نو باشه، به قول خودتون بهتره از نماد هایی مثل سبزه یا ماهی یا ... استفاده کنید
موفقیتـ

main

Well-Known Member
اون نوار های رنگی(یا هرچی..) زیاد خوب نیست.
موفق باشی.

nima_dsnr

کاربر VIP
اونقدرا هم که بچه ها میگن کار بدی نیست
من خوشم اومد
میتونستی اون چیزایی که پشت دوات نوشتی بیاری بالا بنویسی که هم بهتر خونده بشه هم فضای سفید کمتری داشته باشی.

hsajj

Member
کارای قشنگی شدن :rose:
توی چیدمان متون نوآوری کردی اما یکم از خوانایی کم شده
اون ماهی هم میتونه با کیفیت تر باشه
موفق باشی :rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
کار جدیدتون تا حد زیادی مشکلات قبلی رو نداره خیلی بهتر شد
موفقیتـ:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا